Ingewikkeld met liefde en aandacht

Het licht wordt gedimd, kaarsjes aan bij mijn ‘Angel of Freedom’ en in de agaatsteen. Molton en flanellen lakens liggen klaar. Schone handdoeken, compressen en producten in veelvoud. Scheerwollen deken. ‘Welkom’ met 2 penselen en een hart van rozenkwarts op de behandelstoel. De gezichtsbehandeling of Dr. Hauschka lichaamsmassage begint niet zomaar in mijn praktijk. Vooraf kijk ik wat mijn klant nodig heeft om bij haarzelf te komen.

Ingewikkeld
Voordat de behandelingen beginnen, word je ingewikkeld. Met een heerlijke flanellen doek. Je krijgt donzen sloffen aan, eventueel kruikjes en een wollen deken. Met liefde, aandacht en zorg ingewikkeld, gebakerd. In een coconnetje, je eigen nestje.

Deze roze steen is de rozenkwarts, steen van het hart en de liefde. Opent het hart om liefde te ontvangen en te geven.

Bij jezelf komen
Wat is dat? Ik denk dat ‘bij jezelf komen’ betekent om rust in je leven en je lichaam te ervaren. Het kunnen en mogen loslaten van ruis in je leven. Je innerlijk vuur weer te voelen. Wie jij in essentie bent.

Loslaten
Het woord ‘loslaten’ wordt in deze tijd veel gebruikt. Alsof je een knopje hebt waar je zomaar op kunt drukken. “Meid, je moet het loslaten, dan zal je zien dat je het beter gaat.” Maar als je nu eens te lang hebt vastgehouden, zoals de meesten van ons?

Stel je voor, je hebt een potlood in je vuist. Knijp erin en laat los. Als het goed is, valt je potlood uit je hand. Wat zou er gebeuren als je een maand het potlood zou vastknijpen? Kan je dan pardoes het potlood loslaten? Nee natuurlijk niet, dit zal een pijnlijk proces worden. Dus neem de tijd voor het loslaten.

Stilte
In stilte vindt de zachte aanraking plaats. Geen storende geluiden. Alleen jij en mijn volle aandacht voor jou. Mooie natuurlijke geuren, natuurzuivere huidverzorging en zachte aanraking laten jou wegzakken in diepe ontspanning. 

Dit is het effect van de Dr. Hauschka behandeling. Bij jezelf komen en hulp bij het loslaten.

Verlang jij hiernaar?
Verlang jij naar deze ervaring? Heb je ook ruimte nodig voor jezelf om los te laten?  Neem contact op met een appje of bel. Je bent van harte welkom in de praktijk.

0 thoughts on “Ingewikkeld met liefde en aandacht”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: