Onrust reist met je mee

Ken je het gevoel: onrust die in een keer opkomt en over je heen slaat als een golf. Het is lang niet altijd te herleiden. Vooral omdat het er zo ineens is. Opgeroepen door mensen om je heen, gebeurtenissen. Vaak geactiveerd en gestimuleerd door planeten en andere energieën. Geregeld draag je het al een tijd met je mee en is het zo gewoon geworden dat het pas bij een extra stimulans weer opvalt dat onrust al een tijdje met je meereist.

Ze steekt van wal nadat ik heb uitgelegd wat de volle maanenergie voor je kan doen. Daarmee opent ze het gesprek en geeft aan wat het met haar doet en deed. “Een ongemakkelijk, onrustig gevoel is al de hele dag bij me, ik snapte er al niets van en wilde het niet ervaren. Had er geen zin in.” Gedurende de rest van mijn lezing krijg ik vragen en opmerkingen vanuit de zaal. Precies wat de bedoeling is van een interactieve lezing over astrologie. 

Wat van invloed is om onrust te ervaren
De volle maan is van invloed op ons wel en wee, net als andere invloeden en energieën van buiten ons. Zoals de zon, Jupiter en Mercurius die nu retrograde loopt. Juist deze laatste volle maan, die nu met rasse schreden kleiner wordt, heeft bij velen iets aangeraakt of getriggerd. De maan stond dichterbij dan normaal, een supermaan. Daarnaast was er een maansverduistering. Dit intensiveert wat er al speelt en zet van alles in gang. Onrust is daar vaak een aangever bij en zet aan tot actie. Het activeert je systeem. 

Onrust is vaak niet bewust aanwezig of aanwijsbaar
Vaak herkenbaar als een gevoel, in romp, maagstreek, keelgebied of op een andere plek in je lichaam. Wat ongemakkelijk en niet tastbaar. Een gevoel van het niet gerust zijn op… Innerlijke onrust is iets waar je heel lang mee kan rondlopen. Het kan heel lastig zijn om je vinger precies op de plek te leggen waar dat nodig is, om het te duiden. De oorsprong is soms niet eens meer bewust aanwezig of aanwijsbaar. 

Een onrustige week met een volle maan sluit af met een retrograde Mercurius
Onrust is een soort wake up call, net of er een soort stil alarm wordt geactiveerd. Terwijl dit alarm afgaat, is het zaak uit te zoeken waar en hoe je dit kan uitzetten of resetten. Wakker geschud uit je alledaagse ritme merk je op dat er iets niet klopt of in de haak is. Het is een gevoel dat veranderingen meeneemt in haar kielzog. Deze week was onrust vrij eenvoudig te vinden en op te pikken. Een week dat de maan vol was, die afgesloten wordt met een retrograde Mercurius, brengt onrust.  

Levens-veranderende periode 
Tijdens de lezing geeft ze van tijd tot tijd haar gevoel en ervaringen weer. Zo geeft ze mij en de andere aanwezigen een inkijkje in haar leven. Dat ze met een behoorlijk heftig proces bezig is, is mij al snel duidelijk. Onrust reist al een tijdje met haar mee. Als ik haar na de lezing even spreek, geeft ze aan ‘het gevoel te hebben in een levens-veranderende periode te zitten’’ “Het is nodig en moet gebeuren op alle gebieden in mijn leven” vertelt ze me. “Ik had het kunnen weten met de volle maan. Heb het me niet gerealiseerd en wilde het niet accepteren.“ Als ze weggaat wens ik haar het beste en bedank haar voor haar komst. Ook benadruk ik nog eens dat als ze het stap voor stap doet, ze komt waar ze heen wil gaan. 

Onrust heb je sneller dan dat je haar kwijt bent
Onrust wordt vaak gekoppeld aan negativiteit en een gevoel dat er iets anders mag of moet, dat er iets moet gebeuren. De wereld, omgeving, anderen, jijzelf daar mankeert wat aan. Onrust is niet negatief of positief; het is een mooi systeem dat je waarschuwt zonder dat je het bewust doorhebt. Dit signaal komt uit je onderbewuste, deze neemt iets waar en waarschuwt je. Alleen je onderbewuste doet dat met signalen en niet met woorden. Hoewel het dol is op woorden. Onrust heb je sneller dan je haar kwijt bent. Ze kan jarenlang met je meereizen. Op de achtergrond aanwezig, zich meldend wanneer ze geactiveerd wordt. Tot datgene wat de onrust in gang heeft gezet, wordt opgelost en verholpen. Dan is onrust ook weer ineens zo plotseling verdwenen als het ooit verscheen.

In mijn praktijk werk ik met de onrust die in iemand aanwezig is. Samen achterhalen we haar, luisteren en zorgen dat deze gehoord wordt en een stem krijgt. Zodat onrust weer verdwijnt en ontspanning en zelfvertrouwen verschijnen. Ben je nieuwsgierig wat ik voor jouw onrust kan doen? Neem dan contact met me op: kailosinzichten@gmail.com

0 thoughts on “Onrust reist met je mee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: