Jouw flow redt de wereld

Jouw flow redt de wereld. Ja echt, dat geloof ik met alle vezels in mijn lichaam. Stel je eens voor. Je voelt je blij, vandaag is een heerlijke dag. Je bent met een goed gevoel opgestaan, je geniet van je ontbijt en alles om je heen. Vrolijk knipoog je naar je spiegelbeeld. Dat oergevoel, die blijdschap noemen we ook wel flow. Je hebt het vast wel eens ervaren in je leven. En wat is het heerlijk om in de flow te zitten, vind je niet?

Problemen worden uitdagingen
Als je in de flow zit, dan lijkt alles mee te werken, dan is tijd geen issue, je bent vrolijk en lief voor de mensen om je heen, je bent productief, je handelt alles soepel af, het stroomt, het loopt en alles is helemaal goed. Problemen worden uitdagingen en je denkt voornamelijk in mogelijkheden. Niet omdat het moet, niet vanuit overlevingsstand, maar het is bijna een automatisme. Je ziet de mogelijkheden gewoon, ze zijn er, je hoeft er helemaal geen moeite voor te doen. Het voelt fantastisch en je merkt zelfs dat het aanstekelijk werkt. De mensen om je heen lachen met je mee en zijn behulpzamer door jouw vrolijke vriendelijkheid. 

Vaker in de flow
Wat nou als je die flow kunt oproepen? Wat nou als je ervoor kunt zorgen dat je vaker in de flow komt? Zie je ook hoe dat jouw leven kan verbeteren? Hoeveel mooier de wereld daardoor kan zijn? En vergis je niet, daar stopt jouw invloed niet. Het zal vervolgens de levens van de mensen om je heen verbeteren. En als die mensen vervolgens ook vaker in hun eigen flow zitten… 

Steeds meer creatiekracht
Dus stel je eens voor. Er bestaat een manier om meer flow te ervaren. Een manier zodat iedereen de flow in zichzelf kan oproepen. Hierdoor gaat iedereen doen waar hij/zij goed in is en waar hij/zij vrolijk van wordt. Vervolgens ontstaat er nog meer flow. Bedenk nu eens hoeveel creatiekracht dat met zich meebrengt. Als alle mensen creëren vanuit hun eigen flow dan zijn er echt voor alle problemen meerdere oplossingen. Van kleine praktische oplossingen in ons dagelijkse leven tot oplossingen voor het milieu, honger en oorlogen. In deze heerlijke flow is voor hebzucht, egoïsme, schaarste en dergelijke helemaal geen ruimte. Daar zijn namelijk oplossingen voor. 

Roep je flow op
Roep daarom je eigen flow op! Dat kan je namelijk echt. Bedenk wanneer je die flow ervaarde, wat deed je, wat voelde je precies? Misschien helpt het als je je ogen dichtdoet en jezelf laat herinneren hoe het toen voelde. Voel je de energie, de blijdschap en je eigen creatiekracht in je lichaam stromen? Hoe heerlijk voelde dat? Kun je het terughalen? Kun je weer in dat moment kruipen, het gevoel compleet herbeleven? Blijf er dan even bij, geniet er van en laat het je hele lijf opvullen.

Steeds fijner en mooier
Zo kun je je eigen flow oproepen. Ga keer op keer terug naar dat gevoel, elke keer weer even die energie in je eigen lichaam voelen. Zo wordt het stap voor stap steeds makkelijker. Geloof me, het is een keuze die je maakt en als je beseft dat je de keuze hebt, kies dan bewust, kies voor dit heerlijke gevoel van blijdschap, liefde en creatie. Zo wordt je eigen leven steeds fijner en mooier. En als kers op de taart, in onze flow redden wij samen de wereld!

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij het oproepen van je eigen blijdschap en flow? Ik heb gratis een vrolijke 3-daags stappenplan voor je gemaakt. Meld je hier aan.

0 thoughts on “Jouw flow redt de wereld”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: