Energieën samenbrengen bij volle maan

De laatste tijd krijg ik steeds meer vragen over de hinder die mensen ondervinden als het gaat om de energie bij de volle maan of nieuwe maan. Maar vaak vergeet men dat het ook kan samenhangen met de stand van de maan en de zon, want dat geeft namelijk elke dag een andere energie. Alles is tenslotte energie, alles is met elkaar verbonden.

Je lichaam bestaat voor 60-70 % uit water en daar heeft energie ook effect op, het brengt het in beweging. Dus raak je geëmotioneerd, dan geeft dit onrust in je lichaam, het water komt in beweging. Maar waar veel mensen niet bij stilstaan is dat de energie van die dag dat bijvoorbeeld nog eens een extra zetje kan geven.

Full Moon Circle
Ik werk met edelstenen en mineralen. Elke mineraal heeft zijn eigen energie en dus een ander effect op jou. En dit gaat over elk vlak: fysiek, mentaal en geestelijk. Bij elke volle maan geef ik een Full Moon Circle workshop. Dan werken we met de energie op dat moment van de volle maan in combinatie met edelstenen en mineralen. We gaan aan de slag met processen in jou, op elk vlak. Door dit met de volle maan te doen, is de werking nog intensiever. We brengen tenslotte energieën samen.

De opbouw naar een nieuwe of volle maan begint al een paar dagen van tevoren. Het heeft namelijk een opbouw van twee dagen daarvoor tot twee dagen daarna. Niet elke maan heeft een (groots) effect op je, dus de ene keer kun je het intenser ervaren dan een andere keer. 

Ochtend- of avondmens
Onderschat ook niet wat jouw ritme hier ook nog voor een rol in speelt. Je kunt als ochtendmens ervaren dat je nog enthousiaster opstaat of juist dat je moeite hebt en langer en dieper wilt slapen. En als avondmens kun je juist vermoeider zijn dan je gewend bent of ervaren dat je tot de late uurtjes door kunt gaan.

De energie van de edelstenen
Dus bemerk je verschil? Voel je je meer uit balans dan eerst? Kijk dan eens of er een link kan zijn met de huidige energie en/of maan. Er is genoeg te vinden op internet hierover. 

En heb je een stuk waar jijzelf steeds tegenaan loopt in je ontwikkeling? Neem gerust contact op om eens te kijken hoe de energie van edelstenen je kan ondersteunen. Of nog leuker, sluit aan bij een van mijn workshops, zoals de volgende Full Moon Circle!

3 thoughts on “Energieën samenbrengen bij volle maan”
  1. Mooie blog Diana, ik voel ook regelmatig de impact van de zon- en maanstand. Het voelt dan soms zelfs alsof er storm op komst is. Nu ik er zo over schrijf ga ik daar eens meer alert op zijn.

  2. Fijn om te lezen. Ik ervaar vaak dat ik net voor de volle maan slecht in slaap kan komen. Ik blijf maar doorgaan in mijn hoofd, allerlei ideeën borrelen op. Vaak kies ik er voor ze op papier te zetten. Bijna koortsachtig. Dit is gelukkig niet bij iedere maan het geval. De ideeën zijn fijn, de korte nachten niet. Dank je wel voor de tip over te kijken naar mijn ritme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: