Je cellen luisteren mee

Deze zin benoemde een deelnemer bij een van mijn trainingen en die kwam binnen. Een stuk in mij werd nog bewuster over hoe ik denk, voel en mij gedraag. En ik ben niet het braafste meisje van de klas die alles direct in praktijk breng, wat dat is niet te doen. Maar die ene zin zorgt ervoor dat ik bewuster omga met mijzelf en hoe ik in gesprek ben met mijn lichaam, geest en ziel. Want daar zit voor mij verschil in. Blijf je nog even lezen, dan vertel ik je waarom. Luister jij naar je gedachten of de fluistering van je hart?

Ons systeem is ingesteld op luisteren naar het hoofd. Je gedachten die je vertellen wat het beste voor je is. Die je adviseren en met raad en daad bijstaan. Je omgeving die hier, ook ongevraagd, aan meedoet om je te adviseren wat het beste voor jou is. Maar dit alles is veelal een mening die gekleurd en niet zuiver is. Gedachten en meningen van jezelf en anderen zijn verzinsels van het hoofd, gebaseerd op eerdere ervaringen die een beeld gecreëerd hebben en jou vertellen wat het beste voor je is. Soms voel je dat er iets niet klopt, maar vertrouw je op die gedachten en negeer je dat gevoel. Je kan lichamelijke klachten krijgen, in de war raken door allerlei verschillende emoties en gedachten waarmee je vaak in een vicieuze cirkel geraakt. Je negeert die fluistering van je hart die zegt dat het anders kan als je maar wilt luisteren.

De antwoorden liggen in de stilte
Pas op het moment dat je stil wordt en met je aandacht naar binnen gaat, verbinding maakt met je ziel, dan vind je de antwoorden. Die innerlijke stem heeft die namelijk. Je ziel is heel, heeft geen maren, twijfels en onzekerheden. Die weet heel goed waar het écht om gaat. En als je hier naar durft te gaan luisteren dan komen de antwoorden vanzelf. Trouw zijn aan jezelf en jezelf voeden met liefde, de moeder zijn voor jezelf, is waar alles mee begint.

Bergkristal
Bergkristal is een mooi mineraal om je hierin te ondersteunen. Deze energie helpt je om cellen te helen, je te beschermen en zuiver te zijn. In gepolijste vorm, bijvoorbeeld als trommelsteen, is deze energie fantastisch, omdat bergkristal een allemansvriend is. Bergkristal speelt graag met de energie van de andere stenen waardoor je in een mooie combinatie met andere stenen het energieveld, en dus het veld van heling, vergroot. De energie brengt balans in de stroming van je energie, de chakra’s en heelt de cellen tot in het diepste niveau. Een mooie ondersteuning als je in de spiegel kijkt, dat prachtige mens daar ziet staan en je vanuit je hart kan zeggen: ik hou van jou.

Sprankelsessie
Wil jij weten welke edelstenen een ondersteuning voor jou kunnen zijn? Boek dan een afspraak voor een gratis, online sprankelsessie op www.dibamineralen.nl.

0 thoughts on “Je cellen luisteren mee”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: