Maak je outfit compleet met edelstenen

Wanneer kies jij je outfit voor een nieuwe dag? Velen van ons doen dit in de ochtend en bewust of onbewust kies je dan waar je behoefte aan hebt. Die keus maakt je bijvoorbeeld blij en krachtig. Of je kiest voor comfortabel en minder opvallend. Welke keus je ook maakt, hij komt vanuit een behoefte.

Onlangs had ik hier een vrouw in de praktijk. Kleurrijke, zakelijke kleding aan en een mooie ketting en armbanden met edelstenen hierin maakten de outfit compleet. Ik complimenteerde haar en ze bevestigde ook dat ze vanaf kantoor kwam en blij was even op adem te kunnen komen bij mij. Het was hectisch en druk geweest die dag en bij mij vond ze al snel ontspanning. Dus ik stelde haar de vraag welke edelstenen ze erbij draagt en direct kwam er een verbaasde blik op haar gezicht.

Edelstenen als accessoire
Ze was zich helemaal niet bewust dat ze dat gedaan had. Ze had haar kleding gekozen en de sieraden erbij gepakt die erbij pasten om het plaatje compleet te maken. Heerlijk om te zien hoe zij bewust werd dat zij onbewust haar keuzes zo goed gemaakt had. Want ze droeg namelijk onyx, die geeft haar focus. En labradoriet die staat voor intuïtie, kracht en vertrouwen.De energie die je nodig hebt
Je kan bij armbanden en hangers natuurlijk dragen wat leuk bij je outfit past en vertrouw er dan ook op dat dat is wat je nodig hebt. Want je hebt ook de outfit gekozen met een reden. Dat is vaak vanuit intuïtie en gevoel gekozen en dat zal je ook doen met je sieraden. Je pakt de kleurcombinatie of vorm waar je blij van wordt. En dus, de energie die je nodig hebt.

Kiezen vanuit intuïtie
Velen van ons maken de keuze ook onbewust, net als deze klant. Maar sta er eens even bij stil. Ga eens met je gedachten naar het moment dat je je aan gaat kleden en de accessoires erbij gaat zoeken. Doe je dit intuïtief of ga je twijfelen? Bij twijfel adviseer ik je om naar je gevoel te luisteren. Stel jezelf bijvoorbeeld de vraag:

* waar word ik blij van?
* wat heb ik nodig of
* wat helpt mij vandaag?

En heb je ook trommelstenen in je collectie, betrek deze er bij in je keuze. Maak zo een combinatie voor in een zakje dat je in je privé-museum (beha) draagt.

Kleed je je om als je thuiskomt?
Vind jij het fijn om je bij thuiskomst om te kleden in bijvoorbeeld iets comfortabelere kleding? Wees je dan bewust waarom je dit doet en welk gevoel je andere outfit je geeft. Kies vervolgens ook andere edelstenen uit om te dragen. Want die kledingkeuze heeft een doel, je wilt naar een bepaald gevoel. Dus laat de energie van de edelstenen je extra tot steun zijn en kies dan vanuit de vraag: wat heb ik nodig?

Voor elke situatie is een edelsteen die jou tot steun kan zijn
Hoe mooi is het als je met deze energie nog meer waarde geeft aan je kledingkeuze en zo sneller en makkelijker in de energie komt waarin je wilt zitten. Of dit nu de voeding van je zelfliefde is, energie om je vermoeide kinderen tot bedtijd aan te kunnen of thuis nog aan het werk te moeten. Voor elke situatie is er een edelsteen die met zijn energie jou tot steun kan zijn. Dus wil je meer weten? Boek dan een gratis online sprankelsessie op www.dibamineralen.nl.

0 thoughts on “Maak je outfit compleet met edelstenen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: