Volle maan van 22 augustus 2021: Waar sta je nu en ben je trots op?

De volle maan van 22 augustus 2021 gaat over terugkijken en een blik vooruit werpen. Een moment in de tijd waarin er vooral innerlijk gereflecteerd mag worden waar je nu staat en wat het je heeft gebracht. En ook wat jij jezelf hebt gebracht. Ben je waar je nu wil zijn of is er nog werk aan de winkel?

Aan het einde van de zomervakantie kijk ik terug naar wat ik tot nu toe allemaal heb gedaan. Waarbij ik geregeld trots ben op wat ik heb gecreëerd en voor elkaar gekregen. Vaak met hard werken en doorzetten. Soms een dagje minder productief. Maar met een duidelijk doel voor ogen waar ik steeds meer voor wil gaan. Ik kijk ook vooruit naar wat ik dit jaar nog wil voor mijn praktijk en voor mijzelf.

Maan in Waterman, zon in Leeuw
Deze maan staat, net als de vorige volle maan van 24 juli 2021, in de Waterman en de zon staat wederom in Leeuw. Ze staan dan wel in dezelfde tekens, de uitwerking ervan is heel anders. De nadruk ligt op verbinding maken versus je eigen kijk hebben, visie en mening vormen op en in het leven.

Het midden vinden
Zo verschillend als de Waterman-maan en Leeuw-zon ook zijn, ze worden verbonden door de oppositie die ze nu samen maken. Hierdoor kan er een sterke behoefte zijn aan vrijheid en het op je eigen manier willen doen, zowel verbinding leggen als stappen de wereld in zetten om je zo verder te ontwikkelen en ontplooien. Het midden vinden is de kunst. Tussen wat nog steeds goed voelt voor iedereen en het toch zoveel mogelijk doen zoals jij het zelf wilt. Tussen maan en zon…

Maan in Waterman:

 • Verbinding maken met degene om je heen waar je iets mee deelt
 • Contact maken op een dieper niveau met jezelf en de ander
 • Verbinding opzoeken, dit hoeft niet heel lang te zijn, het gaat om de kwaliteit
 • Delen waar je mee bezig bent en anderen met jou laten delen
 • Er gaat aandacht naar de band met broers en zusters
 • Aandacht naar de ander om zo samen te verbinden en contact te maken

Zon in Leeuw:

 • De eigen visie, mening en beeldvorming is belangrijk
 • Uitgaan van je eigen kijk op het leven en je levensvisie
 • Meer aandacht naar het ontwikkelen van een eigen mening, visie
 • Onafhankelijk van een ander de voor jou juiste stappen zetten
 • Behoefte om te reizen en voor langere tijd op pad te gaan

Meer nadruk op hypnotherapie
Mijn praktijk ontwikkelt zich langzaam maar zeker door. Het groeit, bloeit en is in beweging. Waarbij er meer nadruk is komen te liggen op hypnotherapie. Ik heb in het voorjaar een specialistische opleiding afgerond: hypnocell. Een geweldig gave opleiding waarbij er een kijkje wordt genomen in je cellen en hoe op verregaand innerlijk niveau processen versnellen. En nog belangrijker: de mogelijkheid om je cellen te upgraden en versterken. Zo is er elke keer weer meer mogelijk dan ik denk.

Hypnocell
Cellen zijn niet voor niets het geheugen van je lijf, ze houden alles vast. Ook wat je allang niet meer bewust weet. Als er op dat niveau wordt opgeruimd, heeft dit zijn weerslag op je hele leven. Dit geeft een boost voor je systeem en hierdoor versnellen innerlijke processen, zodat je dus eindelijk afscheid neemt van oud zeer. Zowel geestelijk als lichamelijk. Met deze nieuwe werkwijze ga ik de resterende maanden van 2021 aan de slag in mijn praktijk.  Zodat het voor jou, mijn cliënt ook duidelijk wordt dat er meer mogelijk is dan je denkt.

Jij hebt vast net als ik iets bereikt waarvan je gaat gloeien en stralen als je eraan denkt. Ik ben benieuwd wat dat is. Laat het me weten. Waar sta je nu en ben jij trots op? Per email: kailosinzichten@gmail.com

0 thoughts on “Volle maan van 22 augustus 2021: Waar sta je nu en ben je trots op?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: