Een liefdevol ingepakt cadeau

Ieder jaar in de eerste week van februari open ik hetzelfde doosje. Een doosje dat ik jarenlang vanaf mijn puberjaren heb gevuld met dingen die op dat moment belangrijk voor me waren. Het zijn vooral kaarten, briefjes en een paar gekke tekeningetjes. Iedere keer als ik het doosje open, komen de ervaringen, belevenissen en emoties van mijn puberjaren vrij. Ook nu voel ik opnieuw de emoties die Valentijnsdag met zich meebracht.

Ik lees en herlees één van de kaarten. De spanning die eromheen hangt. Ik bekijk de kaart, het grote rode hart met glitters die er door de loop der jaren bijna afgesleten zijn. Ik lees de woorden die beschreven staan en bestudeer het handschrift. Mijn gedachten vinden de herinnering van het moment dat ik de kaart uit de envelop haalde. De Valentijnskaart waarvan ik tot op de dag van vandaag niet weet van wie ik hem heb ontvangen. 

Valentijnsdag wint aan populariteit
Valentijnsdag is de dag van de liefde en wordt ieder jaar op 14 februari gevierd. In Nederland wint Valentijnsdag meer en meer aan populariteit. Zelf heb ik deze dag nooit echt belangrijk gevonden. Ik vind dat de liefde iedere dag gevierd mag worden, op alle andere dagen van het jaar. In mijn pubertijd vond ik het een stomme dag, omdat er anonieme kaarten werden verstuurd aan geheime liefdes. En toch… eerlijkheidshalve moet ik bekennen dat ik Valentijnsdag langzaamaan steeds leuker vind.  

Je kunt deze dag grote onzin vinden, maar hoe leuk is het als je je geliefde verrast met een cadeau? Helemaal nu, tijdens deze lockdown, is een verrassing, een uiting van liefde, een welkome afwisseling. 

Kleuren van liefde
Rood is bij uitstek de kleur van de liefde. Van passie, actie en daadkracht. De kleur van gezien worden, van vitaliteit en aanwezig zijn. Geweldig om te ontvangen als je ervan houdt om rood te dragen en jij jezelf graag in rood presenteert. 

Maar wat als rood te aanwezig is voor je? Dat het te energiek overkomt en je jezelf er niet prettig in voelt? In dat geval is het beter om te kiezen voor roze lingerie. Deze zachte tint van rood ontspant en kalmeert. Van roze word je vrolijk en de kleur stimuleert zelfzorg en (zelf)liefde.  

Alles uit onze collectie kan een cadeau worden
Alles uit de collectie van Love-li lingerie kan een Valentijnscadeau worden voor je geliefde, je moeder, zus of vriendin of voor jezelf. Wil je liever geen lingerieset geven? Denk dan bijvoorbeeld aan een hemdje met bijpassende slip of een assortiment van verschillende kleuren en diktes panty’s. 

Een liefdevol ingepakt cadeau
Mail je wensen, maten en modellen naar info@love-li-lingerie.nl. Wij nemen contact met je op en verzorgen een liefdevol ingepakt cadeau die desgewenst bezorgd of verstuurd kan worden. Verras jezelf of je Valentijn.   

1 thought on “Een liefdevol ingepakt cadeau”
  1. Misschien juist ook een super idee voor ons alleengaande vrouwen: koop eens een liefdevol valentijnscadeau voor jezelf! Gewoon, uit liefde voor jezelf. Zo fijn om jezelf ook eens heerlijk te verwennen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: