Tijd voor jezelf met personal styling

Daar staat ze, met haar grote blauwe koffer met een opvallende rode sjaal om haar nek. Haar basisoutfit oogt veilig, in het zwart met stoere boots. Haar glimlach is uitbundig van enthousiasme, omdat we vandaag eindelijk haar privé styling afspraak hebben.

Onwennig en onhandig wil ik haar helpen met de koffer, haar het liefst een hartelijke omhelzing geven. We kennen elkaar al langer van de winkel, ze is al jaren vaste klant, haar dochter ook. Maar vanwege de corona-voorschriften staan we 1,5 meter van elkaar.

Corona-maatregelen
Aan de grote gezellige tafel schuiven we aan, alles staat klaar, volledig verzorgd. Ook hier gaan we apart zitten, we wassen onze handen. Ik check nog even bewust of we niet verkouden zijn, keelpijn hebben, hoesten of andere klachten hebben. De afstand voelt vreemd, maar het is oké. 

Ze wil een uitgebreide garderobe die moeiteloos combineert
Samen bespreken we de intake en vraag ik wat verder door. Ze wil mijn hulp bij een uitgebreide garderobe waar vooral kleding die gemakkelijk en comfortabel zit de boventoon voeren. Zwart is favoriet,  voor haar moeiteloos te combineren en ook grijs en groen wisselen elkaar af. Wat ze het liefst wil is overzicht in leuke sets, nog steeds makkelijk, maar wel met een eigen stijl. Sjaals draagt ze in overvloed, want ze heeft het altijd koud zegt ze.

Tijd voor zichzelf
Samen ontdekken we welke van de twee,  de warme of koude kleuren, haar beter staan in combinatie met haar figuurtype. De tijd vliegt voorbij, even vergeten we de wereld om ons heen, zij haar verantwoordelijkheden thuis en ik ben er vooral volledig voor haar. Uniek in deze coronatijd; ze heeft eindelijk tijd voor zichzelf ingepland die ze investeert in een compleet persoonlijk advies over haar garderobe.

Kledingkeuze is vaak een momentopname
Ze past haar meegebrachte items uit de koffer en ze ziet dat alles best royaal om haar heen valt , het geeft een wat kleurloos beeld. “Tjee, gek hè, hoe kan ik dat nou gekocht hebben…?” Ze ziet het vooral zelf. Ik leg haar uit dat kledingkeuze een momentopname is en het zegt zoveel over je emotie, je drukke bestaan, waar het door een aangeleerde gewoonte niet teveel over jou hoeft te gaan. Je een beetje verstoppen omdat het prettig voelt.

Ze staat te stralen
Voorzichtig kijk ik of ik haar wat meer items mag geven die in combi met haar eigen kledingstukken mooi staan. Tevens geef ik tips waardoor haar figuur beter uitkomt. Ze staat te stralen in gecombineerde sets, nieuwe items uit de winkel en haar persoonlijke favorieten.

Sjaals
Met de voorkeur voor mooie sprekende sjaals geven we meer kleur aan de garderobe en voor haar koude rillingen geeft het extra warmte om met diverse sjaals af te wisselen. Doordat ze zichzelf in de spiegel bekijkt, valt er zoveel op zijn plek. Ze is verrast hoe goed en hoe leuk het staat. Een mooie lieve dame die zo klaarstaat voor iedereen. Liefdevol voor een ander en weinig bewust van zichzelf.

Deze middag heeft haar laten stralen en ze beloofd meer te genieten. Ik zie haar proces en bewonder haar kracht. Ik benoem het graag en geniet dat ze het zelf meteen zo oppakt.

Kleurcoaching
Bij de evaluatie stuur ik haar per mail de uitwerking van onze bevindingen en voeg een uitnodiging toe om kleur te ont­dekken en te ervaren met een eerste kleurcoaching consult. Voor nu zijn dit haar eerste stappen naar anders kleden, met alle do’s en dont’s, met nieuwsgierig­heid naar het vervolg.. Ze is veel bewuster en past de nieuwe informatie toe, ze bouwt aan een garderobe waar ze onderling eindeloos mee kan combineren. Zodat ze zelf de sets kiest die bij haar passen, de rest van de kledingstukken geeft ze graag aan het goede doel. Het geeft ruimte, overzicht en ze straalt van top tot teen.

Personal styling sessie of kleurconsult?
Ben je ook toe aan inzicht en een passende garderobe die je met jouw favoriete items opnieuw opbouwt? Met stylingtips en kleuren die jou laten stralen? Of maak je liever een ander blij met deze exclusieve aandacht en tijd voor haarzelf die zo waardevol is? Geef dan een cadeaubon, zodat de eerste stap al is gezet. Kijk op mijn website bij personal styling en bij Kompas in Kleur voor het uitgebreide aanbod.

3 thoughts on “Tijd voor jezelf met personal styling”
  1. Mooi Monique, heel helder wat jij bijdraagt aan het welbevinden van je klant. Ik weet dat jij hier echt goed in bent, met oprechte aandacht en interesse luistert naar het verlangen van je klanten. Top!

    1. Prachtig verhaal over jou klrurcoaching ! Ik het het voor me…op afstand aan je mooie gestyled tafel, en toch zo intiem 1 op 1 en hoe fijn is dit dat je je kennis en ervaring opnieuw mag inzetten. Een vaste klant nieuwe inzichten meegeven en dat is waar jij zo goed in bent Monique,
      Top vakvrouw!! ♡

  2. Prachtig verhaal over jou klrurcoaching ! Ik het het voor me…op afstand aan je mooie gestyled tafel, en toch zo intiem 1 op 1 en hoe fijn is dit dat je je kennis en ervaring opnieuw mag inzetten. Een vaste klant nieuwe inzichten meegeven en dat is waar jij zo goed in bent Monique,
    Top vakvrouw!! ♡

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: