Schrijf buiten de lijntjes

Een kleurrijke rebel, zo kun je mij wel noemen. Ik ga graag mijn eigen pad en stimuleer mijn klanten om dat ook te doen. Ik houd niet zo van formats, een boek van mijn klanten heeft altijd zijn eigen unieke stijl en kleur. Je haalt mijn rol er niet uit. Behalve in de kwaliteit en eigenheid. En regels om de regels, ik doe het lekker anders. Ik ga niet voor autoriteit. Tot nu toe…

Scherpere lijnen
En ineens werden de lijnen scherper door een virus. We waren het in ons gezin erover eens: wij blijven thuis! Onze kantoren zijn leeg en thuis ontstonden weer werkplekken. Geen verjaardagen vrienden of familie. De boodschappen krijgen we thuisbezorgd. We kennen te veel mensen die geraakt worden door de ziekte, direct of indirect, of die kwetsbaar zijn.

De wereld buiten mij
Weken ben ik al binnen, op vijf stappen naar de brievenbus of een rondje in mijn eigen tuin na. Af en toe haal ik mijn post op van kantoor en zwaai op afstand naar de enkeling die er wel werkt.

Veilig
Ik mis familie, vrienden, uiteten gaan, mijn fiets en mijn kantoor. Maar stiekem vind ik het ook wel fijn. Iedereen dichtbij mij. Ik hoef naast mijn werk niets. En de meeste gesprekken deed ik toch al online. In mijn eigen huis is het veilig. Ik lees het nieuws, maar dat is de wereld buiten mij.

Mijn wereld
Ik houd me aan de regels en meer. Ik trek me terug met mijn vulpen en notitieboek om te schrijven. Met mijn Artist pen en schetsboek om te tekenen. Ik schrijf en teken wel buiten de lijntjes, maar verder niet. En er ontstaan mooie boeken van klanten die denken buiten de kaders. Mijn werk floreert. 

Mijn levensboek
Het komt weer samen. Maar beide kanten horen bij mij. Het rebelse en expressieve en de rust en introversie. Soms kleur ik binnen en soms kleur ik buiten de lijntjes en zo ontstaat mijn eigen levensboek.

Dus stapte ik vandaag uit mijn veilige cocon en maakte ik een lange wandeling met mijn echtgenoot.

Nieuwe balans
Ik blijf de komende tijd netjes binnen de 1,50 meter lijntjes. En zoek mijn nieuwe balans binnen mijn uitersten. Net zoals bij mijn werk als dé kleurrijke schrijfcoach.

Schrijf jij buiten de lijntjes?
Ben je ondernemer en heb jij een verhaal dat juist nu de wereld een beetje mooier maakt? Neem dan contact met mij op, dan zorgen we er samen voor dat jouw boek er wel komt. Blijf veilig en zorg goed voor jezelf en elkaar.

0 thoughts on “Schrijf buiten de lijntjes”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: