10 Tips om van 3D naar 5D te gaan

We staan momenteel voor ongelofelijke uitdagingen; het rommelt aan alle kanten om ons heen. Er heerst veel angst en dat is merkbaar op allerlei manieren. Hoe vinden we onze weg hierin? We zijn van het vissentijdperk naar het watermannentijdperk gegaan. Het vissentijdperk was een tijdperk van karma, oorzaak en gevolg. Kenmerken hiervan zijn macht, geld, status, lijden en gevoel van tekort. Het watermannentijdperk draait om leven vanuit je hart. Dit is de energie waarmee we verbonden worden.

Hierin is er een verschuiving gekomen vanuit het hoofdgedragen naar het hartgedragen bewustzijn. Het is een tijdperk van liefde, bezieling, overvloed, eenheid en het ontwikkelen van bewustzijn. Waarin we eerst alles wilden weten en bewijzen, komt nu het voelen meer naar voren. Dit voelen heeft de frequentie van het hart en dit is een hogere frequentie.

De derde dimensie
De derde dimensie is verbonden met een naar buiten gerichte blik; wat vinden ze van me? Wat zullen ze wel niet van me denken? Schuld, oordeel en bestaansrecht spelen een grote rol. Jezelf klein houden en je aanpassen is hier een reactie op. Doe maar gewoon, dan doe je gek genoeg.

De vierde dimensie
In de vierde dimensie vormen het verleden, heden en toekomst het nu. De blik gaat naar binnen. Hoe meer belemmerende ervaringen en overtuigen je hebt opgeruimd, hoe meer je kunt zijn in het nu. Je aandacht blijft meer in het moment in plaats van in het verleden of de toekomst. Je kunt bewuste keuzes maken. Je durft meer op je gevoel te vertrouwen. Je bent duidelijk in wat je wel en niet wilt. Je laat niet over je grenzen gaan.

De vijfde dimensie
De vijfde dimensie is een frequentie die verbonden is met liefde. Hieruit vloeien vertrouwen, medeleven, geloof en dankbaarheid. Je bent in staat om zuiver af te stemmen op je omgeving. Je vormt je gedachten zorgvuldig en positief. Hierdoor kan er  een eerlijke samenwerking tussen de verschillende mensen op aarde ontstaan. Samenwerking met de mensen om je heen en met je begeleiders uit de onstoffelijke wereld. Het contact met de bron is een vanzelfsprekendheid.

Wat kun je concreet doen om je frequentie te verhogen?

  1. Doe regelmatig dingen waar je blij van wordt, ook al is het maar 10 minuten per dag.
  2. Wees dankbaar voor dat wat er wél is, focus niet alleen op wat er niet is.
  3. Ruim je huis op, doe wat je nooit meer gebruikt weg. Dit geeft ruimte en lucht in jezelf.
  4. Maak de reis naar binnen en laat destructieve ballast los, zoek hier zo nodig hulp bij.
  5. Onderdruk je gevoel niet, word je ervan bewust, accepteer het en geef het aandacht.
  6. Vergeef je eigen tekortkomingen en die van een ander. Dit doe je met je hart, je hoofd is hierin ondergeschikt.
  7. Ga bewust om met voeding. Waar komt het vandaan, hoe is het gegroeid?
  8. Blijf goed verbonden met jezelf, neem geen gedachten, verwachtingen of emoties over van de ander.
  9. Vind rust en vrede in jezelf, ga niet vanuit een reflex een strijd aan. Voegt datgene wat je doet iets toe? Wanneer we in strijd blijven met onszelf en de omgeving blijft er strijd bestaan.
  10. Wees kritisch wanneer je naar de media kijkt, gebruik je eigen verstand en gevoel.

Houd het simpel
Het lijkt misschien ingewikkeld om je frequentie te verhogen. Houd het zo simpel mogelijk, in eenvoud zit kracht. Een dosis humor is nodig om jezelf staande te houden. We zitten in het spel, het is aan ons of en hoe we de regels volgen. Het is belangrijk om datgene te doen waar je blij van wordt. Dit kan en hoeft geen 24/7 maar geef er aandacht aan. Zo kan een ogenschijnlijk klein gebaar het verschil maken tussen 3D en 5D. Het is als die ene druppel in de oceaan, die lijkt te verdwijnen maar een vloedgolf van licht tot gevolg kan hebben.

Wat kan ik voor je doen?
Wanneer je vragen hebt over het bovenstaande neem gerust contact met me op. Zie dit blog als een bos bloemen, haal eruit wat je mooi vindt. Voeg je eigen bloemen toe wanneer je wilt. Ieder van ons is voortdurend bezig om zichzelf te ontwikkelen tot de persoon die je wilt zijn. De weg daarnaartoe is de weg van uitdagingen en transformatie. De werkelijke kracht van 5D zit in onszelf.

12 thoughts on “10 Tips om van 3D naar 5D te gaan”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: