Mijmeren bij Soul FM

Ik wist niet dat ik het in me had, maar meer en meer ervaar ik dat ik enorm geniet van mijmermomenten. Momenten waar het goed voelt en waar stilte heerst. Waar de gedachten van het leven van alledag geen deel uitmaken en het niet angstig is om naar de te luisteren. Het is zelfs bemoedigend en een beetje magisch.

Spirit
Naarmate je meer momenten pakt en je weet, voelt of ervaart dat je op de juiste zender bent afgestemd, hoe rijker de inspiratie. Het is niet voor niets dat daar het woordje spirit in zit.

Voorbij de ruis
Natuurlijk vraagt het wat oefening. Ons ego geeft zich niet zomaar gewonnen, maar als je eenmaal voorbij de ruis bent en je voelt dat de knop op zuiver staat, zoals vroeger bij de radio, ervaar je Soul FM.

Stilte en… de zachte salsa van de geest. Creatie, inspiratie, magie en plezier zijn de noten als je ziel zingt op Soul FM. Lyrisch? Best wel, maar o zo leuk!

Mijmeren
Mijmeren is voor mij als het downloaden van iets fijns op je laptop. Maar dan downloaden met het universum als internet. Alleen is mijn mijmertijd een plek waar de internet Low is en innernet High.

Zendtijd voor de ziel
Waar stem jij vandaag op af? Paars is een fijne en misschien wel lila als je net start met luisteren naar alles wat in de lucht hangt en je wel een steuntje kunt gebruiken.

Wil je dolgraag veel meer afstemmen op jezelf? Luisteren naar je intuïtie en daar gehoor aan geven? Ik heb een heel mooi aanbod voor je op het eiland van de magie. Volg je nieuwsgierigheid en je innerlijke tomtom en maak de droomreis van je leven. Lees HIER verder.

2 thoughts on “Mijmeren bij Soul FM”
  1. Wat een fijne vergelijking. En inderdaad, als ik te weinig mijmertijd neem voor mezelf, is er weinig flow.
    Dank voor dit heerlijke blog!! Ik ga extra lekker intunen op Soul FM

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: