Het is tijd voor jou mooie vrouw

Ze zou met ons meegaan naar Spanje, om deel te nemen aan de NLP Schrijf intensive die ik samen met Ingrid Smit zou geven in ons geliefde Andalusië. Corona gooide roet in het eten, maar ze liet zich niet meer afremmen. Inspirator en coach Yura Boerma had grootse plannen voor haar nieuwe bedrijf PosiYou. Wat ze tijdens die Spanjeweek had willen uitwerken, deed ze nu gewoon in Nederland. En ik mocht haar een helpen.

Eerst haar website
Ze begon met het schrijven van haar websiteteksten, waar ik haar doorheen mocht loodsen. Hierna bouwde ze in no time zelf haar website posiyou.nl. Een heerlijk platform vol positiviteit, creativiteit, rust, vrolijkheid en lichtheid. Met inspirerende artikelen, interviews, quotes, coaching, boekentips, leuke nieuwe plekken en nog veel meer. Het deed me meteen denken aan de Flow, maar dan op z’n Yura’s. Eind mei publiceerde ze het interview dat ze met mij had afgenomen. Ik vond het ontzettend leuk om zelf een keer geïnterviewd te worden en het resultaat daarna te zien. 

Haar boekidee
Toen ik afgelopen zomer terugkwam uit Spanje, deelde ze haar boekidee met me: “Marije, ik knal echt uit elkaar van de inspiratie. Ik heb al helemaal in mijn hoofd wat er in het boek moet komen en hoe het eruit komt te zien.” Ze had al een handlettering-illustrator benaderd en een schrijfhuisje geboekt in Noord-Holland om zich een week op te sluiten. 

Mijn rode correctiepen
Ik ben zo onder de indruk van haar daadkracht. Gewoon doen, hoppa! En ja hoor, ze ging schrijven. Achter elkaar door. Dus na een paar weken al ontving ik haar manuscript in mijn mailbox. En terwijl ik er met mijn rode correctiepen doorheen ging, vond er een verandering in mij plaats. Ik volgde veel tips uit Yura’s manuscript direct op en dat gaf zo’n gigantische positieve boost, vooral geluksmomenten en rust voor mezelf. Hele kleine dingen waar ik ontzettend blij van word. 

Kleine geluksmomenten
Toen ik klaar was met redigeren zei ik zachtjes tegen mezelf: “Zie je, het gaat niet alleen maar om het streven/verlangen naar het grote genieten, maar het gaat om die hele kleine geluksmomenten op een dag. Iedere dag zijn ze er. En je kunt ze zelf creëren, daar heb je niemand anders voor nodig. Dit boek gaat zoveel vrouwen helpen om meer te genieten, te ontspannen en positief te denken!”

De proefdruk
Yura was blij dat haar teksten gereed waren, want nu kon het leukste proces starten: het visuele stuk. Ze had een vormgever gevonden en de handlettering-illustrator ging aan de slag. We hadden een paar weken geen contact, totdat ik ineens een mail ontving. ‘Marije, het PosiYou InspiratieDoeBoek is zó mooi geworden! Ik krijg vandaag de proefdruk. En weet je, rond 7 december verstuur ik de boeken die jij al hebt besteld naar je huisadres. Eén voor je schoonmoeder en één voor een vriendin toch? En natuurlijk één voor jezelf.’

Meeleven
En zoals altijd wanneer een klant van mij een boek gaat lanceren, voelde ik kriebels van blijdschap in mijn buik. Ik leef altijd zo met ze mee. Natuurlijk schreef ik een recensie voor Yura: 

Wat een verrukkelijk inspiratieboek is dit. Yura verstaat écht de kunst van het genieten en positief leven. Dit is zo aanstekelijk. Behalve te gekke tips om de kleine geluksmomenten te vangen, heeft ze al haar coachervaring in dit boek verwerkt. Het is super therapeutisch op een ontspannen en zachte manier. Het PosiYou InspiratieDoeBoek is een wellness voor iedere vrouw.

Voor wie is het InspiratieDoeBoek?
Dit boek is voor jou als je verlangt naar meer ruimte, rust en tijd voor jezelf. Als je wilt leven en werken vanuit je hart, in lijn met jezelf. Ruimte creëren, dat is waar het PosiYou InspiratieDoeBoek over gaat. In je gevoel en denken. In je privéleven en werk. In je energie en bewustzijn. In je creativiteit en planning. In je balans en veerkracht. In alles wat bij jou hoort en zoals jij bent. 

Door het InspiratieDoeBoek ga je meer ruimte, rust en tijd voor jezelf creëren. In deel 1 maak je aan de hand van vijf herkenbare thema’s, gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling en groei, de ruimte om:

  • Tijd voor jezelf te plannen
  • Meer rust in je hoofd en lijf te krijgen
  • Lief voor jezelf te zijn
  • Sterker in je schoenen te staan
  • Zelf aan het stuur van je leven te zitten

In deel 2 heb je alle ruimte om jouw eigen verhaal te plakken, knippen, schrijven, tekenen. Een kleurrijk en positief journal of dagboek met alles wat jij meemaakt, tegenkomt en ervaart. Jóuw me-time moment.

Als je meer ruimte creëert, sta je anders in het leven: positiever, lichter, energiek, ontspannen, zelfverzekerd, speels en met plezier. En echter, dus meer vanuit je hart, in lijn met jezelf.

Het is tijd voor jou! 
Je kunt het InspiratieDoeBoek hier bestellen. Een perfect kerstcadeau aan jezelf én, zoals ik doe, om aan andere vrouwen te geven. Ik wens je heel plezier, rust, positiviteit en geluksmomenten.

2 thoughts on “Het is tijd voor jou mooie vrouw”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: