In deze gevallen kan je beha de prullenbak in

Het valt me de afgelopen dagen weer op, ik blijf me erover verbazen en iedere keer vraag ik me af: ‘Waarom?’ Waarom blijf je doorlopen met een beha die oncomfortabel zit en mogelijk pijn veroorzaakt? Waarom belandt hij iedere week opnieuw in de was en trek je hem steeds weer aan? Waarom zorg je niet beter voor jezelf en je borsten?

Aan haar arm bungelt haar beha
De vrouw kijkt me angstig aan. ‘Ik heb zo’n pijn in mijn borst. Het straalt uit naar mijn arm en gisteravond zat er een verdikking onder mijn oksel. Ik had een cursusdag, maar ik kon me onmogelijk concentreren. Ik dacht iedere keer aan die pijn in mijn borst en werd angstig. Straks heb ik iets ergs.’

Ze staat met ontbloot bovenlichaam in de paskamer. Haar ene arm drukt ze beschermend tegen haar borsten, aan haar andere arm bungelt haar beha. Ze houdt hem omhoog en zegt vastberaden dat ze hem nooit meer aan wil en dat ze al haar andere, oude beha’s ook direct weggooit als ze thuiskomt.

Hulde aan de vrouw die dit besluit neemt. Ik geef haar een groot compliment dat ze gekomen is en aan haar borstgezondheid denkt. 

Je beha in de prullenbak
In de volgende gevallen kan je beha de prullenbak in:

  • Als de bandjes continu afzakken
  • Bij een omhoog kruipend achterpand
  • Wanneer de beugels venijnig prikken
  • In het geval de beha schuurplekken veroorzaakt
  • Als je pijnlijke of jeukende borsten krijgt door het dragen van de beha
  • Wanneer er zwellingen onder je oksels ontstaan
  • Als pijn uitstraalt naar je arm 
  • Als je je gedurende de hele dag irriteert aan je beha

Kom langs in de winkel 
Geef je borsten de steun en het comfort die ze nodig hebben. Zorg dat je een passende beha aantrekt waar je je prettig in voelt. Eentje die je op een ontspannen manier en met zelfverzekerdheid draagt. Kom bij ons langs in de winkel als je pijn en ongemak ervaart bij het dragen van je huidige beha’s. In dat geval adviseren we je bij de aanschaf van een nieuwe. 

Twijfel je of je huidige beha’s geschikt of ongeschikt zijn? Neem ze dan mee om te bepalen of ze goed zitten of niet. Heb je vragen over je eigen borstgezondheid? Ook dan staan we je graag te woord en geven we je tips over wat je zelf kunt doen om de conditie van je borsten te verbeteren. 

3 thoughts on “In deze gevallen kan je beha de prullenbak in”
  1. Ohh Ingrid, zo helpend jouw blogs. Ik hoor zo vaak van vrouwen, ‘deze zit nog zo fijn’! Banden slap en totaal geen ondersteuning zodat als gevolg de blouse of top niet goed past. Jouw kennis en expertise maakt het ook bespreekbaar, nog belangrijker dat het ongezond is dat er nog zoveel dames zijn die nog zo rond blijven lopen. Ook ik heb in het verleden vaak de verkeerde bh’s gekocht, push up, pijnlijke beugels, verkeerde maat ivm gewichtstoename etc. Een bezoek aan jouw love-li lingerie zaak heeft mij bewust gemaakt en met goed advies geholpen. Dank je

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: