Voel jij het ook?

Lieve jij, hier sta je dan, aan de rand van een nieuwe fase, een fase in je leven. Je kunt het niet zien, maar je voelt het wel hė? Misschien best al een poosje. Eerst had je geen idee, maar wel een sterk gevoel waar je geen raad mee wist, dus onderdrukte je het. Je kwam ermee weg. Ook als je er last van had. Meer en meer en meer. Je bleef onderdrukken. Je had er immers geen taal voor en eerlijk gezegd ook geen controle over. Dus wat moest je ermee? Je voelde de onrust in je lijf, zag signalen, maar je hoofd wilde er niet aan. En jij ging gewoon door. 

Tot ergens aan het begin van het seizoen. Er leek heel vluchtig, ongrijpbaar en bijna niet te voelen fluistering op het toneel te verschijnen. Daar diep van binnen. Was dat wat ze noemen een helder weten? Je wijze jij of misschien zelfs je eigen wijzer?

Nieuwsgierig naar een lichter leven
Heel zacht en steeds vaker fluisterde het zachte bemoedigende woordjes en werd je nieuwsgierig. Nieuwsgierig naar anders, naar een lichter leven. Naar dat waar je ooit voor had gekozen niet altijd zo hoefde te blijven misschien? Niet voor de eeuwigheid. De benauwdheid en onrust zijn slechts een teken dat de jas te krap is geworden. Een uitnodiging naar anders met meer ruimte voor jou in plaats van spanning op de naden.

Dat stuk dat voor je ligt
En nu sta je hier, omdat je haar een podium wilt geven, de stem in jou, je puurste jij. De jij wie je nu bent en wilt worden en wilt zijn. Je weet dat wat gevoeld wordt, geleefd wil worden. Je weet dat het tijd is aan de vooravond van een nieuwe fase om er vorm en glans aan te geven. En vorm mag ontstaan in liefde en met creatie. Jij bent de vormgever aan het stuk dat voor je ligt. Je bent bereid om dat, wellicht met trillende benen, op de allermooiste en fijnste manier te doen. Met zorg, talent, warmte, je creatiekracht en vooral met kleur; true colours geven aan dat wat voor je ligt, die levensfase, jij in je volle jij! 

Waar je handen het overnemen van je hart
Anders dan voorheen, niet met spanning, maar inspanning met blozen op je wangen weer creatief zijn. Dat is niet iets wat je kunt of niet, het is een uiting van jezelf en daar mag jij van genieten. Creatie is vormgeven aan jezelf daar waar je handen het overnemen van je hart. Je hoofd heeft daar niets mee te maken. Vorm geven aan jezelf doe je intuïtief, is een plek waar geen woorden wonen. Zo geef je ruimte aan dat wat voor je ligt, schep je een leven, een nieuw leven.

Creativity unlocks your full potential
Van stil verlangen naar Volle Bloei! Volg slechts je nieuwsgierigheid, je fijne energie en ik reis met je mee. Je hoeft het niet alleen te doen in die fase van overgang, van reset. Geef jezelf die ruimte en check vandaag nog in op het halfjaar programma Van stil verlangen naar volle Bloei.    

0 thoughts on “Voel jij het ook?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: