Geloof jij dat engelen bestaan?

Ik wel! Ik heb bijvoorbeeld afgelopen maand twee kerstengelen gehad. Een spontane actie en een bak aan inspiratie betekende een spontaan bedachte online adventskalender Intuïtie & Edelstenen. Vervolgens riep ik ook nog dat ik 100 aanmeldingen wilde. Het werden er 116! Zij waren voor mij afgelopen maand zodoende een nog grotere engel dan dat ze in de rest van het jaar al voor mij zijn. Want zonder hen had ik dit niet kunnen realiseren. Ik wil ze graag even aan je voorstellen. 

Roos
De eerste engel is mijn dochter Roos. Zij is 17 en mede-inspirator van mijn pad naar spiritualiteit. Op hele jonge leeftijd wist zij mij al beelden te vertellen van haar eerdere leven als sjamaan. Voor deze authentieke jongedame heb ik respect en bewondering. Ze is een cadeau om in mijn bedrijf als steun te hebben bij hand-en spandiensten. Ook haar intuïtieve keuzes bij het inpakken van de bestellingen is voor mij (en jullie!) van grote waarde. En bovenal met deze engel kan ik heerlijk samen zingen als we samen aan het werk zijn!

Joke
Mijn tweede engel is Joke. Mijn persoonlijke business supporter die mij helpt met automatiseringen, advertenties en nog zo veel meer. Zij zorgt dat mijn focus blijft waar het dient te zijn. Zo behaal ik mijn doelen en behoud ik het plezier om dit allemaal te doen. Zij is er voor de lach, de complimentjes (blijven tenslotte leuk om die te krijgen) en om mij af en toe even af te remmen.

Naast deze twee vrouwen heb ik ook een liefde voor de (aarts)engelen. Het afgelopen jaar heb ik een live en online opleiding Engelenwijsheid & Edelstenen gegeven en in 2022 ga ik dit weer doen, maar nu o.a. in mijn online academie. Hier ga ik trainingen en cursussen aanbieden zoals:

* de online opleiding Engelenwijsheid & Edelstenen,
* maar ook de maangodin (hierover binnenkort meer) en
* stones for the soul.

In de nacht krijg ik antwoord
Deze stap is mede mogelijk gemaakt door mijn verbinding met de engelen. Elke avond voor het slapen gaan, stel ik hen een vraag en in de nacht krijg ik antwoord. Of omdat ze mij het duidelijk vertellen, maar soms ook als symbool of teken. Ook door kaartleggingen te doen krijg ik mooie inzichten en wordt het onbewuste bewust. 

Trouw aan mijn intuïtie
Maar nu wil ik je nog even laten weten dat het schrijven van een adventskalender een stap als deze bespoedigd heeft. Want als ik dat doe, komen intuïtie en edelstenen bijeen voor mij. Ik werk nu met een septarie tijdens het schrijven en blijf ook trouw aan mijn intuïtie. 

Een septarie
De energie van een septarie is voor mij een ultieme bron om mee te brainstormen. Ik plaats hem tussen mijzelf en de laptop. Dan keer ik naar binnen om te voelen waar mijn aandacht naartoe mag. Ondertussen maak ik ook verbinding met de septarie en ga de energie door mij heen laten stromen. En dan begint het. Als een bruisende sprankeling dat zich door mijn lichaam verspreidt. Het gaat borrelen en een gevoel van geluk en inspiratie vindt zijn weg. Dan voel ik wat er mag ontstaan en volg dat gevoel.

Dus mocht jij nu ook wat inspiratie kunnen gebruiken, kijk dan even bij de septarie in de webshop op www.dibamineralen.nl.

2 thoughts on “Geloof jij dat engelen bestaan?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: