Van binnenuit voelen wie je bent

Een witte vlinder fladdert sierlijk om mij en de dromenvangers heen, de dunne transparante doeken lijken te dansen door de aangename warme wind. Ik zit en schrijf hier vanuit een zachte grijze loungebank, mijn geel gebloemde badpak voelt zelf nog wat nat aan. Deze eerste vakantiedag geniet ik intens van de goede verzorging bij Finca del Gecko. Ik start met een gezond en kleurrijk ontbijt, zwem de nodige banen in het turquoise water van het royale zwembad en doe vooral enkel en alleen wat goed voelt. Hier in Andalusië kies ik bewust voor verbinding met mijn zonnige zelf.

Positieve verandering
Tegenwoordig kan ik goed alleen zijn, kiezen voor me-time en puur genieten van alles wat is. De dag ervaren hoe het komt is enorm bevrijdend en geeft zo veel ontspanning. Ook het zelf ontdekken hoe mijn lichaam functioneert zodra ik ook werkelijk luister naar wat het nodig heeft.

Oude systemen
Tijdens diverse coachsessies ervaar ik dat veel vrouwen nog niet los zijn van alle verantwoordelijkheden, oude systemen, van thuis uit geleerd, of zo aangenomen. Alles wat zo veel meer belangrijk is voor het gezin, de onderneming, alles gaat voor totdat zij zelf vastlopen. Vaak op zoek naar antwoorden, op zoek naar zichzelf, de ware, zonder veel poespas, wie zij diep van binnen zijn; het gaat over van binnenuit voelen wie je bent.

Reis naar binnen
Door te reizen ontmoet je weer mensen. En als je alleen reist, ontmoet je ook jezelf. Contact maken met anderen gaat vaak vanzelf, alleen het contact met jouw ware innerlijk is vaak veel lastiger. Met de taal van kleur en bijbehorende eigenschappen geef ik jou inzicht in hoe jij je leven tot nu toe hebt vormgegeven.

Nu is het genoeg
Ben je gelukkig met jezelf en je situatie? Daar waar je nu staat is het resultaat van jouw keuzes tot nu toe. Als je steeds vaker bijna alles op de automatische piloot doet, ben je minder bewust van wat er voor jou belangrijk is. Al knagend komt er een dieperliggende onrust, als een meeslepende draaikolk in je systeem, totdat je lichaam zelf aangeeft: nu is het genoeg!

Baanverlies, burn-out, zware hoofdpijnen of zelfs een ongelukkige valpartij kunnen jou een halt toeroepen. Je krijgt de nodige signalen, zodat je kan onderzoeken welke richting je eigenlijk op zou willen. Of je komt alsnog via de reguliere zorg uit bij meer liefde en aandacht voor jezelf.

Met kleuren visualiseren
Met kleurcoaching bied ik een zeer effectieve wijze om inzicht te krijgen in hoe het zo is gekomen. We starten samen vanuit het nu en kijken alleen met kleurgedrag terug om een nieuwe koers te bepalen. Je kiest geheel zelf voor de positieve verandering. Er zijn diverse tools, workshops die ik inzet om te ontdekken hoe kleur als een kompas voor jou kan fungeren. Met een workshop creëer je jouw visueel hartsverlangen waarbij je op locatie, even los van thuis, jouw dromen kan visualiseren. Er volgt helderheid vanuit jouw hart, het voelen van binnenuit, zodat je vanuit jouw kernwaarden een nieuwe visie met kleur vorm geeft.

Groepsworkshop
Tijdens de 3 uur durende workshop werk je in een kleine selecte groep (hooguit 3 á 4 personen) aan jouw routeplanner. De persoonlijk begeleiding verzorg ik onder het genot van koffie, thee en gezonde lekkernijen. Al de benodigde materialen staan voor je klaar en zijn bij de totaalprijs inbegrepen. Het is een middag waarbij jij de eerste stap zet naar een reis naar binnen, waarbij ik over jouw kleurgebruik uitleg en handvaten geef, zodat je met twee helpende kleuren jouw gewenste veranderingen kan doorvoeren.

Meld je aan
Op donderdag 5 augustus 2021 heb ik nog twee plaatsen beschikbaar. Maak een reservering door een mail te sturen waarin jij in een korte motivatie aangeeft wat je het liefste wilt veranderen. Na aanmelding ontvang je eenmalig een betaalverzoek van 69,90 euro. Stuur je mail naar contact.inmocasa@gmail.com en geniet van je reis.

2 thoughts on “Van binnenuit voelen wie je bent”
 1. Hoi lieverd ,

  Heerlijk dat je in alle rust mag schrijven , en delen vanuit jou droomplek in malaga!

  Warme zonnestralen die je mij zowat laat voelen terwijl het nu in Holland fris is, grijze lucht en wolken , jou schrijverskunst is ook mee aan het groeien en bloeien nu je meer tijd hebt en ik ben ontzettend trots op jou , ….dat je zoveel kennis hebt weten te genereren, en te hebben gefilterd wat ertoe doet !
  Je hebt er hard voor gewerkt, gestudeerd eerst de kompas in kleur en daarna colornostics. Wow !!

  Wat bij past dit mooi bij jou en het is ook zo mooi wat je met liefde en passie mag uitdragen om andere vrouwen te helpen.
  , jou batterij vol aanstaat en nu op volle kracht jou koers mag blijven volgen … jou hart jou anker gevult met de kleuren van de regenboog ♡

  Besos para mi xxx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: