Verwen jij jezelf met een personal styling sessie?

Met persoonlijke styling straal jij precies uit wat jij wilt uitstralen. Je laat zien wie jij bent, waar jij een ander mee kunt helpen. In jouw vakgebied of expertise is het ook fijn om jezelf te zijn met wel een verfijnde smaak in jouw kledingkeuze. Hierbij is de gelegenheid ook van groot belang; ga je naar een meeting, receptie, coachgesprek of geef je een lezing?

Het moment en de omgeving kunnen bepalend zijn voor jouw kledingkeuze. Hoe meer jij jezelf durft te presenteren, hoe groter jouw aantrekkingskracht; je straalt zelfvertrouwen uit en dat geeft een fijne vibe.

Help, wat trek ik aan?!
Herken je die stressmomenten doordat je niet weet wat je aan wilt trekken? Wel of geen jasje, of toch maar het vest. Wellicht een partner die nonchalant reageert. Nee je hebt natuurlijk niets in de kast! Uiteindelijk stap je binnen en voel je je nog steeds ongemakkelijk. Nieuwsgierig check je snel wat de anderen aan hebben. Het lijkt of zij wel zijn afgevallen, of ze dragen een prachtige jurk waarvan je denkt: waar kopen ze in godsnaam zo’n ideaal model? Vrouwelijk, elegant en in een kleur die perfect bij haar persoonlijkheid past.

Je hoopt dat niemand het opmerkt
Zelf heb je toch voor dat vertrouwde blazertje gekozen, tijdloos, alleen de stof is inmiddels wat gepild aan de zijkant en op de mouwen. Je hoopt dat niemand het opmerkt en probeert al handen schuddend een goede eerste indruk te maken. Jouw onderbuikgevoel negerend, onzekerheden aan de kant en op de aansluitende borrel neem je een goed glas wijn, zodat het heerlijk onaangename gevoel langzaam verdwijnt.

Hoe zou dat zijn?
Probeer je nu eens voor te stellen… je kleding hangt klaar, vooral in de juiste maat, de goede pasvorm, in de juiste verhoudingen. In een garderobe waar balans is in kleuren die goed bij jou staan, die aansluiten op jouw persoonlijkheid, die jouw ogen laten glimmen. Een garderobe waarin je je fijn beweegt, zodat je bij het dragen jezelf krachtig en sterk voelt. Hoe zou dat zijn? Geen stress vooraf, want je weet: dit staat mij perfect. In alle rust en vol zelfvertrouwen ga je naar die meeting of afspraak. Met een gerust hart sta op de foto, met een stralende glimlach, omdat jij zo slim bent geweest om jezelf dit cadeau te doen.

Wat kan ik voor jou doen?
Met mijn passie en liefde voor kleding, kleur en styling geniet ik ervan om mensen, vooral vrouwen, te bewonderen om de gekozen kleding. Ieder ander zou er misschien niet op letten, maar ik zie alles; eerst zie ik de kleuren, daarna de combinatie, de pasvorm, ook de schoenen en de wel of niet gekozen sieraden.

Noem het een (misschien genetische) afwijking of een enorme intrinsieke aantrekkingskracht voor kleding en mensen. Van kinds af aan help ik graag familie en vriendinnen met het winkelen; het uitzoeken van een juiste set voor een feest, sollicitatie of andere gelegenheid. Daarom heb ik er mijn vak van gemaakt. Ik help jou met jouw styling vanuit mijn gevoel, mensenkennis en jarenlange ervaring in fashion. Hierdoor bruis jij van zelfvertrouwen in je comfortabele set, want ook dat is belangrijk, dat het lekker draagt.

Een zelfbewuste stijl, ook voor jou
Door van tevoren samen te kijken naar jouw kleur-voorkeuren, levenswijze, budget, ogen, haar, figuur, maten en verhoudingen weet ik al wat jou mooi kan staan. Door vragen te stellen, te meten, het ook uit te leggen, help ik jouw stijl, die van binnenuit komt, te onderzoeken.

Los van alle vertrouwde, vaste patronen laat ik jouzelf kijken naar hoe of wat kleding voor jou kan betekenen. Hoe jouw innerlijk en uiterlijk samensmelten. Zodat het klopt! Zodra jij zelf ervaart, voelt en ziet wat het voor jou doet, ga je in beweging naar nieuwe outfits, lekker experimenteren met de nieuwe kennis, je persoonlijk stijl ontwikkel je zelf nog verder uit. Het is best een proces, een onderzoek, dit kost tijd en aandacht. Het is een investering in jezelf die je terugverdient in een nieuwe fase waarin je met zo veel zelfvertrouwen iedere keer weer het gemak van ervaart.

Het resultaat?
Een personal styling sessie levert je het volgende op:

 • Iedere dag kant en klare sets in de kast
 • Inzicht in werkkleding en privé 
 • Meerdere sets met basic items
 • Nooit meer miskopen
 • Overzichtelijk welke schoenen, laarzen, pumps waarbij
 • Accessoires die iets toevoegen aan het geheel
 • Nieuwe sets gecombineerd met jouw al aanwezige garderobe
 • Je oude favoriete jasje in een nieuwe look

Ben jij nu klaar voor puur aandacht voor jezelf, wil jij ook meer inzicht en kracht door een complete styling voor jezelf in te plannen? Meld je dan aan voor een eerste intake en investeer in jezelf.

4 thoughts on “Verwen jij jezelf met een personal styling sessie?”
 1. Ik weet er alles van. VIP-klant zijn van Monique is zo heerlijk. Zij weet als geen ander de perfecte combinaties uit te zoeken speciaal voor mij. Treffen we elkaar dan heeft ze weer een tas vol verrassingen speciaal voor me meegenomen. Op zulke momenten voel ik me een echt prinsesje.

  Binnenkort weer Mo ;-D

  1. Het is zo fijn dat ik dat voor jou mag doen, ik zie je ook zo stralen! Dan weet ik het is de juiste set voor jou xxx love you

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: