Wint angst van de fluistering van je hart?

In deze bijzondere tijd in ons leven heb ik vaak vol verwondering om mij heen gekeken. Gezien en gevoeld wat het teweeg brengt en hoe makkelijk angst een te voeden emotie is. Geloof me, ik ben er ook bekend mee. Maar het deed me beseffen hoe vaak angst wint bij het maken van keuzes in ons leven. Angst wordt gevoed door je gedachten. Dat wat jij verzint. Ja, je leest het goed. Verzint! Het is je ego dat jou wil beschermen voor dat wat mogelijk, misschien, zou kunnen gebeuren.

Voel je al hoe zinloos dit is? Want je kan niet in de toekomst kijken. Dus hoeveel kracht geef je die gedachten? En wanneer maak je de keus om te luisteren naar je hart, je intuïtie? Durf jij bewust te luisteren naar dat wat die innerlijke stem je zegt? Durf je die te volgen en je gedachten, die die angst voeden, te negeren?

Jouw waarheid
Want als je bewust naar die fluistering van je hart durft te luisteren, leef je jouw waarheid. Dat wie jij bent, waar jij voor staat. Dat prachtige mens die het verdient om het allerbeste en allermooiste voor zichzelf te willen. Die respecteert dat iemand het niet met haar eens hoeft te zijn, maar dat dat iets zegt over het pad van de ander. En dat dit pad anders is dan dat waar jij op loopt. En het onbegrip van de ander wordt ook vaak nog eens gevoed door de angst die de ander heeft en vanuit die emotie reageert. Zo ook hen die graag hun mening verkondigen. Onderliggend daaraan kan hun angst liggen en neigen ze het te overschreeuwen om die angst niet te voelen. Of hebben dit al aan den lijve ondervonden en proberen je te waarschuwen. Maar ook hier, hun ervaring is niet de jouwe.

Rookkwarts kan je helpen
Maar hoe ga je nu dit onderscheid maken? Hoe kan je herkennen wanneer angst tegen je praat en hoe kan je dit helen, losmaken van je systeem, je gedachten? Mogelijk heb je er nooit aan gedacht. Maar edelstenen kunnen hierbij een steuntje in de rug zijn. Hun energie resoneert met een stuk in jou. En zo kan de energie van rookkwarts je helpen om vertrouwen te hebben in je intuïtie en te ervaren wat belangrijk is voor jou. Laat los wat niet langer bij je past, vertrouw op die fluistering van je hart en ga stap voor stap verder op deze ontdekkingsreis die LEVEN heet.

Edelstenen voor jouw proces
Wil je ontdekken welke edelstenen er nu in jouw proces passen? Boek dan een gratis sprankelsessie en we ontmoeten elkaar online waar ik je graag verder help.


0 thoughts on “Wint angst van de fluistering van je hart?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: