Hij voelt bubbeltjes, energie en flow ondanks chronische vermoeidheid

Er zit een man tegenover me met een timide, vermoeide houding: chronische vermoeidheid. Zijn vermoeidheid is wat ik zie, ik voel als het ware zijn vermoeidheid door alleen maar naar hem te kijken. Hij heeft de hoop dat ik iets aan zijn energie kan doen door middel van een healing.

Ik zie zijn emoties, want hij kan er niet zijn voor zijn gezin zoals hij het graag zou willen. Dat zijn werk niet volledig lukt, kan hij nog accepteren. Maar ook thuis tekort schieten raakt hem diep. Zijn vraag is dan ook of ik hem kan helpen. Of ik energie kan geven zodat het allemaal wat minder zwaar is.  

Een veilige bedding
En zo gaat hij liggen op de behandeltafel. Hoopvol, wat spanning en toch ook wat argwaan omdat hij niet weet wat er nu precies gaat gebeuren. Dus ik leg het hem rustig uit terwijl ik begin met de plaatsing van edelstenen en mineralen op en om hem heen. Als ik de bedding om hem heen leg, geeft hij al snel aan dat hij iets begint te voelen. Hij klinkt verrast en ik glimlach, want velen zeggen dit. Naarmate er meer edelstenen bijkomen, benoemt hij de stroming die hij voelt. Een stroming van warmte en kou. Ik beaam dit, want er begint nu een wisselwerking te ontstaan tussen zijn lichaam en de edelstenen. 

Muziek voedt de ziel
Als ik klaar ben met de legging zet ik de muziek aan, hij mag zich verder gaan ontspannen. Op sommige plekken voel ik dat er wat meer energie heen mag en gebruik ik onder andere de helende energie via mijn handen om het te stimuleren en te verdiepen. Als ik voel dat het zijn werking heeft gedaan voor dit moment, laat ik hem weer rustig met zijn aandacht terugkomen en vraag hoe het gaat. 

Het voelt als bubbeltjes
Hij is diep ontroert en vertelt, met een lach, dat het op bepaalde momenten voelde als bubbeltjes die door zijn bloedbanen stroomden. Hij ervaarde daadwerkelijk de energie en wat er gebeurde in zijn lijf. Een lijf dat zo vermoeid is en nu weer een lekkere boost heeft gekregen aan energie. Ook de ontspanning door zich over te geven aan de rust, de energie en de muziek is hem goed gelukt. 

Het positieve resultaat
Een paar dagen later krijg ik een bericht. Hij bemerkt een positief verschil in zijn energie. Hij heeft minder last van zijn schuldgevoelens en ziet dat hij doet wat binnen zijn mogelijkheden ligt in plaats van te kijken naar wat er niet goed lukt. Hij zit in een lekkere flow waardoor het beter lukt om zijn energie te verdelen en zijn aandacht dus op het positieve te houden. En zo geniet hij nog even na van deze energieboost en zie ik hem binnenkort terug voor een volgende sessie. 

prankelsessie
Wil je meer weten over de energie van edelstenen en wat dit voor je kan doen? Boek dan hier een gratis online sprankelsessie en ik vertel je graag meer.

0 thoughts on “Hij voelt bubbeltjes, energie en flow ondanks chronische vermoeidheid”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: