Zij laten mij voelen waar het om gaat

Wat mij afgelopen week in mijn bedrijf verraste, was de verbinding die klanten met mijn bedrijf en mij hebben. En dit klinkt misschien gek. Maar als je zo je ‘ding’ aan het doen bent, elke dag weer blij je bed uitspringt omdat je dit werk mag doen, dan denk je er dus niet over na wat het voor een ander kan betekenen. Dus wat een cadeau is dit, wat een heerlijke verrassing. 

Zweverig?
Want heel de dag je licht en liefde verspreiden wordt door veel mensen nog best als zweverig gezien en ervaren. Als je dan ook nog eens over helende energie, persoonlijke processen en bewustwording praat, dan is het oordeel compleet. 

Wat ik doe met mijn bedrijf, doe ik met hart en ziel. Mijn bedrijf groeit met mij mee, al kan het soms zo’n vogelvlucht nemen dat ik wel eens denk dat ik meegroei met mijn bedrijf. Het vormt zich vooral om mij heen en ik draag uit waar ik voor sta. Hoe zich dat uit? Ik zal een voorbeeld geven: Onlangs liet ik een expert naar mijn website kijken. Wat mag er anders, wat werkt wel of juist niet? Ik heb een aantal teksten twee jaar terug geschreven, maar mijn proces heeft zulke ontwikkelingen ondergaan, dat de expert niet door mijn site geploegd kwam. Want ook dat is energie. En op mijn site is nu een energie van mijn ik anno 2017 én mijn ik anno 2019. Niet meer zo passend.

Eerst voelen
Wat dan wel? Dat ben ik aan het ontdekken! Mijn oude ik zou vooraan in de rij staan om dit allemaal gelijk ‘ff’ te regelen. Maar ja, daar is mijn nieuwe ik… Die denkt: leuk, zin in! Maar eerst even voelen waar het over mag gaan. Voor sommigen misschien zweverig dat ik het wil voelen, maar dat is hoe ik leef. Voelt iets niet goed, dan doe ik het niet. En twijfel ik (lees: dan wil ik nog niet helemaal luisteren naar die innerlijke stem), dan wacht ik nog even wat langer en doe weer gewoon de dingen waar ik blij van word.

Ambassadeurs voor mijn bedrijf
En zo kom ik dan weer terug op die klanten die zich verbonden voelen met mij en wat ik uitdraag met mijn bedrijf. Zij voelen zich verbonden met edelstenen, energie en hun eigen persoonlijke proces. Zij komen voor een healing, sprankelsessie en workshops. En ze zijn van grote waarde voor mij, omdat het cadeaus in mijn leven zijn en omdat ze mij steunen en anderen naar mij doorsturen. Wat dat met mij doet is niet in woorden uit te drukken. Zij laten mij voelen waar het om gaat, waarom ik dit doe en wil blijven doorontwikkelen om meer mensen te verbinden met de helende energie van edelstenen.

Ben je nieuwsgierig geworden?
Wil je ook meer weten over de helende energie van edelstenen? Vraag dan nu een 30 minuten gratis sprankelsessie aan en we gaan samen op ontdekkingsreis!

0 thoughts on “Zij laten mij voelen waar het om gaat”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: