Welke lingerie draag jij met kerst?

‘Wil jij even in het systeem kijken? Ik vergeet altijd mijn maat. Zo handig dat jij dat voor me bijhoudt.’ Lachend loopt ze richting de rijen beha’s. Ze neemt het aanbod in zich op. Haar hand glijdt zo nu en dan langs de cups om de stof en de kwaliteit in zich op te nemen. Ondertussen zoek ik haar favoriete merken en haar maat op in het klantenregistratiesysteem. 

Lekker makkelijk en praktisch
Ik loop naar haar toe en wijs aan welke modellen geschikt zijn. Nadenkend weegt ze de verschillende mogelijkheden tegen elkaar af. ‘Ik wil een zwarte, lekker makkelijk en praktisch. Past overal onder en kan ik zelfs aan met kerst.’ Ze kijkt nog steeds zoekend rond en haar blik blijft rusten op een zwarte beha met fel gekleurde bloemen. ‘Ooh! Wat maakt het ook uit, ik wil toch een mooie, heel speciale beha. Ik verdwijn vast in de paskamer, zoek jij maar iets uit.’ Nog net weet ik een zwarte beha in haar handen te duwen. ‘Hier, pas deze maar vast.’

Vrouwelijk en bijzonder
Al snel klinkt er een opgetogen geluid vanachter het gordijn vandaan. ‘Deze zit mooi! Maar ja… Of hij nou heel speciaal is…‘ Ik loop richting paskamer met een aantal beha’s in mijn hand en hang ze voor haar klaar. Ze past de ene na de andere, keurt ze resoluut één voor één af. Zelfs die mooie met die bloemen. 

‘Ik ben er al uit. De zwarte is echt prima. Hij is mooi, hij zit lekker en is makkelijk te combineren. En er is er geen één die ik speciaal genoeg vind voor de kerst, waar ik me echt vrouwelijk en bijzonder in voel.’

‘Aha, wacht even’ zeg ik en vlug loop ik door de winkel om die ene beha voor haar te pakken waar zij om vraagt. ‘Deze wordt het’ zeg ik en ik geef haar de beha. 

Ik weet niet waar ik kijken moet
Het blijft stil. Heel stil in de paskamer. ‘Heb je hem aan?’ vraag ik na een tijdje. Er klinkt een zacht, bijna fluisterend ‘ja’. Voorzichtig open ik het gordijn en kijk naar haar. Aarzelend bekijkt ze zichzelf in de spiegel. Ze draagt een prachtige, rode beha. Het plungemodel accentueert de vormen van haar borsten. Het subtiele kant geeft haar een romantische uitstraling. Een klein kristal dat tussen de cups bevestigd is, geeft de beha de luxe die het verdient. 

Haar ogen blijven rusten op haar spiegelbeeld. ‘Ik weet gewoon niet waar ik kijken moet’ zegt ze zachtjes tegen niemand in het bijzonder. Ze glijdt met haar vingertoppen over de tule afwerking, gaat iets dichter bij de spiegel staan en neemt het bloemenkant detail voor detail in zich op. 

Ze zucht diep. Kijkt nog een keer naar haar spiegelbeeld en dan haakt ze gedecideerd het achterpand van de beha los, draait zich om en zegt: ‘Je hebt gelijk, deze is het helemaal voor de kerst, maar hij is te speciaal voor mij. Ik voel me lekkerder en comfortabeler in die zwarte beha.’

Alle vrouwen willen nieuwe lingerie in december
De algemene aanname is dat alle vrouwen in deze maand een nieuwe, mooie, bijzondere en wel heel speciale lingerieset aanschaffen om met de feestdagen te stralen in een compleet nieuwe outfit. Van onder tot boven helemaal in het nieuw gestoken. Hoe is dat met jou? Draag jij tijdens het kerstdiner het liefst lingerie waar je je heel bijzonder en vrouwelijk in voelt? Of trek jij je meest comfortabele, oude vertrouwde model uit de kast? 

Waar jouw voorkeur ook naar uitgaat en wat je uiteindelijk draagt, het maakt niet uit. Zolang je een passende lingerieset kiest waar jij je comfortabel in voelt, zijn beide opties goed. Heb je vragen over welke maat en welk model geschikt is voor jou? Kom dan naar de winkel voor advies. We helpen je graag aan jouw kerstlingerie. 

0 thoughts on “Welke lingerie draag jij met kerst?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: