Onze bloggers

Wij zijn ondernemers in alle soorten en maten, uit alle hoeken en gaten. Coaches, marketeers, onderwijsspecialisten, therapeuten, masseuses, trainers, kunstenaars, videomakers, winkeleigenaren, psychologen, adviseurs, astrologen en boekenschrijvers. We zijn geen tuttebellen, want we weten heel goed dat het leven niet vanzelf gaat. Ook wij vallen en staan weer op. Op Blogzinnig schrijven we over alles wat we meemaken in ons bedrijf en persoonlijke leven. Ook onze kennis delen we met jou, want we zijn expert in ons eigen vakgebied. Allemaal op onze eigen unieke wijze. De onderwerpen om over te bloggen liggen op straat, in ons bedrijf, in ons leven. Wij houden ervan om schrijvend te ondernemen vanuit ons hart.

Leer, inspireer, onderzoek en verwonder.

Aletta Armee
Crossmedia Designer

Ondernemer sinds 2011

Ondersteunt ondernemers met een succesvolle boeklancering met videomarketing en geeft technische ondersteuning bij online lanceringen.
In de besloten leeromgeving van Slim Online Video deelt ze haar kennis waarmee je jouw skills kunt verbeteren en kunt groeien met je bedrijf.

www.armeedesign.nl
www.slimonlinevideo.nl

Anne-Krista Blom
Onderwijsexpert

Ondernemer sinds 2007

Werkt als mensgerichte onderwijsexpert voor de continue ontwikkeling van beter onderwijs in PO, VO, MBO en HBO. Heeft als doel om haar commerciële en leidinggevende ervaringen binnen het onderwijs op bestuurlijk niveau in te zetten.

https://www.natuurlijkanders.nl/

Anne-Lies Smal
Bloei-coach, trainer in kleurpsychologie en auteur

Ondernemer sinds 2009

Helpt vrouwen (45+) die merken dat het leven langs hen heen glijdt, die leegte ervaren en dit niet weten of durven te doorbreken. Met mijn bewezen methode van kleurpsychologie – waardoor je gemakkelijker een brug kan leggen tussen verstand en gevoel – krijg je doeltreffende handvatten om weer kleur aan je leven te geven. En in combinatie met mijn coaching vanuit lichtheid leer ik je weer in volle bloei te leven.

www.bloei.biz

Anna Touw Smit
Psychosociaal therapeut

Ondernemer sinds 2005

Gespecialiseerd in de verschillende overgangspoorten in het leven. Loslaten en verbinden. Het is mijn passie om met mensen te werken en hen te begeleiden in ontwikkelings- en bewustwordingsprocessen. Met name de invloed in het dagelijks leven van de conceptie, zwangerschap en geboorte neemt hier een belangrijke taak in. Datgene wat onbewust is weer bewust maken. Dit zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kunt maken in je leven en je kunt worden en blijven wie je wilt zijn.

www.anna-smit.nl

Barbara Steeman
Psychosociaal coach

Ondernemer sinds 2013

Begeleidt jongeren, studenten en volwassenen die onzeker of ongelukkig zijn naar meer zelfverzekerdheid, plezier en daadkracht in het leven, in het werk, op school en de studie. Helpt ouders de pijn te besparen die ze ervaren als ze hun jongvolwassen kind niet tot zijn recht zien komen.

www.bastcoaching.nl

Carla Pleijers
Masseur, opleider en vakantie-organisator

Ondernemer sinds 2007

Geeft ontspanningsmassages waarbij mensen worden ondersteund om de signalen van hun eigen lichaam beter waar te nemen. Leidt mensen op tot ontspanningsmasseur. Begeleidt godinnenreizen online. Runt met haar partner VakantieAnders.

www.mazzaze.nl
www.vakantieanders.nl

Cindy Evers
Coach voor hoogsensitieve moeders

Ondernemer sinds 2021

Ik help hoogsensitieve moeders, die last hebben van onrust in hun hoofd en die moeilijk kunnen ontspannen. Ik leer ze omgaan met hun hoogsensitiviteit en om prioriteit te geven aan hun eigen behoeftes en verlangens. Daardoor ontstaat er meer rust in hun hoofd en meer plezier in hun leven. En daarvan profiteren ze niet alleen zelf; ook hun kinderen hebben daar plezier van.

www.cindyevers.nl

Corine van der Plas
Echoscopist, leefstijl- en vitaliteitcoach

Maakt zwangerschapsecho’s en heeft een opleiding tot leefstijl-  en vitaliteitcoach afgerond. Is ervaringsdeskundige als moeder van zorgintensieve kinderen (autisme, eetstoornis, ADD). Is als vrijwilligster verbonden aan het Leontienhuis, een inloophuis voor mensen met een eetstoornis. Wil graag al deze ervaring inzetten om andere ouders te ondersteunen, zodat niet alleen ouders, maar ook hun kinderen zich kunnen ontplooien tot hun ware zelf.

Christa Vermeer
Psychosociaal therapeut, systemisch coach

Reist mee als je leven in brokstukken uit elkaar ligt en je de moed hebt deze op te pakken, te doorvoelen en ze aan elkaar te lijmen met goud. Daarmee jezelf te helen om je reis van het leven voort te zetten, sterker en mooier tevoorschijn te komen. De littekens hoeven niet weg,  juist daardoor komt het licht naar binnen.

https://www.christavermeer.nl

Diana van Dijk
Kristallencoach en LevensCounselor

Ondernemer sinds 2015

Begeleidt mensen in hun persoonlijke ontwikkeling, met gebruik van de energie van edelstenen en mineralen. Geeft workshops, healing en consulten met en over de edelstenen.  

https://dibamineralen.nl/

Dorothea Verhagen
Gordon® communicatiemethode, leiderschap & hoog sensitiviteit coach en trainer

Ondernemer sinds 2009

Helpt sensitieve, intuïtieve vrouwen sterker zichzelf te zijn in leven, werk en/of je bedrijf. Een mix tussen Gordon® communicatiemethode, leiderschap & inzichten in je (hoog) sensitiviteit maken dat jij jouw unieke talenten kunt inzetten. Meer energie, balans, vrijheid en zelfvertrouwen om sensitief & sterk jezelf te zijn. 

www.dorotheaverhagen.nl

 

Esther van Berk
De Visiegraaf

Ondernemer sinds 2003

Zorgt dat ondernemers meer klanten en meer omzet krijgen door kennisvideo’s te maken voor sociale media. Geen reclame, geen verkoop, maar nuttige info waarmee je laat zien dat je je vak verstaat – en dat je een plezierig mens bent met wie je gerust in zee kunt gaan.

www.devisiegraaf.nl

 

Elma de Bruijn
Boekhouder

Stimuleert ondernemers om zelf te boekhouden voor grip op de financiële cijfers. Ze maakt ondernemers bewust dat de geld-mindset; een van de belangrijkste aandachtspunten is om succesvol te ondernemen vanuit je hart. Ze is auteur van het boek 'De illusie van geld, een andere kijk op geld'.
zelfboekhouden.org
visionairboekhouden.nl

Hannah de Graaf-van der Staaij
Holistisch therapeut & coach

Reflexologie, darmflora therapeut, voeding- en vitaminecoach bij implementeren andere levensstijl.  

www.athannah.nl

Heidi de Koning
Voorzitter Stichting MM Foundation en consultant/coach bij Feedback Consulting

Ondernemer sinds 2005

Coacht en begeleidt het gedrag en de ontwikkeling van volwassen professionals, teams en organisaties. Stichting MM Foundation zet zich in op onderwijs aan kinderen in regio's waar dat niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland.

www.mmfoundation.nl
www.feedbackconsulting.nl

Ingrid Smit
Senior NLP trainer, mBIT coach en trainer

Ondernemer sinds 1999

Inspireert en ondersteunt teams en professionals, zzp’ers en ondernemers om met meer aandacht, bewustzijn, effectiviteit en flexibiliteit te communiceren, werken en leven.

ingrid-smit.nl

Ingrid Wunnekink
Eigenaresse van Love-li lingerie

Borstweefseltherapeut en lingeriespecialist bij Love-li lingerie
Ondernemer sinds 2012

Verzorgt borstweefselbehandelingen om je borstgezondheid te optimaliseren en biedt hulp bij niet oncologisch gerelateerde borstklachten. Geeft advies over jouw ideale behamaat en -model, zodat jij met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen haar lingeriezaak verlaat. 

www.love-li-lingerie.nl

Jet Sebus
Schrijver, trainer, NT2-docent

Auteur van het boek Burgerwachtverhalen, helpt ambtenaren die heldere teksten willen schrijven, geeft tekstadviezen, schrijfworkshops en workshops Mindmappen. Helpt als NT2-docent anderstalige collega’s om beter Nederlands te spreken en te schrijven. Leert zelf in vrije tijd Italiaans en Chinees.

www.schrijven-bij-de-overheid.nl

www.brugwachterverhalen.nl

Joke Blakmoor
Kralen- en sieradenontwerper

Ondernemer sinds 2008

Ik ontwerp kralen en sieraden van diverse materialen, het liefst in overleg met de toekomstige draagster. Ook geef ik workshops in het maken van sieraden. Daarnaast werk ik 4 dagen bij een van de grootbanken op een zeer hectische en dynamische afdeling.

Joke Brons
Business supporter en sparringpartner

Ondernemer sinds 2018

Ondersteunt en adviseert ondernemers met online Marketing & Communicatie vraagstukken, zodat ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn.

www.b2support.nl

Jolanda Mocking
Psychosociaal therapeut

Ondernemer sinds 1999

Helpt vrouwen die veel ballen in de lucht houden en altijd klaarstaan voor anderen (maar daarbij zichzelf vergeten), met het vinden van een goede balans tussen gezin, werk, sociaal leven en tijd voor zichzelf, zodat zij rust ervaren en weer genieten van het leven.

www.jolandamocking.nl

Judith Hompe
E-mailmarketing expert, coach, trainer, reader en healer

Ondernemer sinds 2009

Traint en coacht ondernemers zodat ze meer respons op hun nieuwsbrieven krijgen en een succesvolle business kunnen hebben. Coacht en begeleidt vrouwen die vastlopen door eerst naar ze te luisteren; daarna dient de volgende stap zich als vanzelf aan.

https://lavievirtueel.nl/

https://werkenmetmailchimp.nl

Karin Menken
Ritueelbegeleider bij Levenswending

Ondernemer sinds 2018

Als ritueelbegeleider kan ik je helpen bij de inhoudelijke invulling van een persoonlijk en uniek ritueel bij een belangrijk overgangsmoment in je leven. Het kan daarbij gaan om rituelen bij leven (in privé- en werksituaties) of bij dood. Dan werk ik samen met een uitvaartverzorger. Mijn gevoel voor taal, in eenvoudige woorden komen tot diepgang en de essentie, daar ligt mijn kracht. Als zangeres samen met een gitarist verzorg ik de muzikale omlijsting bij bijzondere gelegenheden. Met mijn stem breng ik inhoud, rust en verbinding.

www.levenswending.nl

www.hartenlied.nl

Katrín Gudmundsson
Auteur, Colournostics practitioner, Coach Persoonlijke Groei, Consultant Jeugd&Onderwijs
Ondernemer sinds 2020

Het is mijn missie om een positieve verandering in de wereld teweeg te brengen. Ik geloof dat het stimuleren van persoonlijke groei de meest effectieve manier is om een mooie en compassievolle wereld voor iedereen te creëren. Via verschillende wegen stimuleer ik om het inzicht te vergroten en de beweging in gang te zetten van dromen over, naar het dromen durven doen. Gehoor geven aan jouw kern, je dromen, ook in minder goede tijden. Durf de piloot van je eigen leven te zijn en het verschil te maken vanuit jouw kern. www.droomdurfdoe.nl www.dejufdiegeenjufis.nl www.krachtvankleur.nl
Laura Lundell
Veerkrachtcoach voor ondernemers, mindfulness trainer en therapeut

Ondernemer sinds 2016

Ik coach gepassioneerde ondernemers die graag zichzelf ontwikkelen en groeien en het ook soms zwaar hebben door persoonlijke uitdagingen, twijfels over de juiste richting en keuzes, of zich gestrest, moe en overbelast voelen of zelfs in een herstelproces zijn. Het resultaat van mijn coaching is vertraging, bezinning en je opnieuw verbinden met jezelf en je missie – met twee voeten op aarde, zodat je vanuit rust, in alignement met jezelf en met meer dan voldoende energie en passie de wereld kunt geven wat je in huis hebt. Werkvormen: NatuurCoaching, Meditatietraining & no-nonsense Mindfulness, NLP.

PREZENT Mindfulness

Maaike de Wilde
Systemisch en intuïtief coach, psycholoog, schrijver

Ondernemer sinds 2012

Biedt coaching ter bevordering van bezieling in het leven. Brengt mensen in contact met wie zij daadwerkelijk zijn, zodat zij vanuit zingeving en hart-ingevingen vorm kunnen geven aan hun leven en werk. Schrijft mijmeringen en boeken over de magie in de wereld. Zij heeft haar eerste fantasy boek uitgebracht en schrijft momenteel aan het vervolg.

 

Margaret Bosman
Dr. Hauschka Therapeut, biologisch-dynamische huidverzorging, eco-visagiste, masseuse

Ondernemer sinds 1990

Specialist in elektrisch ontharen, cosmetische camouflage, manuele lymfedrainage.

In de praktijk kan je terecht voor weldadige Dr. Hauschka behandelingen van lichaam en gezicht. De kwaliteit van de aanraking staat hoog in het vaandel. Omhullend en verwarmend. Bij jezelf komen. Specialisaties zijn behandeling van overbeharing, cosmetische camouflage van tatoeages, manuele lymfedrainage van lichaam, in het bijzonder lipoedeem en borsten, lymfetaping.

www.praktijk-gaia.nl

Marije van den Bovenkamp
Auteur, schrijfcoach & eindredacteur

Ondernemer sinds 2014

Wat wordt jouw verhaal? Ik ben benieuwd welk verhaal jij wilt delen. En ik help je graag om samen te kijken naar de vorm, want dat kan op allerlei manieren: in een boek, in blogs en artikelen, in memoires, gedichten, korte verhalen, een dagboekvorm, brievenbundels of je websiteteksten.

www.schrijfzin.com

www.blogzinnig.nl

www.spanjeliefhebbers.nl

Melinda de Hond
Creatief en energetisch adviseur voor bedrijven en particulieren

Ondernemer sinds 2009

Creatief en energetisch adviseur voor bedrijven en particulieren. Werkt o.a. met de methodieken Feng Shui en Ecointention. Creativiteit in de vorm van boetseren, beeldhouwen en schilderen. Tevens beheerder van Landgoed Plattenberg. Een mooi, uniek en inspirerende landgoed voor ondernemers.


www.atelierlandgoedplattenberg.nl
www.landgoedplattenberg.nl
www.fengshui-winkel.nl

Miranda Molenaar
Coach bij BewustRZijn, Gecertificeerd Cursusleider Luisteren naar je Pen©

Ondernemer sinds 2012

Coacht jou aan de hand van je geboortehoroscoop, (droom)beelden en creatief schrijven om het onbewuste bewust te maken. Geeft ook cursussen en schrijfworkshops Luisteren naar je Pen©.

www.mirandamolenaar.nl

 

Monique van der Most
Kleurcoach

Ondernemer sinds 2006

Inspireert met Kompas in Kleur (kleurkennis) op jouw pad van persoonlijke groei en ontwikkeling.

Home - LAURO GOLF APARTMENT

Natasia de Ridder
Hypnotherapeut, Astroloog en Levenspadbegeleider

Ondernemer sinds 2016

Verheldert jouw stappen op je pad om vol vertrouwen eruit te halen wat erin zit; er is altijd meer mogelijk dan je denkt. 

www.kailosinzichten.nl

Roos Hanemaaijer
Auteur, opleidingskundige en ervaringscoach

Auteur van de autobiografische roman ‘Geen weg meer terug’. Op professioneel gebied is Roos opgeleid als docent, beeld- en ervaringscoach. Naast haar grote passie om lotgenoten met een psychische kwetsbaarheid te ondersteunen, is ze ook zeer bevlogen rondom alles wat met bewegen en sport te maken heeft. Waar haar twee professionele boeken ‘Effectiever coachen in de sport’ en ‘Jouw cliënt in beweging’ het resultaat van zijn.

www.perfectiedrang.nl

www.rooshanemaaijerslottje.nl

Petra van Witsen
Healing, systemisch coachen en Quantum Touch

In opleiding voor Quantum Coach, eigen praktijk in oprichting voor healing en systemische coaching (individuele opstellingen).

www.eigenverhalen.nl

Susan van der Beek
Auteur, systemisch coach, coachen met honden, coachweekenden en vakanties

Ondernemer sinds 2010

Leert jou om oude pijn aan te gaan en liefdevol te kijken naar jezelf en je leven.
Verhuurt haar vakantiehuis in Zeeland.

www.susanvanderbeek.nl
www.slapeninzeeland.nl

Willy Sietsma
Coach-counsellor, trainer, ervaringsdeskundige

Ondernemer sinds 2013

Helpt vrouwen en mannen met een narcistische (ex)partner zichzelf te worden en de regie over hun leven terug te nemen, zodat ze hun leven weer in vrijheid kunnen genieten.

www.willysietsma.nl