En toen was daar date nummer 3

Zo spannend! Zo roze knettersuiker spannend. Op het moment dat dit blog gepubliceerd wordt op Blogzinnig is het een hele speciale dag. Check even schijnt de zon vandaag? Ik hoop het, al weet ik dat de zon altijd schijnt, ook wanneer je deze niet ziet, ergens schijnt de zon of is er een regenboog. Voor mij is het een dag om nooit te vergeten. Zondag 12-09-21 de dag dat ik ga trouwen met de leukste en de liefste die ik dan precies drie jaar ken. Shoot wat is het spannend en leuk!

Wanneer je de liefde zoekt
Op het moment dat ik op datingsites actief was en zo op zoek en verlangend naar die ene speciale, wilde het maar niet lukken en ik gaf het dan ook op. Ik was wel klaar met dat daten, al leer je er zoveel van over jezelf. Het was een goed besluit om het geluk in mijzelf te vinden en het niet af te laten hangen van die ene, al voelde ik mij stiekem erg alleen.

Alleen

Door zon en maan ben je gezien
door lucht zijn wij verbonden
Door regen en wind gevoeld
en toch heb ik je niet gevonden


Jezelf beter leren kennen door persoonlijke groei en ontwikkeling

Bezig zijn met persoonlijke groei en ontwikkeling vind ik fijn, jezelf beter leren kennen is leuk. Nieuwsgierig zijn naar jezelf en ontdekken waarom je de dingen doet die je doet en waarom blijf je in oude patronen hangen of lukt het je niet om nieuwe wegen in te slaan? Jezelf verwonderen, maar zonder oordeel.

In 2018 volgde ik het 365 jaarprogramma, een programma gericht op groei en ontwikkeling. Het was het begin van zoveel moois en anders. Nieuwe wegen die ik in durfde te slaan, buiten mijn gebaande patronen en paden. Oh wat vond ik het spannend en wat was het soms vallen… maar ook altijd weer rijker opstaan.

Revalideren
In juli had ik een ongelukje gehad (over vallen gesproken) en moest revalideren. Heel veel rust en nog meer rust. Oersaai om volledig op standje nul te staan. Niets doen, tenminste ik mocht na een paar weken 10 minuten lopen, één bladzijde lezen, een beetje origami om mijn concentratie en geheugen te verbeteren, geen tv kijken, zo min mogelijk op de telefoon en maximaal 1 uur slapen overdag. Een heel ander leven.

Experimenteren met volledig jezelf zijn
Begin september 2018 kregen alle vrijgezellen van het Jaarprogramma 365 de opdracht op zichzelf op een datingsite te zetten (degene in een relatie kregen natuurlijk een andere opdracht). Dit was niet zozeer om die ene speciale tegen te komen, maar om te experimenteren in het volledig jezelf zijn bij een ander, weg met de maskers. Voelen of het goed voelt of niet, zonder het gewicht van leuk gevonden te willen worden of je beste beentje voor te doen en het mooier maken dan dat het is. Ik vond het wel een leuke uitdaging.

Circulair daten
Inmiddels had ik het heel gezellig met mijzelf en was ik bezig met het voorbereiden van een grote reis om nieuwe wegen in te slaan, want tijdens het revalideren had ik zeeën van tijd om te dromen en te fantaseren wat ik zou doen wanneer alles zou kunnen. Die ene speciale zocht ik niet meer, een hele opluchting. Ik besefte dat ik mij best blind had gestaard op het willen hebben van een relatie en dat het mij tegenhield in mijn zijn. Het revalideren ging goed, ik mocht eindelijk één activiteit buitenshuis per dag. Heerlijk, eindelijk wat anders. Dus die opdracht? Heel welkom, dat werd één date per dag. Ik had eerder gehoord dat vrouwen wanneer ze gaan daten beter circulair kunnen daten, dat wil zeggen dat je meerdere mannen (of vrouwen) date, na elkaar dan. Vrouwen schijnen namelijk de neiging te hebben om bij de eerste date verkocht te zijn of tenminste te blijven hangen, maar wanneer je nog andere dates in het vooruitzicht hebt, merk je snel genoeg welke je leuker vindt of beter bij je past of wanneer de klik er überhaupt niet is. Dus je plant er drie of vier, of in mijn geval vijf.

Nummer 3

Oh en hoe bijzonder… ik ben volledig gevallen voor date nummer 3. Ik was niet op zoek en heb toch de liefde gevonden en hoe! Het is de leukste, liefste, grappigste en mooiste man, van binnen en buiten. En vandaag op 12-09-2021 ben ik the lucky one. Nooit gedacht dat ik ooit zou trouwen, maar het is echt en het is nu. Roze knettersuiker zo spannend!

12 thoughts on “En toen was daar date nummer 3”
  1. Wat is de liefde mooi!! Geniet ervan…ik wens jullie heel veel geluk en een schitterende toekomst samen. Lekker veel herinneringen maken!

    1. Klopt helemaal, we stonden in zonnestralen te stralen.
      Wat ook klopt, wanneer je stopt met zoeken dan vindt de liefde je vanzelf…(als je er wel voor open staat). Dank je wel!

  2. Geweldig, nummer drie. Eenheid samen vierendertig. Heel veel liefs en geluk.
    Het is een knetterende zonnige dag om schaamteloos in het licht te staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: