Wat ik kan duiden uit je horoscoop

Door een horoscoop-duiding ga je anders kijken naar jezelf. Je krijgt inzichten en verheldering die je eerder niet had of waar je niet bij kon komen. Zo ga je altijd weer rijker naar huis dan je kwam.

Je manier van handelen en in het leven staan is voor jouw vanzelfsprekend. Bijna doodnormaal. Jij bent jij en kijkt de wereld in op een unieke manier. Doordat je bestaat uit een bijzonder samengestelde mix van eigenschappen ben je zoals je bent. Deze mix zorgt ervoor dat je op een bepaalde manier handelt en doet. Helemaal prima, totdat je tegen iets aanloopt waar je het antwoord niet op weet of waarvan je niet weet wat je ermee aan moet.

Van jou is er maar een
Als astroloog kijk ik op een andere manier naar jou en gebruik ik de horoscoop om duidelijkheid te verschaffen. Ik vertaal dan als het ware jouw mix aan eigenschappen in Jip en Janneke taal. Zo begrijp je wat ik wil vertellen. Deze mix, ook wel je blauwdruk, is voor iedereen anders, dus uniek. Wat je als blauwdruk meekrijgt, daar zit ook het deel van je familie en voorouders in. Natuurlijk zijn er overeenkomsten, maar het is jouw eigen, persoonlijke samenstelling. Van jou is er maar een.

Overzicht, helderheid en duidelijke taal
Geregeld gebeurt het dat iemand handgrepen, houvast of advies zoekt omdat hij geen overzicht meer heeft of je het gevoel heeft vast te lopen. Juist met een horoscoop kan ik dan duidelijkheid verschaffen, zodat je weer meer grip ervaart. Ik kijk via jouw horoscoop naar je leven om te zien wat er speelt en waar het vandaan komt. Dat lijkt soms op een reis. Zo krijg je helder wat er aan de hand is. Dit doe ik in begrijpelijke taal en ik gebruik geen specifiek astrologische vaktermen. Gebruik ik deze wel, dan licht ik deze helder en duidelijk toe. Zo worden de processen waar je inzit duidelijk en krijg je een helder beeld van wat je mogelijke vervolgstappen zijn. Advies is altijd op maat en persoonlijk. Zonder belemmerende blinde vlek kun je weer verder en heb je meer overzicht op jouw leven.

Wat ik kan aflezen uit je horoscoop
Tijdens een consult leg ik uit wat ik aflees uit je horoscoop. Na een gedegen voorbereiding kan ik inspelen op al je vragen en geef ik advies en uitleg. Natuurlijk kunnen er ‘oh ja’ momenten in het gesprek naar voren komen. Herkenning en erkenning van je manier van doen en laten vormen daar de basis van. Ook verbazen mensen zich er soms over wat ik allemaal uit een horoscoop haal en kan aflezen. En ja, ik kan vaak aflezen wat voor werk je doet en hoe de band met je ouders en familie is. Of dat je broers en zussen hebt. Maar dat is niet altijd het geval. Het is voor iedereen anders. Ook kijk ik altijd wat er in de komende periode kan gaan spelen of wat er nu speelt in je leven. Dit kan handig en interessant voor je zijn. Je krijgt meer inzichten over jouw pad en waar je uitdagingen liggen.

Je gaat altijd rijker naar huis dan je kwam
Op 26 maart houd ik een open inloopmiddag van 12:30 tot 15:00 uur. Vind je het leuk om eens nader kennis te maken met mij of een mini astrologieconsult te ervaren? Je bent van harte welkom in Almere. Laat het wel even weten als je langs wilt komen, dan reserveer ik een plekje voor je: www.kailosinzichten.nl/contact. Tot dan!

0 thoughts on “Wat ik kan duiden uit je horoscoop”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: