Een healing met edelstenen tegen PTSS

PTSS en edelstenen? Een combinatie waar je mogelijk niet aan hebt gedacht en ook niet begrijpt. Maar inmiddels heb ik meerdere klanten geholpen met heling op dit stuk en de resultaten zijn geweldig. Want hoe de energie zijn werk doet, tot op celniveau, is mooi om te zien en te ervaren.

Het gaat er namelijk niet om dat je de ervaringen weer doorleeft of dat je erover praat. Nee, helemaal niet. Want je herinneringen sla je op in je cellen en dat geeft mede de triggers bij ervaringen in je leven die je weer uit balans halen. Die momenten dat het weer binnenkomt, soms al door een geluid te horen in je omgeving, maken veel los.

Healing met edelstenen
Edelstenen en hun helende energie helpen je. Zij helpen je deze herinneringen los te laten, weer stroming te brengen op die plaatsen in je lichaam waar het stagneert, blokkeert. Door een healing breng je beweging in dit proces. Als je vervolgens edelstenen bij je draagt, blijf je (vaak ongemerkt en onbewust) aan dit proces werken. Een set edelstenen houdt dan verschillende vlakken in je proces gangbaar. Want je heling gebeurt op meerdere levels: fysiek, mentaal en geestelijk.

Je leven is een proces waar ervaringen uit het verleden je hebben gevormd tot wie je nu bent. Het kan zijn dat je voelt waar je naartoe wilt, wat je anders wilt en waar je dank je wel tegen mag zeggen, omdat het je niet langer dient. Mogelijk is het nog niet helder en daar kan ik je dan bij helpen, mijn steentje bijdragen in jouw proces.

Alles is energie
De energie gaat daar waar jij je aandacht naartoe brengt, wat ontwikkeling geeft. Maar ook als je het draagt zonder er veel aandacht aan te besteden, doet het zijn werk en vindt het zijn weg. Je word je vaak bewuster van je keuzes en gedachten. Dat die ervoor kunnen zorgen dat je je eigen proces stagneert, omdat je zo in je eigen gedachten verdwaalt en misschien wel blijft herhalen en herhalen. Een vicieuze cirkel is zo gemaakt als iets je zo intens raakt. Een veilig baken om je heen, jezelf beschermen om de pijn niet meer te voelen, de herinnering niet meer te zien. Maar je hebt een keus. Je hebt een keus om er anders mee om te leren gaan.

Edelstenen en mineralen op en om jou heen 
Een healing is een mooi voorbeeld om te helen op dit stuk. Door op de massagetafel te gaan liggen ga ik edelstenen en mineralen op en om jou heen plaatsen. Als ik hiermee klaar ben, mag je lekker verder ontspannen bij een heerlijk muziekje. Je zult je gewaar zijn van wat er in je lijf gebeurt. Sommigen beschrijven het als bruisen, anderen voelen het stromen of prikkelen. 

Een ontspannen wijze van persoonlijke groei
De ontspanning die het geeft, de rust en het ervaren van een laag(je) dat je hebt mogen helen, is bijzonder en waardevol. De healing werkt nog een poosje door; daarom is het extra mooi om dit proces gaande te houden door ook wat edelstenen bij je te dragen. Een ontspannen wijze van persoonlijke groei.

Voor iedereen
Een healing werkt overigens voor iedereen. Ik licht er nu een thema uit om het toe te lichten. Want of het nu gaat om een burn-out, herstel na ziekte of jezelf een uurtje ontspanning gunnen, het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen! 

Wil jij ook een healing met edelstenen ervaren om van bepaalde klachten af te komen? Plan dan een afspraak met mij in via mijn website.

0 thoughts on “Een healing met edelstenen tegen PTSS”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: