Mijn 8 favoriete webwinkels voor fijne schrijfspullen

Tijdens mijn schrijfworkshops werk ik vaak met creatieve, fijne materialen, zoals mooi briefpapier, cadeaukaartjes, flessenpost, prachtige schrijfboekjes, inspirerende postkaarten, maskingtapes en plaatjes. Soms is het nog een hele zoektocht om precies dat schrijfboekje te vinden dat aan jouw wensen voldoet.

De een wil graag papier met lijntjes, de ander juist niet. Sommige mensen hebben een voorkeur voor ringband en andere mensen vinden een boekenleggerlintje fijn. Ook voor mooi postpapier zoek ik vaak stad en land af. Zo verzamel ik allerlei fijne adresjes voor de aanschaf van schrijfmaterialen. Deze webwinkels deel ik graag met jou:

Wil je niet te veel uitgeven aan schrijfmaterialen? Kijk dan eens bij de Hema, Xenos of Flying Tiger! En wat helemaal een verrukking is, is de vakbeurs voor home & gift: showUP.

Schrijftrainingen
Wil jij ook een goede reden hebben om zo’n fijn schrijfboekje aan te schaffen? Kijk dan bij mijn verrukkelijke trainingsaanbod. Daar vind je vast en zeker een schrijftraining die past bij jou.

2 thoughts on “Mijn 8 favoriete webwinkels voor fijne schrijfspullen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: