De kleur goud zal haar helpen om haar innerlijke wijsheid te delen

Het is opnieuw een warme zonnige zondagmiddag, half augustus. Er zijn drie dames die zich hebben aangemeld voor de workshop Visueel hartsverlangen. Na de aangename kennismaking en ontvangst nemen ze de tijd en aandacht om een fijne plek te kiezen, een plaats aan de grote tafel waar zij met kleurcoaching hun moodboarden gaan maken.

De met zorg gekozen materialen, vers muntwater, tissues, grote kussens en geurkaarsjes zorgen voor een fijne setting. Een veilige bedding waarin emoties en persoonlijke verhalen binnen de groep gedeeld kunnen worden. Op de bar bij de cappuccino’s en verse thee staan gezonde zoete versnaperingen. De groene druifjes kleuren mooi bij de bruine vijgen en dadels.

We starten met de kleuropdrachten; de reacties en interacties zijn meteen plezierig. Het is weer even spelen, loskomen van alledag, zo ook de file waarin ze zich een uur geleden nog bevonden vanuit Amsterdam.

Van denken naar voelen
Door in hun gekleurde notitieboek op te schrijven welke eigenschappen ze voelen of welke stemming ze ervaren bij de getoonde kleur, komt iedereen in het eerste uur al meer bij het gevoel i.p.v. het denken. Het is zo fantastisch om de deelnemers na de visualisatie vanuit het hart en de energie die daarbij vrijkomt te zien creëren. Ze zijn hier gekomen om voor zichzelf duidelijkheid te krijgen in geconditioneerd gedrag, mogelijke talenten en verlangens vanuit het onbewuste zichtbaar te maken.

Evaluatie en inzicht
Doordat deze groep elkaar al kent, hangt er vanaf het begin van de middag een losse en relaxte sfeer; er worden spontaan verlangens geuit, verhalen gedeeld en met grote verbazing gekeken naar gekozen kleuren. De kleuren zeggen zoveel meer over hun unieke zelf, de kracht en levensenergie waar ze zich op dit moment in bevinden. Zo zijn er ook kleuren die diep zijn weggestopt, vaak geheel onbewust in combinatie met een gebeurtenis die in het verleden tot hun ervaringen behoorde.

De creatieve uren vliegen voorbij en tijdens het evalueren drinken we met elkaar een sprankelende wijn. Juist dan kunnen de inzichten binnenkomen. Vanaf een afstand bewonderen we de moodboards. Teksten en kleurgebruik geven het proces weer.

Geen roze, maar goud
Op deze middag is er een energetische reactie op de kleur goud. Die gouden glanzende kleur met glimmers van duizenden fonkelende sterren laat een deelnemer van top tot teen met kippenvel een bevestiging ervaren op wat zij al eerder voelde. Voor haar is het compleet duidelijk, haar kennis en innerlijke wijsheid zijn klaar voor het delen met anderen. Daarbij is het de hoogste tijd om te oogsten. Zo zuiver, zo puur hoe het goud nu bij haar als gebruikte en gekozen kleur de boventoon voerde op haar moodboard. De kleur goud zal haar helpen haar innerlijke wijsheden vanuit liefde met anderen te delen. 

Onverwacht kleurgebruik
Zo waren de reacties intens en verrassend, omdat zij niet verwacht hadden dat er een totaal ander kleurgebruik te zien zou zijn op ieders moodboard. Waar de een eerder felle kleuren als favoriet koos, was er nu aandacht voor zachte pastels. Deze workshop openbaarde het onbewuste, het onbekende, zodat deze dames voorbereid hun toekomst kunnen besturen. 

Workshops en kleurcoaching
Om met deze unieke workshop ook jou te helpen naar inzicht in jouw hartsverlangens zijn er iedere maand workshops waarvoor jij je kan aanmelden. Wil je liever een op een coaching en meer weten over jouw persoonlijke kleuren, vil het contactformulier in en dan ben jij de volgende keer een van de deelnemers.

0 thoughts on “De kleur goud zal haar helpen om haar innerlijke wijsheid te delen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: