Liefde om te delen

Tijdens het consult begint ze spontaan te vertellen over haar verliefdheid. De man in haar leven die haar in vuur en vlam zet en wat dat met haar doet. Hij helpt haar met haar huis verbouwen. 

Zo verliefd dat haar ogen stralen
Ze is verliefd. Het straalt van haar af en ik voel een grote glimlach over mijn gezicht kruipen. “Ik ben echt in love” zegt ze. “Het is zo’n leuke man.” “Wat leuk voor je en hebben jullie het samen fijn?” vraag ik haar. “Als hij er is, dan is het een en al aantrekkingskracht. Van de week keek ik in zijn ogen en zag ik daar dat hij heel graag bij me wil zijn. Hij vrat me bijna op. De passie straalt ervan af.” Tijdens haar verhaal twinkelen haar ogen. Ze vertelt hoe galant, lief en behulpzaam hij is en wat hij allemaal voor haar doet.

Haar horoscoop
Ik vertel haar wat ik aflees uit haar horoscoop: in het contact met een vrouw is er iets aan de hand. Het is duidelijk dat er iets aan de hand is met haar relatie. Terwijl ik vertel, begin ik te twijfelen aan wat ik aan het vertellen ben. Ik kijk haar onderzoekend aan. Geen respons of reactie. Verder dan maar.

Iets met een vrouw?
“Klopt het dat er iets met een vrouw aan de hand is? Het kan iemand uit je naaste omgeving zijn. Heb je met een vrouw te maken in een relatie of contact dat je met haar hebt?” Haar gezicht vertrekt en het druipt er bijna vanaf. Ze moet vertellen hoe het zit. Er is geregeld wat met een aantal vrouwen in haar omgeving. Eerst zijn ze bevriend en is er nauw contact waarna er door misverstanden of claimgedrag, misgunnen een verwijdering ontstaat. “Vervolgens probeert ze er met mijn man vandoor te gaan. Waarschijnlijk is de vrouw die je ziet de vrouw van Paul. De vrouw van mijn vriend.”  Aha, ze deelt haar vriend, ze moet hem delen. Ze deelt hem al vele jaren blijkt nu. En het delen met de vrouw van Paul vindt ze geen probleem. Dat kan ze goed handelen. Nu heeft hij echter een nieuwe vlam.

Wat moet ze zonder hem?
Ze wil hem zo graag dat ze allerlei waanideeën heeft over wat er gebeurt als ze hem verliest aan haar. De nieuwe vlam heeft ‘haar man’ gevraagd om de keuken te komen verbouwen en hij heeft dat toegezegd. Ze weet niet hoe het dan verder moet met haar keuken en ze wil hem zeker niet kwijt. “Ik ben toch wel meer waard?” vraagt ze.                                                                                                                                                 

Astrologisch consult
Ik moet moeite doen om mijn gezicht in de plooi te houden en kijk haar begrijpend aan. Tenminste, dat probeer ik.

In een astrologisch consult kijk ik door middel van je horoscoop mee in je leven en wat de tendensen zijn voor de komende tijd. Je krijgt meer overzicht in wat er allemaal speelt, wat er aan de hand is. Hierdoor kan je vaak beter en op een overzichtelijke manier keuzes maken. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op.

2 thoughts on “Liefde om te delen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: