Volle maan 14 juni 2022 – Verbinding is nu heel belangrijk

Als astroloog houd ik mij bezig met de taal van de planeten, hemellichamen en bepaalde exacte punten. Deze vormen samen een soort van reisgids, zodat je weet wat je zoal kan verwachten. Op persoonlijk, landelijk en wereldniveau. Afgelopen week, op 14 juni 2022, was er weer een supermaan. Deze is altijd bijzonder om te zien.

De maan is dan gewoon 50.000 kilometer dichter bij ons dan normaal is hier op aarde. Ze lijkt op aanraakniveau te zijn als ze zo net boven de horizon zichtbaar wordt. Als je dat wegzet tegenover de omtrek van de aarde, die ruim 40.000 kilometer is, geeft het getal mij een heel ander idee van afstand. De invloed van de maan hier op aarde is bekend. Zowel op het weer als op ons. Ook de zon heeft invloed hier op aarde. Zonder de zon is er geen leven op aarde mogelijk en stopt alles met groeien.

De maan heeft een direct effect op ons, op de eb- en vloedcyclus en op onze eigen waterhuishouding en emoties. Dus kon jij ook de slaap niet vatten of werd je steeds rustelozer? Daarnaast is er de niet zichtbare maar voelbare energie die zowel boven als beneden merkbaar en werkzaam is. Deze tezamen vormen de inhoudsopgave van de reisgids. De uitwerking is van nog veel meer factoren afhankelijk.

Energie is voelbaar
Energie kan door alles en iedereen worden gevoeld en opgepikt. In welke mate dat gebeurt, dat ligt aan je energetische afstemming. Deze wordt gekleurd en ingevuld door je blauwdruk, ook wel je horoscoop. Als deze aansluit bij de huidige energetische trilling zal je dit ervaren. Zo niet, dan ervaar je het niet, minder of via iemand anders. Wat ook verklaart waarom je bij de ene volle maan veel meer ervaart dan bij de andere. De maan geeft op dat moment de heersende energie weer die zich kanaliseert in de energie van de volle maan.

De volle maan van 14 juni
De laatste volle maan, van 14 juni 2022 gaat de boeken in als een supermaan. De werking is door de kleinere afstand wat sterker dan de meeste volle manen. De effecten zijn merkbaar in de vorm van meer behoefte om te reizen, uitstapjes te maken maar ook om echt te verbinden met een ander. Oppervlakkig contact daar heb je niet zoveel mee met de maan in Boogschutter. Je wordt meer gericht op de wereld om je heen en dit voelt prettiger. Een mooi bij-product hiervan is dat je ook meer oog en oor krijgt voor de mensen om je heen. Je wordt opmerkzamer naar wat ze vinden en doen. Zo probeer je hier voor jezelf de best mogelijke weg in te vinden.

“Je kan van iedereen iets leren”
Daarnaast is er behoefte tot meer willen weten in de breedte en diepte van culturen, religies en levensovertuigingen. Hier zijn er talloze van. Verschillend door waar men woont, wat acceptabel en gangbaar is. Een wat meer avontuurlijke inslag dan dat je normaal hebt is goed mogelijk. Waarbij je de behoefte voelt om kennis te vergaren, op te doen en in de praktijk te brengen. Veelal van iemand waar je een één op één verbinding mee maakt of hebt. Iemand die ik ooit heb ontmoet zei: “Je kan van iedereen iets leren,” wat prachtig aansluit bij deze stand die op het moment het firmament kleurt.

Openstaan voor de mening van anderen
Voltaire heeft ooit heel mooi verwoord waar het nu ook om mag draaien: “Ik ben het niet eens met wat u zegt, maar ik zal uw recht om het te zeggen met mijn leven verdedigen.” Dus blijf open staan voor alle meningen en visies van een ander. Soms is dat lastig, juist omdat deze afwijkt. Juist nu in een tijd van verschuiven, veranderingen en transformaties is het belangrijk om iedereen aan het woord te laten.

Meer belang hechten zodat er verbinding is
Er is gebleken dat als iets onderdrukt wordt, niet gezien en erkend wordt er hele bijzondere processen in gang worden gezet binnen zo’n groep, gemeenschap of subcultuur. Juist daarom is het zinvol en belangrijk om alles zichtbaar te houden. Ook als dit niet aansluit bij het algemene beeld dat er heerst. Er mag meer belang worden gehecht aan het horen van alle meningen, visies en overtuigingen. Waarbij duidelijk mag zijn dat ze niet de jouwe hoeven te zijn. Ze mogen er zijn. Wat verder niets zegt over of je het erover eens bent. Hierdoor ga je in verbinding, maak je verbinding of blijf je in verbinding. Juist dat is waar er nu meer behoefte aan is.

Blijf verder lopen
Velen hebben last van de onrust, veranderingen en transformaties momenteel. Dan is het prettig als je kan vertrouwen op verbinding met anderen. Zodat het duidelijk is dat er anderen zijn die ook ervaren dat er van alles verandert, die stap voor stap verder gaan op het pad dat ze belopen en vooral dat ze vertrouwen op zichzelf. Er is veel onduidelijk en er mag van alles onderzocht en bekeken worden. Blijf verder lopen en zo ontdek je vanzelf de manier waarop je verder kan. Nieuwsgierigheid is hierin juist een deugd omdat je open blijft staan voor de mogelijkheden die er zijn en zich aandienen. Lastig is dat soms wel omdat er gerammeld wordt aan je basis wat onzekerheid, kwetsbaarheid en flexibiliteit oproept.

Consult
Gun jij het jezelf om weer overzicht te krijgen, naar je mogelijkheden te kijken en de benodigde balans?  Zodat je ziet waar je nu staat, wat je allemaal al bereikt hebt en je nu nog te doen staat? Ik geef je graag advies terwijl ik met je meekijk. Ik heb nu tot de zomervakantie nog drie plekjes voor een consult. Lijkt je dat wat of heb je vragen? Neem dan contact op: kailosinzichten@gmail.com.

0 thoughts on “Volle maan 14 juni 2022 – Verbinding is nu heel belangrijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: