Liefde op het eerste gezicht

Het was liefde op het eerste gezicht. Toen ik jou zag staan, was ik opslag verliefd. Wauw wat ben je mooi en wat straal je een zachtheid, kracht, vrolijkheid en liefde uit. Ik kon mijn ogen niet van je af houden.

De ontmoeting
Tijdens een reis in Nepal bezocht ik een naaiatelier waar alleen maar vrouwen werkten. Als je het naaiatelier binnenkwam, voelde je de warmte en liefde al in de ruimte. Er was veel vrolijkheid en ze hadden veel lol samen. Deze vrouwen hadden gouden handjes en maakte van alles van stof. Ik keek rond en daar stond jij in al je pracht en praal. Boem, je raakte me diep in mijn hart. Gelukkig was je klein, zodat je mee kon in mijn backpack. Ik voelde me zo blij als een klein kind dat een speciaal cadeau had gekregen.

Met liefde gemaakt
Je zag dat de vrouwen alles met liefde en zorgvuldigheid maakten. Dat voelde je in alle knuffels en andere producten die er stonden. Ze hadden een geweldig mooi poppenhuis gemaakt van stof, een soort tas die je openklapte en dan was het een poppenhuis met alles erop en eraan. Alles was bezield met joy and love. Geen een product was hetzelfde en daardoor was alles uniek.

Nieuwe reisgenoot
Maar jij lief klein hondje, jij stal mijn hart vanaf het moment dat je ik je zag. Dus loop je vanaf die dag met mij mee. Eerst in de backpack in Nepal. Daarna ben je mijn reisgenoot geworden op mijn reizen door onder andere India als mijn mascotte en cardian engel. Tijdens een verhuizing was je even kwijt, maar ik bleef zoeken en vond je weer terug. 

Verlangend en smachtend
Alle puppy’s vonden je geweldig en keken altijd verlangend en smachtend omhoog naar de plek waar je staat. Ze wilden met je spelen. Doordat je mooi en kwetsbaar bent, mocht dat niet van mij. Toch hebben ze je een keer te pakken gehad en ben je nu iets gehavend aan je oor. Ondanks dat is mijn liefde voor jou gebleven. Af en toe kijkt de hond nog weleens verlangend naar je op, maar nu ze ouder is, weet ze dat je een no touch zone bent voor haar en laat ze je met rust.

Herinneringen
Nu ben je al een hele lange tijd bij mij en ik koester je nog elke dag. Ik zie nog steeds de vakmanschap en ik voel nog steeds de liefde waarmee je bent gemaakt. Elke keer dat ik naar je kijk, herinner je me aan de mooie reizen die we hebben gemaakt. Ik verlang ernaar om weer op pad te gaan met mijn backpack en samen nieuwe mooie culturen te ontdekken. Om zo nog meer herinneringen te creëren. Waardoor ik, als ik niet kan reizen en ik je weer zie staan, al dagdromend even terug ben in de landen waar we samen zijn geweest.

2 thoughts on “Liefde op het eerste gezicht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: