Onze bloggers

Wij zijn ondernemers in alle soorten en maten, uit alle hoeken en gaten. Coaches, boekhouders, therapeuten, masseuses, trainers, winkeleigenaren, psychologen, adviseurs, virtual en personal assistants. We zijn geen tuttebellen, want we weten heel goed dat het leven niet vanzelf gaat. Ook wij vallen en staan weer op. Op Blogzinnig schrijven we over alles wat we meemaken in ons bedrijf en persoonlijke leven. Ook onze kennis delen we met jou, want we zijn expert in ons eigen vakgebied. Allemaal op onze eigen unieke wijze. De onderwerpen om over te bloggen liggen op straat, in ons bedrijf, in ons leven. Wij houden ervan om schrijvend te ondernemen vanuit ons hart.

Leer, inspireer, onderzoek en verwonder.

Aletta Armee
Crossmedia Designer

Ondernemer sinds 2011

Ondersteunt ondernemers met een succesvolle boeklancering met videomarketing en geeft technische ondersteuning bij online lanceringen.
In de besloten leeromgeving van Slim Online Video deelt ze haar kennis waarmee je jouw skills kunt verbeteren en kunt groeien met je bedrijf.

www.armeedesign.nl
www.slimonlinevideo.nl

Anne-Lies Smal
Bloei-coach, trainer, kleurexpert en inspirator

Ondernemer sinds 2009

Helpt vrouwen (45+) die merken dat het leven langs hen heen glijdt, die leegte ervaren en dit niet weten of durven te doorbreken. Met mijn bewezen methode van kleurpsychologie – waardoor je gemakkelijker een brug kan leggen tussen verstand en gevoel – krijg je doeltreffende handvatten om weer kleur aan je leven te geven. En in combinatie met mijn coaching vanuit lichtheid leer ik je weer in volle bloei te leven.

www.bloei.biz

Angelique Vugts
Manager ErgoAcademie/PPN Academie, staflid Ergotherapie Nederland & teamleider

Gespecialiseerd in het organiseren, ontwikkelen en verkopen van evenementen, scholing en het oprichten van een scholingsinstituut binnen de gezondheidszorg.

Met een passie voor het brein, psychologie en sport, schrijf ik over mijzelf, mijn werk en mijn proces naar zelfstandig ondernemerschap.

 

Anna Touw Smit
Psychosociaal therapeut

Ondernemer sinds 2005

Gespecialiseerd in de verschillende overgangspoorten in het leven. Loslaten en verbinden. Het is mijn passie om met mensen te werken en hen te begeleiden in ontwikkelings- en bewustwordingsprocessen. Met name de invloed in het dagelijks leven van de conceptie, zwangerschap en geboorte neemt hier een belangrijke taak in. Datgene wat onbewust is weer bewust maken. Dit zorgt ervoor dat je bewuste keuzes kunt maken in je leven en je kunt worden en blijven wie je wilt zijn.

www.anna-smit.nl

Barbara Steeman
Psychosociaal coach

Ondernemer sinds 2013

Begeleidt jongeren, studenten en volwassenen die onzeker of ongelukkig zijn naar meer zelfverzekerdheid, plezier en daadkracht in het leven, in het werk, op school en de studie. Helpt ouders de pijn te besparen die ze ervaren als ze hun jongvolwassen kind niet tot zijn recht zien komen.

www.bastcoaching.nl

Carla Pleijers
Masseur, opleider en vakantie-organisator

Ondernemer sinds 2007

Geeft ontspanningsmassages waarbij mensen worden ondersteund om de signalen van hun eigen lichaam beter waar te nemen,en leidt mensen op tot ontspanningsmasseur.
Runt met haar partner VakantieAnders.

www.mazzaze.nl
www.vakantieanders.nl

Corina Blommendaal
Schrijver, redacteur, schrijvend coach, sociaal emotioneel ondersteuner van ouderen

Ondernemer sinds 2007

Maakt menselijke verhalen over zorg, onderwijs en welzijn. Is gek op interviewen, artikelen schrijven en zet mensen en bedrijven graag authentiek neer. Verder begeleidt ze mensen die vastlopen op bepaalde vraagstukken in hun leven met Bevrijdend Schrijven, een vorm van e-mailcoaching gebaseerd op Mindful Analysis. Hierbij komen mensen al schrijvend tot zelfanalyse en diepgaande inzichten, die een basis bieden om verder te kunnen met hun leven zoals zij dat willen.

www.compassiecom.com

 

Dorothea Verhagen
Gordon® communicatiemethode, leiderschap & hoog sensitiviteit coach en trainer

Ondernemer sinds 2009

Helpt sensitieve, intuïtieve vrouwen sterker zichzelf te zijn in leven, werk en/of je bedrijf. Een mix tussen Gordon® communicatiemethode, leiderschap & inzichten in je (hoog) sensitiviteit maken dat jij jouw unieke talenten kunt inzetten. Meer energie, balans, vrijheid en zelfvertrouwen om sensitief & sterk jezelf te zijn. 

www.dorotheaverhagen.nl

 

Ellen van Leenen
Rouw- en verliescoach

Ondernemer sinds 2016

Begeleidt mensen die na het verlies van een dierbare zijn vastgelopen in hun rouwproces.

www.ellenvanleenen.nl

Elma de Bruijn
Boekhouder

Ondernemer sinds 2011

Stimuleert ondernemers om zelf te boekhouden voor grip op je financiële cijfers.

www.zelfboekhouden.org

Esther van Berk
De Visiegraaf

Ondernemer sinds 2003

Zorgt dat ondernemers meer klanten en meer omzet krijgen door kennisvideo’s te maken voor sociale media. Geen reclame, geen verkoop, maar nuttige info waarmee je laat zien dat je je vak verstaat – en dat je een plezierig mens bent met wie je gerust in zee kunt gaan.

www.devisiegraaf.nl

 

Heidi de Koning
Voorzitter Stichting MM Foundation en consultant/coach bij Feedback Consulting

Ondernemer sinds 2005

Coacht en begeleidt het gedrag en de ontwikkeling van volwassen professionals, teams en organisaties. Stichting MM Foundation zet zich in op onderwijs aan kinderen in regio's waar dat niet zo vanzelfsprekend is als in Nederland.

www.mmfoundation.nl
www.feedbackconsulting.nl

Ingrid Smit
NLP trainer, coach, teambegeleider en facilitator organisatie- en familieopstellingen

Ondernemer sinds 1999

Inspireert en ondersteunt teams en professionals, zzp’ers en ondernemers om met meer aandacht, bewustzijn, effectiviteit en flexibiliteit te communiceren, werken en leven.

ingrid-smit.nl

Ingrid Wunnekink
Eigenaresse van Love-li lingerie

Ondernemer sinds 2012

Geeft advies over jouw ideale behamaat en-model, zodat jij met meer eigenwaarde en zelfvertrouwen haar lingeriezaak verlaat.

www.love-li-lingerie.nl

Jellie Pijpers
Adviseur, trainer, coach & schrijver

Ondernemer sinds 2012

Auteur van het boek ‘Jouw kern van waarde’. Schrijft over de waardevolheid van het leven. Inspireert, motiveert en geeft inzicht in jouw pad, om te onderzoeken wat jouw talent, jouw kern en waarde is om vanuit je eigen waardevolle kern te leven. Leert organisaties en mensen daarin het evenwicht te vinden tussen gevoel en ratio.

www.opaal.nu

Joke Brons
Business supporter en sparringpartner

Ondernemer sinds 2018

Ondersteunt en adviseert ondernemers met online Marketing & Communicatie vraagstukken, zodat ondernemers kunnen doen waar zij goed in zijn.

www.b2support.nl

LerenLeren Schiedam
Begeleiders van en coaches voor leerlingen en professionals die met kinderen en tieners werken

Robine Kroon-Zijderhand & Tineke van der Klink-Bouwens

Wij ontwikkelen onderwijsmateriaal op het gebied van executieve functies en geven deze in eigen beheer uit. Wij zijn jaren in het basisonderwijs werkzaam geweest; Tineke als leerkracht van een bovenbestuurlijke plusklas en Robine als begeleider van zorgleerlingen. In maart 2020 starten wij een huiswerkinstituut in Schiedam waar wij ook onze trainingen en workshops geven over executieve functies, leren leren en communiceren.

www.lerenlerenschiedam.nl

Maaike de Wilde
Systemisch Coach, Psycholoog, Trainer in Compassie & Mindfulness, schrijver

Ondernemer sinds 2012

Biedt coaching en trainingen ter bevordering van bezieling in het leven. Brengt mensen in contact met wie zij daadwerkelijk zijn, zodat zij vanuit zingeving en ingevingen van het hart vorm kunnen geven aan hun leven en werk. Schrijft mijmeringen in het moment over haar vak, maar ook over moederschap en wat dit haar allemaal brengt. Zij heeft haar eerste fantasy boek uitgebracht en schrijft momenteel aan het vervolg.
 

 

Margaret Bosman
Dr. Hauschka Therapeut, biologisch-dynamische huidverzorging, eco-visagiste, masseuse

Ondernemer sinds 1990

Specialist in elektrisch ontharen, cosmetische camouflage, manuele lymfedrainage.

In de praktijk kan je terecht voor weldadige Dr. Hauschka behandelingen van lichaam en gezicht. De kwaliteit van de aanraking staat hoog in het vaandel. Omhullend en verwarmend. Bij jezelf komen. Specialisaties zijn behandeling van overbeharing, cosmetische camouflage van tatoeages, manuele lymfedrainage van lichaam, in het bijzonder lipoedeem en borsten, lymfetaping.

www.praktijk-gaia.nl

Maria Voskuilen
Vitaliteitspsycholoog

Ondernemer sinds 2013

Begeleidt mensen bij de vormgeving van leven en werk.

www.mariavoskuilen.nl
www.meervanzelf.nl

Marije van den Bovenkamp
Hoofdredacteur Blogzinnig en Spanjeliefhebbers, schrijfcoach, -trainer en eindredacteur

Ondernemer sinds 2014

Leert zzp’ers om schrijvend te ondernemen vanuit hun hart en bouwt pure websites voor pure ondernemers.

www.schrijfzin.com
www.purewebsites.nl
www.spanjeliefhebbers.nl

Meike van 't Hof
Verpleegkundige-VO/Seksuoloog NVVS-SH, trainer en projectleider

Ondernemer sinds 2010

Geeft seksuologische en relationele therapie, traint doelgroepen en professionals en leidt projecten rondom seksuele gezondheid en preventie.

www.praktijkrespons.nl

Melinda de Hond
Creatief en energetisch adviseur voor bedrijven en particulieren

Ondernemer sinds 2009

Creatief en energetisch adviseur voor bedrijven en particulieren. Werkt o.a. met de methodieken Feng Shui en Ecointention. Creativiteit in de vorm van boetseren, beeldhouwen en schilderen. Tevens beheerder van Landgoed Plattenberg. Een mooi, uniek en inspirerende landgoed voor ondernemers.


www.atelierlandgoedplattenberg.nl
www.landgoedplattenberg.nl
www.fengshui-winkel.nl

Miranda Molenaar
Coach bij BewustRZijn, Gecertificeerd Cursusleider Luisteren naar je Pen©

Ondernemer sinds 2012

Coacht jou aan de hand van je geboortehoroscoop, (droom)beelden en creatief schrijven om het onbewuste bewust te maken. Geeft ook cursussen en schrijfworkshops Luisteren naar je Pen©.

www.mirandamolenaar.nl

 

Monique van der Most
Personal stylist en eigenaresse van kledingzaak Inmocasa Fashion & More

Ondernemer sinds 2006

Zorgt ervoor dat jij er altijd perfect uitziet en straalt in de juiste outfit.

www.inmocasa.nl

Nadine Carter
Life Changing Therapeut

Ondernemer sinds 2001

Samenwerken met Nadine is life changing. Via doeltreffende, krachtige methoden tot de kern komen, precies wat er nodig is als je wilt veranderen. Haar passie is dat partners elkaar en zichzelf weer opnieuw terugvinden in de liefde.

www.nadinecarter.nl

Natasia de Ridder
Astroloog, hypnotherapeut en levenspadbegeleider

Ondernemer sinds 2016

Verheldert jouw stappen op je pad om vol vertrouwen eruit te halen wat erin zit; er is altijd meer mogelijk dan je denkt. 

www.kailosinzichten.nl

Saskia Engels
Stiefspecialist, relatietherapeut, trainer en SCHIP-behandelaar

Ondernemer sinds 2012

Werkt met hart en ziel en geeft een liefdevolle en stevige hand in begeleiding. Gespecialiseerd in het begeleiden van (stief)ouders en samengestelde gezinnen.

www.saskiaengels.nl
www.stiefleven.nl

Susan van der Beek
Auteur, systemisch coach, coachen met honden, coachweekenden en vakanties

Ondernemer sinds 2010

Leert jou om oude pijn aan te gaan en liefdevol te kijken naar jezelf en je leven.
Verhuurt haar vakantiehuis in Zeeland.

www.susanvanderbeek.nl
www.slapeninzeeland.nl

Suzan Verzijden
Medisch coach

Ondernemer sinds 2019

Coacht mensen met een chronisch of levensbedreigende ziekte die hun leven niet door hun ziekte willen laten bepalen, in hun zoektocht hoe ze maximaal kunnen leven. Helpt mantelzorgers die op hun tandvlees lopen om hun stress te verlagen, zodat ze meer rust ervaren, meer energie krijgen én zo ook beter voor de ander kunnen zorgen.

https://wise-elephant-coaching.nl

 

Willy Sietsma
Coach-counsellor, trainer, ervaringsdeskundige

Ondernemer sinds 2013

Helpt vrouwen en mannen met een narcistische (ex)partner zichzelf te worden en de regie over hun leven terug te nemen, zodat ze hun leven weer in vrijheid kunnen genieten.

www.willysietsma.nl