Lieve Naomi, mijn inspiratie

Wat fijn dat ik kan horen wat jij mij vertelt. Wat fijn dat ik jou kan helpen, dat je weer lacht. Wat verdrietig dat je zo vastzit in je lijf. Jij leert mij zo veel, als ik bij jou ben vallen tijd, ruimte en taal weg.

Wij praten zonder taal. Jij leert me wat je voelt, zonder te praten. Je leert me goed en zuiver te voelen en te observeren. Wat voel ik mij door jou gezien. Je bent puur, jij bent zonder oordeel. Jij neemt wat je nodig hebt, en geeft zoveel terug.

Altijd afhankelijk zijn lijkt me pittig. En er gebeuren dingen met je lijf die je niet begrijpt. Ik hoop door jou te leren en met onze verhalen andere mensen te mogen helpen om hartsverbindingen te maken.

Jij bent het vonkje in mijn hart. Door jou kan ik anderen nu al beter helpen. Jij vraagt veel van mij, maar ik ben bereid dat te geven voor je herkenning, je knuffel en je prachtige lach. Daar waar geen woorden nodig zijn, jij de volledige aandacht vraagt. Waar ik op mijn allerbest moet zijn, omdat je anders niet reageert. 

Lieve Naomi, ik vind je heel bijzonder. Jij helpt mij om de rode draad te vinden: heart to heart.

Liefs,
Hannah

Wil je weten waarom ik deze brief aan Naomi schreef? Lees dan mijn blog Hoe behandel ik Naomi met haar darmproblemen?

1 thought on “Lieve Naomi, mijn inspiratie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: