Klanten krijgen is net zoiets als een eitje koken

Zet je het gasfornuis of je inductiekookplaat op de laagste stand en vertrouw je erop dat het water ooit wel aan de kook komt? Of zet je alles op de hoogste stand zodat het water snel kookt en je met een minuut of vijf een perfect eitje hebt?

Klanten krijgen is niet heel veel anders dan een eitje koken. Als je je zichtbaarheid op een laag pitje houdt, gaat het eeuwen duren voor daar eens een keer klanten uit komen. Wil je sneller resultaat, zul je veel zichtbaarder moeten zijn.

En dan niet door te roeptoeteren en reclame te maken, maar door heel consequent waardevolle informatie te delen, zodat jouw kijkers en luisteraars weten dat je kennis van zaken hebt. Als je daar een keer de lol van inziet, dan is klanten krijgen een eitje.

Vrolijk Pasen!

Laat zien waar je voor staat
Ik ben Esther van Berk, de Visiegraaf. Ik maak socialmediavideo’s met ondernemers die de wereld een beetje beter en mooier willen maken. Korte, krachtige kennisvideo’s waarin jij als ondernemer anderen inspireert, motiveert en adviseert. Elke eerste maandag van de maand (en in april is dat vanwege Pasen maandag 12 april) geef ik van 12.30 tot 13.00 uur een gratis online Lunch & Learn sessie onder de noemer: Laat zien waar je voor staat! Je bent van harte welkom om aan te sluiten. https://www.devisiegraaf.nl/lunch-learn/

0 thoughts on “Klanten krijgen is net zoiets als een eitje koken”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: