Toveren met edelstenen

Ik volg graag mijn intuïtie, ook al snap ik niet altijd wat het mij wil vertellen. Want iets willen begrijpen, ‘snappen’ is alleen maar omdat mijn denken zich ermee gaat bemoeien. Voor mij is mijn denken mijn ego. Een deel van mij dat graag de leiding heeft over mijn dag en alles wat ik doe. Maar dan is er ook die fluistering, soms zelf schreeuw, die mij alert houdt, terugbrengt naar mijzelf. Want daar ligt mijn essentie, dat wat mij gelukkig maakt.

Voelen en volgen
Onlangs gaf ik online een workshop. Ik vertelde over de energie in het universum en hoe dit voelbaar is. Hoe je hier mee om kan gaan, bewust kan worden wat er speelt en waarom. Er kwamen veel vragen, en omdat ik werk met edelstenen vroegen de deelnemers ook welke stenen hierbij helpen. Met alle liefde deel ik mijn passie en heb toegelicht welke edelstenen je kunnen ondersteunen als je je zielsmissie wilt gaan leven of juist even bij jezelf wilt komen in woelige tijden.

Een set edelstenen om te ontspannen
De volgende ochtend werd ik wakker na een intensieve nacht. Ik was braaf blijven liggen om uit te rusten, maar in mijn dromen ontstonden nieuwe sets. Mooie combinaties van edelstenen die je ondersteunen in je energie. Lichamelijk, geestelijk en mentaal. En zo ontstond de set ‘adem in, adem uit’ die je helpt om bij jezelf te blijven, te aarden en te ontspannen. Even letterlijk en figuurlijk tot rust komen.

Een set edelstenen om te manifesteren
Maar er ontstond ook een set om te gaan manifesteren. Een set die je helpt helder te zien waar je naartoe wilt en hoe je daar komt. Een diepere verbinding met je essentie, de reden waarom je hier op aarde bent. Wat kom je hier leren, maar bovenal, wat kom je hier brengen? Een set die je focus geeft, helderheid in wat belangrijk is, het geloof dat dit is wat je uit mag gaan dragen.

Toverstaf
Beide sets hebben een toverstaf: een rozenkwarts die je zelfliefde vertegenwoordigt. Van grote waarde, omdat dat je motivatie is om door te gaan, te geloven en je intuïtie trouw te blijven omdat je bereid bent te luisteren naar die fluistering van je hart (en niet naar je denken dat alleen ‘maren’ blijft herhalen waardoor angst voorrang krijgt op zelfliefde).

Ben je nieuwsgierig geworden naar de sets? Kijk dan snel in de webshop op www.dibamineralen.nl om te zien welke jouw naam heeft.

0 thoughts on “Toveren met edelstenen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: