De aanschaf van badmode is verschrikkelijk

Badmode kopen ervaren veel dames als ver-schrik-ke-lijk. De wetenschap dat je, in slechts een nauwelijks verhullend lapje stof in het openbaar gaat verschijnen, jaagt de meeste vrouwen angst aan. Die kilo’s die er eigenlijk nog af moeten, de buik die gespierder had moeten worden gedurende de afgelopen wintermaanden, de confrontatie dat je dat goede voornemen weer niet hebt vol kunnen houden…

Nee hoor, dank je wel
Zo vaak zie ik het gebeuren. Vrouwen die het aanbod badmode bekijken en zoeken of er iets voor ze tussen hangt. Zie je jezelf al rondneuzen? 

Je vindt het lastig om je maat te bepalen of je ziet je maat er niet tussen hangen. De twijfel slaat toe, de moed zakt je in de schoenen. Je bedenkt hoe je eruitziet in de verschillende kleurrijke exemplaren die er hangen en deinst in gedachten achteruit. Zodra ik vraag of ik hulp kan bieden, is je antwoord: ‘Nee hoor, dank je wel, ik kijk nog even.’

De aanschaf van een badpak is lastiger
Eén van mijn ‘klanten van ver’, komt een weekje naar Zaltbommel om te kunnen schrijven aan haar boek. Ze kan hier inspiratie opdoen en in alle rust werken. Ze is nog nooit bij Love-li lingerie binnen geweest, maar koopt wel al haar lingerie bij mij. Zodra ze op social media een item voorbij ziet komen wat haar aanspreekt, neemt ze contact met me op om te vragen of de pasvorm, het model en de maat voor haar geschikt zijn. In de meeste gevallen gaat er een pakketje naar Baarn op de post en is zij de trotse eigenaresse van een nieuwe, kleurrijke lingerieset. 

De aanschaf van een badpak is lastiger. Nu ze toch in Zaltbommel is, komt ze langs. Dit keer verloopt haar aankoop anders. Ze schreef haar ervaring op en deelde het met mij. 

Een weekje naar Zaltbommel
Ik heb het badpak al op Facebook gezien. Normaal koop ik zo mijn lingerie bij mijn favoriete lingeriewinkel. Maar nu ga ik een weekje naar Zaltbommel. 

Op zondag zie ik dat het badpak in de etalage hangt. Nog twee nachtjes slapen… Ik wandel veel in de mooie omgeving of ik schrijf aan mijn boek. 

Dinsdagochtend start ik met schrijven, maar na de lunch is het tijd voor een tochtje naar de stad. Ik loop door de brede straat en ineens sta ik voor de winkel. Het badpak lonkt naar mij. Ik stap naar binnen. Ik snuffel wat tussen de badpakken, er is voldoende aanbod. Hij moet natuurlijk wel kleurrijk zijn. Ik kies er vier uit, maar ik zie mijn maat niet hangen. 

Een maat zegt ook niet alles
De verkoopster spreekt me aan. Ik leg uit welke badpakken ik leuk vind. Ze zoekt eerst mijn maat op in de computer. 10 minuten later sta ik met vier badpakken in verschillende maten in de paskamer. ‘Komt dit nog goed’ denk ik even. Ik zou normaal weggelopen zijn als de badpakken niet in mijn maat en niet op voorraad zijn. Maar ik ga passen. Drie van de vier badpakken zitten uitstekend, de pasvorm is steeds anders. Dat had de verkoopster natuurlijk allang gezien. Een maat zegt ook niet alles. 

Met een prachtig badpak en twee omslagdoeken ga ik de winkel uit. Ik ben klaar voor de zomer.     

Voorpret voor de zonnige dagen
En zo werkt het meestal. Zie jij je maat niet tussen de collectie badmode hangen? Laat je dan adviseren over welk model in welke maat geschikt is voor jou. De aankoop van een badpak of bikini kan met onze hulp en advies een fijne voorpret zijn op de mooie, zonnige, warme dagen die in het verschiet liggen.      

2 thoughts on “De aanschaf van badmode is verschrikkelijk”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: