De helende energie van edelstenen

Gisteren belde er een klant. Ze wilde een cadeau voor een vriendin die een pittige tijd doormaakt en wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Of ik mee wilde voelen wat ze aan energie kon gebruiken en wat ik hierin kon bieden.

Ik ben zo dankbaar dat ik dan gelijk ‘aan’ ga. Alsof ik openbarst en alles in mij zich gaat verbinden met die persoon. Ik voel direct het verdriet van een verlies. Maar ook tijd van heling, rouw, vergeving en acceptatie. En zo valt het puzzelstukje in elkaar. Ik pak de edelstenen waarvan ik voel dat die bij dit proces passen en stuur mijn klant een korte video waarin ik het laat zien en toelicht. 

Zo gaaf als ook zei de resonantie direct kan voelen en een enthousiaste ja stuurt over dit cadeau. 

Het moment van geven
Vandaag mocht ik aanwezig zijn bij het moment van geven. Een moment dat ik dan toch nog een beetje spannend vindt. Want ik kan iets voelen dat er nodig is. Maar dat wil niet zeggen dat de ontvanger het ook daadwerkelijk  kan ontvangen. 

Een steen heeft geen toelichting nodig. Bij het zien komt de boodschap binnen. Dankbaarheid golft door ons heen. De ontvanger die de boodschap voelt en hem binnen kan laten komen. De gever die haar dit zo graag wilde schenken. En ik dankbaar dat ik hier mijn steentje in mag bijdragen. Het proces van de ontvanger en de intentie van de gever.

De helende energie van edelstenen
En dat bevestigt zo waarom ik dit doe. Waarom ik dit nog veel meer wil doen dan dat ik nu al doe. Omdat ik weet dat ik met de helende energie van edelstenen jouw proces kan ondersteunen. Jouw proces blijft doorgaan en kan wat versnelling, verlichting en verdieping gebruiken. Ik zou dit wel van de daken willen schreeuwen. Als ik dit typ, voel ik het vuur in mij dat weet dat ik je hiermee tot steun kan zijn. Dit is ook de reden dat ik een traject heb opgezet. Een traject van een half jaar waarin ik met je meeloop en je handvatten biedt, inzichten en helderheid geef. En bovenal verbind ik je met de energie van edelstenen die jou op dit pad tot steun zullen zijn. 

Meer informatie kun je vinden op mijn website of neem contact met mij op als je een VIP-abonnement op maat wil.

0 thoughts on “De helende energie van edelstenen”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: