Kom uit je comfortzone dankzij een sprankelsessie

Voor mij is het altijd weer spannend om uit mijn comfortzone te stappen. Bijvoorbeeld door iets te doen wat ik nog nooit heb gedaan. Mijzelf in een groep profileren door mijn eigen zeepkist-moment te nemen is er dan één die nu in mij opkomt. Tot voor kort had ik dat moment bewust vermeden. Het idee dat ik voor een groep moet spreken en over mijn ding kon vertellen, liet mij direct naar de nooduitgang rennen. Maar daar is nu verandering in gekomen.

Staan voor wie je bent
Dat is nu wat ik steeds beter kan. Door op dat moment mij te verbinden met dat waar ik zo blij van word. Te voelen wat dit voor mij betekent en hoe graag ik dat eigenlijk heel de wereld wil laten weten, is wat mij op die kist zet. Die vlinders in mijn buik koppel ik dan niet aan zenuwen, maar aan het verliefd zijn op mijn werk.

Durf jij je zeepkist-moment te pakken?
Wat als ik jouw nu vraag om te gaan staan voor een groep. Om te delen waar jij zo gelukkig van wordt. En waar je iedereen bij wilt betrekken en mee op sleeptouw wilt nemen. Wat gebeurt er dan in jou? Duik je weg? Lach je even ongemakkelijk en verander je in een muurbloempje? Of ga je staan en pak je je moment?

Je steentje bijdragen
Ik heb het geluk dat ik mensen mag begeleiden in hun proces. Dat ik letterlijk en figuurlijk mijn steentje mag bijdragen in dat wat hen gelukkig(er) maakt. Ik mag ze dichter bij hun eigen essentie brengen, zodat zij nog meer in hun kracht gaan staan en delen wat zij te delen hebben. Hun licht verspreiden en het leven ervaren als een feestje waar ze zelf de slingers ophangen.

Sprankelen van energie
En zo heb ik de sprankelsessies bedacht; momenten waar ik mijn steentje kan bijdragen door samen met jou te kijken waar jij je op wilt richten, waarin jij je wilt ontwikkelen. En dat je door het dragen van edelstenen dit proces verdiept en heelt. Zodat ook jij steeds een stapje verder uit een comfortzone durft te stappen. Stap voor stap verder kijken waar je naartoe wilt, wat je los wilt laten, omdat het je niet langer dient.

Nieuwsgierig geworden?
Wil jij werken aan je eigen ontwikkeling met de helende energie van edelstenen? Het is zo bijzonder, verwonderend en een cadeau aan jezelf. Boek nu een gratis 30 minuten Sprankelsessie en voel je energie weer stromen, zodat jij je sprankelende zelf kunt zijn!

0 thoughts on “Kom uit je comfortzone dankzij een sprankelsessie”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: