Dichtbij de Super volle maan op 27 april

Volle maan is iets om te vieren. De komende volle maan in het bijzonder aangezien de zon in Stier graag feestviert en ook maan in Schorpioen niet vies is van festiviteiten. Vooral het vieren met anderen is heel belangrijk. Samen genieten van wat moeder Aarde ons allemaal biedt. Daarnaast is het de tijd van het ontwaken van nieuwe ideeën, plannen, groei en geboorte van dieren en planten.  

De maan is super. Dat is mijn persoonlijke mening. Ik ben een groot maanfan. De volle maan van 27 april 2021 om 05:32 uur is echt super. Ze staat een stukje dichterbij onze aarde en wordt dan een supermaan genoemd. Dan kunnen we haar wat beter zien en bekijken.

Een maan(d) bol van activiteiten
Deze volle maan staat dit jaar aan het begin van een maan(d) die voorheen bol stond van de activiteiten. De scholen hebben vakantie, Bevrijdingsdag, Dag van de Arbeid, Beltane (het vruchtbaarheidsfeest), Dodenherdenking, Dag van de Persvrijheid, het Suikerfeest, Hemelvaartsdag en op 27 april Koningsdag. 

Met de zon in Stier is het meestal genieten
De intentie om te vieren is duidelijk aanwezig. Met de zon in Stier kan dat ook bijna niet anders; het dierenriemteken dat bekend staat als een groot levensgenieter die graag de zintuigen laat verwennen met allerlei indrukken. Zo passend in deze tijd van het jaar. De natuur viert een feestje met alles wat groeit en bloeit. Met zon in Stier is het geregeld genieten. Andere kenmerken die opvallen met deze stand zijn: 

 • Koppigheid
 • Een voorkeur voor lekker eten en drinken
 • Wat traag op gang komen
 • Eenmaal op gang kan er lang en gestaag worden doorgegaan
 • Delen
 • Gemak dient de mens

Stier is net een diesel
De zon wordt in Stier ondersteund door Venus en Mercurius die nu ook in de Stier staan. Hierdoor kan er nog meer oog zijn voor het mooier maken van de eigen omgeving, zowel binnen als buiten. Meer dan ooit heb je nu behoefte aan samen genieten, plezier maken. Over beslissingen en nieuwe plannen wordt langer nagedacht. De Stier is net een diesel; eerst uitgebreid denken. Het heeft tijd nodig om aan een idee of plan te wennen. Eenmaal gewend? Dan volop aan de slag met grote gedrevenheid. En genieten van wat er is. 

Uranus in Stier heeft invloed op ons geld(systeem)
Om te genieten is geld heel handig. Zowel de Stier als planeet Venus heeft iets met geld. Nu staat Uranus in Stier en heeft deze zijn invloed op geld en financiën. Uranus zet veranderingen in gang en bereidt deze voor. Deze staat al geruime tijd in het gebied van geld en ons geldsysteem en zal hier ook nog tot in 2026 blijven staan. 

Maan in Schorpioen
Recht tegenover de zon staat nu de maan in het teken Schorpioen. Gericht op de ander. Waarbij de gevoelens en emoties van de ander als belangrijk worden ervaren. Verder kenmerkt deze stand zich door:

 • Willen weten hoe het zit, ook van dingen die niet zichtbaar of tastbaar zijn 
 • Graven en ontdekken hoe het bij een ander zit 
 • Een behoefte om niet direct het achterste van je tong te laten zien 
 • Heel kwetsbaar voelen, meer dan normaal
 • Zwaar op de hand
 • Gericht op een ander 
 • Afschermen van zichzelf tegen invloeden van buitenaf

Dromen durven doen
Deze maan is een goede tijd om je dromen, plannen en ideeën tot acties om te zetten en uit te voeren. Laat ze vorm krijgen en zet in op haalbaarheid. Maar zorg wel dat het een uitdaging blijft. Schalen is halen. Dus zet je dromen om en laat het niet alleen bij dromen. Wat je nu waarschijnlijk heel goed afgaat, mits de planeet Neptunus een verbinding maakt met je horoscoop. Neem de rust en de tijd om je plannen te realiseren. Blijf in beweging en geniet van de reis en het onderweg zijn. 

Dromen zijn er om uit te laten komen. Welk plan of idee wil jij uit gaan voeren de komende maanden? Laat het me weten per mail: kailosinzichten@gmail.com

1 thought on “Dichtbij de Super volle maan op 27 april”
 1. Heeel mooi stuk herkenbaar ook. In een tijd van transformatie gebeurd er veel om ons heen. Ik voel dat ik er sterker uit zal komen. Heb zin in de lente…ik heb als voornemen niet te veel van mezelf te verwachten . Ik ga gestaag verder met opruimen, ordenen en ontspullen. Op eigen tempo ruimte in mijn hoofd maken. Ik las in de vlog van Jonah Jinton iets moois wat mij aansprak en ik wilde delen. Het was na aanleiding van alle emoties en gevoelens rondom de transformaties wereldwijd. Zei zij:” Een wijs man zei mij dit:”Be like a Bizon”Wees als de bizon”
  Een Bizon gaat bij een zware sneeuwstorm er dwars doorheen. Daar waar een ander dier terugloopt, zijn kont richting de storm keert of schuilt loopt de bizon er dwars doorheen. Op die manier is hij er ook het snelste weer uit en kan hij zijn pad vervolgen. Dus ik ga me richten op de bizon. Ik kom er straks weer sterker uit. Lieve Natasia, de volle maan van 27 april heb ik aanschouwt en liefdevol in me opgenomen ik voel de uitwerking van haar energie die ze op me heeft. Dank voor het delen van je verhaal. Liefs, Micky

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: