Het recept van een horoscoop

Als astroloog krijg ik geregeld de vraag wat ik kan aflezen, duiden uit een horoscoop. Een horoscoop vertelt verrassend veel over het leven. Vaak veel meer dan je verwacht of inschat. Voor welk werk heb je aanleg, hoeveel kinderen krijg je en of je überhaupt kinderen krijgt. En of je aanleg hebt voor bepaalde ziektes, dol bent op reizen of toch liever je vakanties in je tuin doorbrengt. Of die tuin een aards paradijs van groen vormt of een stenen vlakte. Of je liever gaat sporten dan tuinieren, veel verhuist en anders woont dan een rijtjeshuis of flat. Maar ook iemands eerste indruk van jou en of je aanleg hebt om te leren of dat pas later ontwikkelt, niet ontwikkelt of geen zin hebt het te ontwikkelen.

Wat er niet inzit, kan er ook niet uitkomen. Als astroloog loop ik langs de zijlijn van iemands leven en kijk ik mee door de sterrentaal, astrologie te lezen. Dit energiepatroon is voor een ieder uniek en fungeert als een wegenkaart en richtingaanwijzer. Op welke manier je je ontplooit, ontwikkelt en welke processen er plaatsvinden in je leven. Om het wat meer te verduidelijken, geef ik je een recept.

Benodigdheden: 

 • Een menselijk lichaam. Dit is je voertuig gedurende het leven dat eraan komt. 
 • De levensvonk, bezieling, Gods inblazing. Je hart, ziel.
 • Een moeder en een vader die gezamenlijk zorgen dat je lichaam ontstaat en ontwikkelt in de eerste 9 maanden, tijdens de zwangerschap. 

De basisbenodigdheden om hier op aarde geboren te worden. Zonder deze drie hoofdbestanddelen zal het niet lukken. Let op! Dit gaat om een mens. Een horoscoop kan ook gemaakt worden van een gebeurtenis, oprichting, dier en plant.

Ingrediënten:

 • Zon
 • Planeten: Mercurius, Venus, Mars, Saturnus, Jupiter, Neptunus, Uranus, Pluto, Plutoiden
 • Maan
 • Pleiaden waaronder Cheiron
 • Noordknoop en Zuidknoop
 • De Aarde
 • Zwarte zon en maan
 • Priapus en de Diamant
 • Levensgebieden: er zijn 12 verschillende, ook wel huizen genoemd 
 • Sterren groeperingen die de 12 sterrenbeelden vormen 

Recept
Om het recept te kunnen lezen is de richtingaanwijzer nodig, zodat er kan worden afgelezen wat de juiste verhoudingen zijn. Nu is het een kwestie van de juiste plaats op Aarde, de juiste tijd en het juiste moment te vinden om alles samen te voegen en de uitkomst is wat er in de richtingaanwijzer staat. Dit is heel precies werk. Het bepaalt je geboortedatum, tijd en plaats. Ook bepaalt het in wat voor familie je opgroeit en wat je als inhoud meekrijgt. Waar in eerste instantie de nadruk op ligt en wat je hier komt doen en op welke manier dat mogelijk is.

Goed mengen
Eerst meng je hiervoor de hoofdbestanddelen – dus de zon, maan en planeten – zodat het goede moment wordt gecreëerd. Doe het in een grote ketel en roer daar de planeten stevig in rond; meng het goed. Als eerste wordt Pluto in de ketel gedaan, aangezien deze de langste tijd nodig heeft. Daarna volgen de Plutoiden, Neptunus, Uranus en Saturnus. Als dit mengsel flink gemengd is en lang genoeg is ingetrokken, pak je de Noord en Zuidknoop en schudt ze zachtjes. Hierdoor kun je goed zien dat het de juiste zielsbestemmingen zijn. Voeg deze voorzichtig en met extra levenskracht toe waardoor ze het optimale resultaat gaan opleveren. 

Voeg daarna de sterren groeperingen, de sterrenbeelden toe. Dat is erg belangrijk! Neem dan de Zwarte maan, zon en meng deze. Kort daarna, als het mengsel wat dikker is, worden Priapus en de Diamant erbij gedaan. Tot slot voeg de Pleiaden en vooral Cheiron toe. Deze heeft een wezenlijke uitwerking. Zonde als deze gemist wordt. Bepaal daarna alvast de levensgebieden waar in ieder geval aan gewerkt dient te worden. Laat dit ruim 8 maanden staan. 

In de week voor het uitserveren, aan je leven beginnen
De juiste plek is gereed op Aarde. Je moeder voelt dat het bijna zo ver is. Voeg dan de levensgebieden toe, zodat het duidelijk wordt waar er werk aan de winkel is. Laat de processen die nodig zijn ontstaan en uitbloeien en groeien. Dan worden ze in beweging gezet en nemen ze hun loop.

Nog toevoegen 
Nog als puntjes op de i wordt de buitenkant van je lichaam de komende tijd voor het eerst zichtbaar. Voor de buitenkant is de zon nodig die boven de horizon uitkomt. Dit voeg je op het laatste moment toe. De glazuurlaag – ook wel de ascendant en het mc (hoogste punt van de horoscoop) genoemd – bepaalt het uiterlijk en het voorkomen; hoe treed je de wereld tegemoet. Je moeder is hard aan het werk. Zo zorgt ze ervoor dat je op het juiste moment en op de juiste plek wordt geboren. 

Geboortehoroscoop
Het leven begint tijdens de eerste eigen ademteug. Dat is het moment dat de horoscoop wordt vastgesteld; de geboortehoroscoop wordt ook wel Radix genoemd. Dit is je hele leven je uitgangspunt. Van daaruit kan ik als astroloog aflezen wat er allemaal gebeurt en de tendensen van wat er gebeuren gaat. Ben je nieuwsgierig geworden naar een persoonlijk consult? Neem dan contact op.: kailosinzichten@gmail.com

0 thoughts on “Het recept van een horoscoop”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: