Is het tijd om jouw ondernemerschap in beweging te zetten?

Ontwikkelt jouw bedrijf nog in lijn met jouw persoonlijke groei?
Hoe helder heb jij jouw ondernemersdrijfveren en dromen voor ogen?
Hoe zit jij jezelf soms in de weg en wanneer zit je echt in de flow?
Hoe ben jij uniek in wat jij doet en wat wil jij precies bereiken?
Wat is de toegevoegde waarde en identiteit van jouw onderneming? 

Zomaar wat vragen om jou bewust te laten worden van jouw ondernemerschap, want we weten allemaal dat die ontwikkeling nooit stilstaat.

Stel je eens voor…
Je hebt een hele week alle tijd, rust, ruimte, inspiratie, tips, tools en twee topcoaches tot je beschikking: een NLP-coach en een schrijfcoach. Zij geven jou concrete handvatten en tools om te reflecteren, te schrijven en opnieuw te verbinden met je bedrijf, zodat jij de volgende fase in je ondernemerschap gaat activeren en bekrachtigen.

Villa Fahala in Zuid-Spanje
Je werkt elke dag met focus en inspiratie aan je bedrijf en aan jezelf, je ontwikkeling en je toekomst, terwijl chef-kok Roberto de heerlijkste gezonde maaltijden klaarmaakt en het blauwe frisse water van het zwembad geduldig op je wacht. Want ja, je verblijft een hele week in een stijlvolle, gezellige villa op een magisch mooie plek in Andalusië. Met weids uitzicht over de vallei en een stilte die alleen door het gesjirp van de krekels wordt onderbroken. Het is alsof je in een droom verblijft; Villa Fahala is prachtige en er hangt zo’n relaxte sfeer. Overal vind je schrijftafels, loungeplekken, zitjes in de schaduw, onder de fruitbomen… Met uitzicht op Cártama en Alhaurin Grande, slechts 20 kilometer van Málaga en luchthaven. 

NLP voor helderheid en focus
We gaan veel NLP’en (neuroliguïstisch programmeren), want NLP is een methodiek die bestaat uit tools en structuren die inzicht geven in de manier waarop we de wereld om ons heen waarnemen en hoe wij daarop reageren. Zo handig om daar goed bewust van te zijn. Speerpunten zijn dan ook de bewustwording van je gedachten, emoties en overtuigingen over jouw ondernemerschap, jouw sabotage- en succes-strategieën, het helder krijgen van je verlangens en drijfveren en hoe je jouw boodschap helder kunt communiceren. De vaak onbewuste kracht en betekenis van metaforen, woorden en taal is een belangrijk onderdeel van NLP, daarom is schrijven een groot onderdeel van deze trainingsweek in Andalusië.

Schrijven voor reflectie en delen
Hoe presenteer jij jezelf en je bedrijf stevig op je website? Wat is jouw onderscheidend vermogen? Hoe communiceer je met je (potentiële) klanten? Welke verhalen uit je bedrijf en over je expertise deel jij in blogs en op social media? Schrijven is dé marketingtool om jezelf en je bedrijf zichtbaar te maken op een manier die helemaal bij jou past. Daarnaast is schrijven een geweldige manier om inzichten en leermomenten te verankeren om je persoonlijke groei nog meer te verdiepen.

Kom bij je onbewuste niveaus
Door inspirerende NLP- en visualisatie-oefeningen kom je bij onbewuste niveaus van jouw verlangens en dromen. Deze zet je op papier en de praktische NLP-tools zorgen ervoor dat jij je ondernemersdromen en -plannen heel concreet maakt. Je ontdekt hoe je door krachtig taalgebruik, woordkeuze en storytelling jouw ondernemerschap verstevigt en persoonlijk toepast.

1 thought on “Is het tijd om jouw ondernemerschap in beweging te zetten?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: