Will you be my Valentine?

Het is vandaag Valentijnsdag en misschien hebben we vandaag wel extra behoefte aan een Valentijn. Het is een rare tijd en het is dan fijn als iemand aan je denkt. Ik ben geen romanticus, maar besteedde zakelijk hier altijd aandacht aan. Zo heb ik mijn lieve viervoeter Sam hier ook voor misbruikt. Wat hebben we een lol gehad toen ik de foto’s van hem maakte. Het was nog een hele toer.

Sam was absoluut niet fotogeniek terwijl het een prachtige hond was. Zodra wij de camera voor zijn snuit hielden, dan draaide hij zijn kop om. ‘Daar heb ik geen zin in baas’, wilde hij dan zeggen. Zodra je zijn bal erbij pakte dan hadden we wel zijn volledige aandacht. Dan moest eentje de camera bedienen en de ander zorgde dan voor de focus met de bal.

Model staan met een roos
Dat zie je ook wel terug op deze foto. Hij kijkt een beetje schuin omhoog. De afbeelding is opgebouwd uit meerdere foto’s. We hebben een aantal foto’s van Sam genomen. Toen kwam het punt van de roos. Dat moet er natuurlijk wel echt uitzien. We hebben Sam een snackstok gegeven, waardoor zijn wangen omhoog kwamen. Tot slot heb ik de roos aan twee visdraadjes opgehangen in dezelfde lichtopstelling en deze gefotografeerd.

Met behulp van Photoshop heb ik toen de verschillende foto’s gecombineerd en nu lijkt het net of Sam de roos in zijn bek houdt. Om het plaatje compleet te maken, heb ik het hartje en de tekst toegevoegd.

Mijn mascotte
Ik spreek over Sam in de verleden tijd. Sam is in de zomer van 2019 overleden na een kort ziekbed. We missen hem nog steeds enorm. Het is dan ook best wel confronterend om hem steeds terug te zien op de tijdlijn van Facebook. Hij was mijn mascotte voor mijn bedrijf Armeedesign en een fijner model kon ik mij niet wensen. Als ik er nu op terugkijk, is een levende mascotte misschien niet altijd een goed idee.

Wil jij een mascotte voor je onderneming?
Als je op zoek bent naar een mascotte voor je onderneming dan ben jij zelf misschien wel de beste optie. Je kunt ook voor een illustratie kiezen en deze om laten zetten naar een animatie. Zomaar een idee dat bij mij oppopt. 

Ik wens je vandaag een fijne dag met je dierbaren, Happy Valentines Day!

1 thought on “Will you be my Valentine?”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: