Wij sparen vrouwelijke zzp’ers

Sparen, velen zijn er gek op. Ik ook! Hoe het begon… In 1987 begon ik met ondernemen. Altijd kwamen er veel vrouwen bij mij voorbij. De eerste jaren in mijn schoonheidssalon – ik startte mijn carrière als zelfstandig ondernemer als schoonheidsspecialiste. Werken met mensen, heerlijk! Maar ik had altijd heel veel ideeën voor nieuwe producten en diensten. Na dit bedrijf te hebben verkocht (het was inmiddels uitgebreid met een kapsalon en zonnestudio), ging ik verder met mijn passie: fotografie.

Ome Rinus
Hoe die passie een vak werd…. Best een verhaal. Bij mijn opa en oma op de verjaardagen was altijd Ome Rinus. Een oom van mijn moeder. Een alleenstaande kapper met mooie verhalen (en een sigaar). En toen overleed hij. Zijn erfenis ging naar zijn broers en zussen. Maar opa en oma waren inmiddels al overleden. Dus ging (een deel) door naar mijn moeder, maar ook zij was al overleden. En toen kwam een nog kleiner deeltje – want zo gaat dat in Nederland, de belasting doet hard mee – bij mij. Ik kreeg dus een leuk bedrag en bedacht: wat doe ik hiermee? Ik wil niet dat het ineens op is, maar ik wil echt iets waar ik heel blij van word.

Mijn nieuwe passie was geboren
Het werd mijn eerste digitale camera. Mijn nieuwe passie was geboren en groeide uit naar een geweldig bedrijf. Een grote studio in Alkmaar en uiteindelijk deed ik hoofdzakelijk bedrijfsfotografie. Ik kwam bij veel bedrijven, sprak veel ondernemers. Ik werd blij van het verbinden van de ondernemers, vooral vrouwen. Maar met het ‘rondzoeken’ bij een vraag als ik geen connectie had, dacht ik: dit kan handiger. En toen kwam Professionalista voorbij. Een geweldige kans, een mooi concept. Op 8 maart 2021 heb ik dit platform gekocht en aangepast/uitgebouwd naar mijn ideeën.

Wat en wie?
Wat doen wij bij Professionalista? We sparen iets…. we sparen namelijk vrouwelijke zzp’ers die zichzelf verhuren.
Die met hun kennis en ervaring hun geld (willen) verdienen. In contact met mensen en op uur- of projectbasis. Dus waar het van belang is dat de communicatie goed verloopt. Waar het erom gaat dat je gevonden wordt voor je volgende opdracht. Waar het om mensenwerk gaat, niet om geautomatiseerde mailtjes in een online marketingfunnel.

Voor vrouwelijke professionals
Ben jij een vakvrouw en zzp’er en word je graag ingehuurd door mensen, bedrijven, gemeenten of organisaties? Heb je nog ruimte voor een volgende opdracht? Kom dan op mijn site die niet vrouwenzoeker.nl heet, maar Professionalista.nl. Je bent immers een professional, een vrouwelijke professional en die noemen wij een Professionalista. Je mag jezelf erop zetten, ik heb drie smaken profielen – basic, standaard en premium – en ter kennismaking is er voor de eerste zes maanden een geweldige aanbieding.

Je wordt zichtbaar en vindbaar buiten je eigen netwerk. En je hebt de mogelijkheid van een interview, een gastblog, het plaatsen van jouw trainingen/workshops op het platform en jouw posts kunnen gedeeld worden op de socials. Het maakt het ondernemen zoveel makkelijker, je hoeft het niet alleen te doen.

0 thoughts on “Wij sparen vrouwelijke zzp’ers”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: