We gaan aan de slag met haar slaapgedrag en innerlijke rust

Ze is even totaal weggeweest, als een blok in slaap gevallen en zelfs het besef van dag of nacht heeft ze op dit moment niet helemaal helder. Verschrikt tast ze naar haar telefoon op het oude bureau in de inmiddels donkere kleine zolderkamer. Bizar, het is al middernacht. Nog maar een dag geleden heeft ze haar persoonlijke colournostics sessie ervaren, waar zij als hulpvraag in 5 stappen haar slaapritme wil veranderen.

Ze wil niemand tot last zijn
Standaard slaapt zij licht en als iedereen nog slaapt is zij opvallend vroeg wakker. Eenmaal haar ogen geopend, staat ze al stilletjes op om de anderen in het ouderlijke huis niet tot last te zijn. Meteen zijn er honderd en één gedachten: planning van de dag, studeren, boodschappen doen, eten maken… Ze heeft genoeg te doen, terwijl ze eigenlijk vakantie heeft in eigen land.

Na lange revalidatie is alles anders
Ze is nu voor een paar maanden in Nederland; een paar jaar geleden is zij met haar man geëmigreerd naar het zonnige Dubai. Haar drie prachtige kinderen, naaste familie en vele vrienden hebben zij met menig traantje gedag gezegd. Achteraf is het best meegevallen en hebben zij inmiddels een fijn leven daar opgebouwd. 

Wel was het voor haar lastig om na en zeer pijnlijke val met een lange revalidatietijd te wennen aan een geheel ander levensritme. Daar waar ze voorheen in Nederland een goedlopende beautysalon runde en het werken combineerde met de uiterst goede zorg voor haar gezin, was zij nu veel meer op zichzelf aangewezen. Ze was gewend om altijd ‘aan’ te staan en met de juiste planning te zorgen dat alles op rolletjes liep. Het was een vast patroon waar zij zich in die tijd juist zo goed bij voelde, niet geheel onwetend dat een goede balans in actie en rust zo belangrijk is voor je totale gezondheid. 

Die traumatische periode van zelf niet goed kunnen lopen, afhankelijk zijn van anderen, heeft zoveel veranderd. Het leven dat zij gewend was, was door die ongelukkige stap in een keer anders.

Onbewuste patronen
Zij, die liefdevolle getalenteerde vrouw is nu 55 jaar en kiest steeds vaker voor wat voor haar goed is of voelt. Ze volgt een studie voor hypnose therapeut en heeft een missie om binnen nu en korte tijd andere mensen te helpen met onbewuste patronen. Zij weet ook dat ruim 80 tot 90% van je gedrag vanuit je onbewuste gedreven wordt. Wetende dat de grootste saboteurs in onszelf zitten en ons vaak verhinderen om echt te doen wat we het liefste willen of verlangen.

Nieuwe gedachten en gedrag
Om met de 5 stappen naar haar slaapgedrag te kijken, komt ze tot direct tot nieuwe inzichten. Ze kiest kleuren puur op gevoel en leest de bijbehorende zinnen. Geraakt door de omschrijving die zo resoneert met haar hart, ze weet diep van binnen dat ze volledig op haar uitgebreide kennis, haar positieve en goede intenties mag vertrouwen. Zij kan zichzelf compleet accepteren en met innerlijke rust overgeven aan een leven in balans, vertrouwen op wat komen gaat. 

Met nazorg een nieuwe aanvraag
Twee dagen later ben ik zo benieuwd hoe zij zich voelt. Haar reactie zorgt ervoor dat ook mijn hart een sprongetje maakt van blijdschap. Ze slaapt al veel vaster en heeft wel acht uur aan een stuk door geslapen. Ze is verrassend enthousiast dat de online coaching zo heeft geholpen. We bespreken of er nog andere veranderingen zijn. En ondanks dat haar hoofd wat zwaarder aanvoelt, vraagt ze meteen een afspraak aan voor een van haar dochters, het is een positieve doorbraak. 

Colournostics coaching
Heb jij ook een hulpvraag en sta je open voor deze unieke methode? Colournostics geeft met kleur en NLP zo veel inzicht waar jij mee vooruit. En kan gewoon online als je wilt. Mail gerust naar contact.inmocasa@gmail.com en kies voor een leven in balans.

0 thoughts on “We gaan aan de slag met haar slaapgedrag en innerlijke rust”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: