Als ik later groot ben, is nu  

Wat als er geen ‘als’ meer is? De als van: als ik later groot ben, dan ga ik doen waar ik voor geboren ben en waar je me voor wakker mag maken, zelfs midden in de nacht. Maar wat als dat als wegvalt, omdat het nu later is. De als van: als ik genoeg geld heb, dán begin ik voor mezelf. Dan maak ik al mijn dromen waar en red ik Moeder Aarde en maak ik haar weer prachtig. Als dat als wegvalt, omdat je in de gaten hebt dat je steeds meer geld wilt en je de grens van genoeg nooit zult bereiken. 

De als van: als de kinderen naar school gaan, dan heb ik alle tijd om mijn steentje bij te dragen aan een liefdevolle samenleving. Als dat als wegvalt, omdat je kinderen inmiddels zijn uitgevlogen en je je realiseert dat je je nu achter de kleinkinderen verschuilt. 

De als van: als ik slank ben. Als ik slim ben. Als ik overloop van zelfvertrouwen. Als de schellen van je ogen zijn gevallen en je ziet dat je de eisen steeds hoger maakt en jezelf steeds kleiner. 

Als blijkt dat het als van ‘als ik de grote liefde heb gevonden, dan kan ik gelukkig zijn’ een illusie blijkt te zijn. Wat als blijkt dat je de grote liefde op die manier onbereikbaar maakt, omdat je jezelf volledig in de kou zet en je daardoor je aantrekkingskracht verliest. 

Als ‘wanneer de tijd rijp is’ een farce is, omdat zelfs tijd een houdbaarheidsdatum heeft en het leven niet tijdloos is. 

Wat als er op een dag geen als meer is? 
En die dag vandaag blijkt te zijn? En dat ‘op een dag’ de ‘op een dag is’ uit de volgende  wijsheid van Anais Nin: ”Op een dag is het risico om opgesloten te blijven zitten in de knop pijnlijker dan tot volle bloei te komen.”

Wat als, als op is?
Wat dan? Wat doe je dan vandaag met je tijd, liefde, kleur en pracht? Zou je durven? Levenslef en levensliefde? Die opleiding volgen? De coaching kiezen? Jezelf elke dag inzicht en inspiratie gunnen? Of toch maar voorbij laten glijden? 

De verborgen taal van kleur
Ik ben Anne-Lies, coach met een missie: heel Nederland kent de verborgen taal van kleur. Ik ben er voor vrouwen die merken dat het leven langs hen heen glijdt, leegte ervaren, en dit niet weten of durven te doorbreken. Die kiezen voor een verandering, maar dan wel samen. Op een manier die het fijner maakt. Die helpt om jezelf beter te leren kennen, zodat je verder gaat met meer zelfvertrouwen, lichter en meer kleurrijk. Hoe zou dat zijn? Wat als…? Meld je  HIER vandaag nog aan en maak direct het verschil in je eigen leven. Stel je dan eens voor …

0 thoughts on “Als ik later groot ben, is nu  ”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: