Een balletje plezier uitdelen

Laatst stond ik met mijn gelebalgevoel op een sportief event. Het was de bedoeling om de deelnemers te inspireren met mijn gele ballen. Dus ik ging er vol enthousiasme naartoe en ik had leuke, simpele en snelle oefeningen gemaakt om mee aan de slag te kunnen. Daar aangekomen bouwde ik mijn stand op, een mooi spandoek op de achtergrond, gele vlaggetjes en ballonnen en natuurlijk had ik meer dan voldoende gele ballen bij me. Ik was er helemaal klaar voor.

Gele ballen zijn raar
Er kwam een stroom mensen op gang die langs mijn standje liepen en ik probeerde zoveel mogelijk personen aan te spreken. Iedereen lachte wel schuchter naar me, maar vervolgens liepen de meeste mensen me toch zo snel mogelijk voorbij. Natuurlijk, ik begrijp het best, staat er iemand gele ballen te promoten, dat is vreemd, dat is raar en dat is gek. Niet iets waar je gelijk mee geïdentificeerd wilt worden. 

Symbool voor vrolijkheid
Dus ik moest mijn strategie aanpassen. Ik wil namelijk mijn gelebalgevoel verspreiden op wat voor manier dan ook. Ik pakte mijn vaas met gele pingpongballen en ging rondwandelen. Elk plukje sporters sprak ik aan en ik vroeg of ik ze heel even mocht lastigvallen. Gelukkig mocht dat bij iedereen. En zo heb ik mijn gele ballen uitgedeeld. Ik vertelde ze dat het mijn grote wens is dat de gele bal een symbool wordt voor vrolijkheid en blijheid. Ik ben van mening dat je veel vaker kunt kiezen voor het gevoel van plezier in jezelf en dat je de gele bal kunt gebruiken als reminder in je dagelijkse leven. 

Katalysator van plezier
Wat een ongelofelijk leuke en bijzondere gesprekken voerde ik die dag. Iedereen wilde heel graag een geel balletje plezier ontvangen en er kwam spontaan een lach op ieders gezicht. Nee, ik wil je niks aansmeren, wel wil ik de energie omhoog brengen en mensen bewust maken van hun eigen energie en hoe je die kunt sturen. Gewoon door een grappig, klein geel balletje te gebruiken als jouw katalysator van plezier.

Kun je wel wat extra plezier gebruiken bij jouw event? Neem dan contact met me op, ik kom graag mijn gele ballen uitdelen!

0 thoughts on “Een balletje plezier uitdelen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

%d bloggers liken dit: