Niemand anders kan jouw leven veranderen

Nu ik meer tijd heb om te mijmeren, hier vanachter mijn werkplek aan huis, bedenk ik me hoe blij ik ben dat ik mag doen wat ik doe. Om mensen te zien veranderen. Nee, ze veranderen niet, ze komen dichterbij zichzelf. Maskers worden afgelegd en ze vertrouwen weer op hun innerlijk kompas. 

Mijn onderneming bestaat bij de gratie van mijn klanten
In mijn gedachten komen mensen voorbij waar ik veel respect voor heb. En ik besef dat mijn onderneming bestaat bij de gratie van deze vrouwen, mijn klanten. Het wordt dus tijd voor een bedankje. Meteen schiet Marianne door mijn hoofd. Wat ben ik trots op haar, want wat heeft zij hard gewerkt aan zichzelf. Een mooi voorbeeld van hoe het kan gaan. Lees je mee?

Beste Marianne,

Ik ben zo blij dat je nu voor jezelf hebt gekozen. Dat je van alle andere keren geleerd hebt en naar jezelf toegegroeid bent. Dat je hebt ingezien dat jij de enige bent die iets aan jouw leven kan veranderen. En dat je dat ook hebt aangepakt. Je hebt het zelf gedaan. Je hebt, na heel veel voorbereiding, gedaan wat nodig was.

Trots ben ik op jou, na alles wat we samen hebben beleefd en na alles wat je me in vertrouwen hebt verteld. Je luistert naar jezelf en hebt de schatten uit jouw onbewuste met beide handen aangepakt. Je kiest nu voor jezelf en blijft niet hangen in het wel weten, maar er niets mee doen. Je doet het gewoon! 

Het enige wat er namelijk toe doet, is jezelf worden. Jezelf zoals je bedoeld bent te zijn. En jij bent door deze stap weer een stukje dichterbij gekomen. Dichterbij Marianne.

Groeien naar jezelf, inzichten vergaren en je bewust worden. Niet makkelijk, maar je hebt het allemaal gedaan. En daarbij heb je altijd op mij vertrouwd. Op mijn intuïtie, op mijn berekeningen en op mijn (creatieve) opdrachten. Je hebt alles toegelaten en bent ermee aan de slag gegaan. Omdat je weet dat alleen jij iets kan veranderen. Niemand anders kan jouw leven veranderen, alleen jij. 

En wat ben ik blij dat je mij hebt gevraagd een stukje met je mee te lopen. Want voor mij is dat het fijnste om te doen. Meelopen en begeleiden. Er ‘zijn’ en weer loslaten. In het volste vertrouwen dat je alles in je draagt wat je nodig hebt. Jij bent een geweldig voorbeeld van hoe de wereld verandert als jij zelf verandert. Je bent zó gegroeid, ik heb je zo zien opbloeien. Prachtig! 

Je bent een mooi mens en ik ben je dankbaar voor onze samenwerking. Je hebt me toegelaten in je leven. Toegelaten in je gevoel en in je ziel, zodat ik kon intunen en jouw proces kon volgen. Iets mooiers is er niet. Bedankt!

0 thoughts on “Niemand anders kan jouw leven veranderen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: