Een Zomerweek is net een bruistablet

Een Zomerweek bij VakantieAnders is net een bruistablet. In het begin ligt hij alleen in het water, in afwachting van wat er komen gaat. En na een poosje gaat hij bruisen, er komt beweging, er komen bubbels, die worden actief, gaan alle kanten op terwijl je duidelijk ziet dat het één geheel is.

In een Zomerweek komen de vakantiegangers op zaterdagmiddag aan en ’s avonds maken ze kennis met elkaar in het welkoms- en openingsprogramma. De dag erna starten alle workshops; dan gaat het bruisen en komt er beweging. Elke gast maakt de keuze voor een cursus in de ochtenden en wordt daarmee onderdeel van een nieuwe groep die met elkaar op ontdekkings­reis gaat.

Inkijkjes
In de middagen en avonden zijn er andere workshops en activiteiten waardoor er weer een andere dynamiek en bruis ontstaat. En iedereen ontmoet elkaar op allerlei verschillende momenten. Gedurende een Zomerweek beleven de gasten van alles, ze leren anderen en zichzelf beter kennen. Wanneer je een inkijkje geeft in je eigen leven, krijg je ook een inkijkje in het leven van de ander. Dat geeft herkenning, inspiratie of inzichten en het zorgt voor verbinding en saamhorigheid. “Wat ben ik blij dat ik deze week hier ben, past precies’ hoor ik gasten vaak zeggen. Dat doet mij telkens weer deugd.

Vriendschappen
Tijdens iedere Zomerweek ontstaan er vriendschappen. Soms voor alleen die week, maar vaak gaan ze langer mee. Kaat en Desi zijn daar een mooi voorbeeld van. Vorig jaar ontmoetten ze elkaar en was er direct een klik, ook met hun kinderen. Dit jaar hebben ze dezelfde week geboekt en staan hun tenten weer naast elkaar. Direct is het goed en fijn om samen weer een nieuwe week te beleven. Of neem Evelien en Gitte; zij hebben elkaar ook vorig jaar ontmoet. Ze hadden geen telefoonnummers uitgewisseld, geen contact met elkaar gehad. En nu zijn ze er allebei weer in dezelfde week. Blij verrast elkaar hier weer te ontmoeten.

Een romance bloeit op
Guus en lngrid waren er zes jaar geleden allebei in dezelfde week. Ze hadden toen leuk contact, vooral veel samen gezongen. En ook nu zijn ze er weer geheel onverwacht in dezelfde week. Nu allebei single en in deze week ontstaat er iets moois. Ze zijn onafscheidelijk. We genieten allemaal mee van de romance die opbloeit.

Damesvijftal
Zahra, Noor, Ineke, Marjan en Dorien hebben elkaar deze zomer ontmoet. Ze doen samen mee aan de cursus lichaamswerk en dat levert veel herkenning op. Op de vrije dag maken ze met elkaar een lange wandeling. Ze praten en lachen heel wat af, dat werkt ook aanstekelijk op de anderen. Het is een gezellig en intens vijftal dat zeker van plan is om elkaar ook na de zomer op te zoeken.

Van gast naar co-creators
Of tot slot Richard  en Mariëlle met hun kinderen. Ze zijn een paar jaar geleden als gezin geweest, hebben het erg naar hun zin gehad en zijn er nu weer. Mariëlle geeft creatieve workshops met wol, zoals het maken van knuffelstenen en godinnen. Richard voelt zich heel betrokken en uitgedaagd bij het mannenvuur. Hun zoon Levi doet nu actief mee met het kinderteam. Het team begeleidt en vermaakt de kinderen met muziek, sport en spel en een spannende dropping.

Het bruist telkens weer
Een bruistablet die elke zomer week anders bruist. En elke keer past; of je alleen komt, met je kinderen of met een vriend/vriendin. Het kan allemaal en het bruist telkens weer.

Wil jij ook een bruisende Zomerweek beleven, kijk eens op VakantieAnders.nl.

0 thoughts on “Een Zomerweek is net een bruistablet”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: