Sensationele tintelingen en rust in mijn hoofd

Een cliënte had me enthousiast gemaakt met haar verhalen Acces Bars®. Ze vertelde me over de rust die ze erdoor vond. Ook hoe ze zich er steeds meer door durfde uit te spreken. Het heeft er zelfs voor gezorgd dat ze wegging bij de narcist in haar leven. Dat vind ik nogal wat. Ik voelde een grote ‘JA’ voor zo’n Acces Bars® class en koos om een class te volgen. Niet vanuit mijn denken, nee, vanuit mijn buik. Dit wilde ik ook ervaren. Samen met een vriendin ging ik ernaartoe. Konden we mooi op elkaar oefenen.

Wat is Acces Bars®?
Bij een Bars® sessie worden 32 punten op je hoofd zacht aangeraakt. Dat doet van alles met je. Zowel het geven als het ontvangen. “Het is een beetje raar. Het is een beetje vreemd” vertelde de trainster. “Je moet het niet willen begrijpen. Je moet het gewoon ervaren.” Daarom gingen we al snel aan de slag.

Kilo’s lichter en enorm relaxt
Ik mocht het als eerste geven. Het was even zoeken op welke plekken welke vingers moesten. Het mooie is dat ik het direct merkte als ik de goede plek aanraakte. De energie begon gelijk door mijn vingertoppen te stromen en werden soms heel warm. Ook mijn vriendin merkte effect in haar hoofd en lijf.

Toen ik het mocht ontvangen, voelde ik enorm veel sensaties. Koude, warmte of allebei tegelijk. Tintelingen. Soms leek het of mijn lijf helemaal licht was. Ook viel ik af en toe in slaap. Na de sessie voelde ik me kilo’s lichter en enorm relaxt. Ook na een paar weken nog voel ik me lichter, rustiger. De dingen waar ik me zorgen om maak, zijn er nog wel, maar het doet me veel minder.

Mooie aanvulling
Ik wilde dit doen voor mezelf en voor mijn kinderen. Toen de trainster vertelde dat het heel goed helpt bij de gevolgen van misbruik, kwam ik erachter dat ik jou er ook mee kan helpen. Dat is toch wel heel gaaf! Je kunt het combineren met een coachtraject of alleen Bars® sessies doen. Helemaal handig als je niet zo’n prater bent of een aanvulling zoekt op je mentale herstel.

Grote hulp
Na een Bars® sessie voel je je op z’n minst heel relaxt, heb je meer ruimte en rust in je hoofd. Op z’n meest verandert het je leven. Wat mij betreft is zelfs de minste uitkomst al een grote hulp wanneer je met een narcist te maken hebt gehad.

Je hoofd ‘uitzetten’
Een narcist speelt met je hoofd. Het staat altijd ‘aan’. Je bent altijd bezig met ‘Wat gaat hij/zij nu weer doen?’ en je hoort als het ware nog steeds zijn of haar stem in je hoofd. Een stem vol kritiek en onderuithalen. Dat veroorzaakt doorlopend stress en geeft allerhande emotionele en lichamelijke klachten. Dit houdt je herstel en weer je eigen leven leiden tegen.

Rust voor je hoofd, lijf en leven
Met een Bars® sessie krijgt je hoofd weer rust. Dit werkt door in je lijf. Het werkt door in je hele leven. Alleen dat is al zo’n winst. Rust. Heerlijk! Voel jij een ‘JA’ om een Bars® sessie, een Rust in je hoofd-sessie, te ervaren? Klik hier om meer te lezen en je in te schrijven.

0 thoughts on “Sensationele tintelingen en rust in mijn hoofd”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: