Ben jij het waard om je dromen uit te laten komen?

Dromen… ik heb er genoeg. Soms denk ik weleens: ik heb nog minimaal zeven levens nodig om ze allemaal uit te laten komen. Want ja, daar geloof ik in, dat dromen daadwerkelijk uitkomen. Er is meer bewijs dat ze dat wel dan niet doen. Het gaat alleen niet altijd zo snel dat je het bewust meekrijgt. Of je nu in de kracht van je gedachten gelooft of toch meer bent van de aantrekkingskracht van het universum of alles overkoepelend veld. Ik ben er van overtuigd dat je dromen uitkomen zolang je de stappen zet die je daarvoor te doen hebt.

Weet wel dat dit je niet altijd alleen lukt, daarom kan het slim zijn om je te laten begeleiden door iemand die je een zetje in de goede richting geeft. Om zo sneller bij de gewenste uitkomst te komen. Voor de een is dat schrijfcoaching terwijl een ander een websitebouwer inschakelt of een hypnotherapeut raadpleegt. Het belangrijkste is dat je in beweging komt en tot actie overgaat.

Zo specifiek als mogelijk
Al jaren zie ik anderen worstelen met in hun ogen onmogelijke dromen die ze heel graag willen laten uitkomen. Totdat ze stoppen met dromen en in beweging komen. Op het moment dat deze stap gezet wordt is het net of er radicaal een knop omgaat in hun hoofd. Het streven is er om te bereiken wat ze willen. Hoe is dan niet de vraag. Wel wat je wilt. Hierbij helpt het om zo precies en specifiek mogelijk te zijn. Daarbij gaat het er niet om elk detail uit te kauwen op de weg naar wat je wilt. Het einddoel, waar je naartoe wilt, dat is wat telt.

Vaak zijn er hele andere dromen die een veel grotere rol spelen
Voor velen zijn dromen groots waarbij er reizen gemaakt dienen te worden, een eigen bedrijf moet worden opgestart of een emigratie naar een ander land in gang wordt gezet. Dit is alleen een cliché beeld. Jij liggend onder een palmboom in een of ander tropisch land is een beeld dat heel veel gezien wordt als een droombeeld. Alleen hoeven dat helemaal niet jouw dromen te zijn. Vaak zijn er hele andere dromen die een veel grotere rol spelen en daardoor veel belangrijker zijn in iemands leven. Een feilloze presentatie voor een volle zaal toehoorders geven kan je grote droom zijn. Eindelijk op jezelf vertrouwen en daardoor vol zelfvertrouwen beslissingen nemen, zonder je wat aan te trekken van wat een ander vindt of denkt, kan jou ultieme droom zijn.

In beweging om hun droom werkelijkheid te laten worden
De laatste twee jaar zie ik vooral heel veel vrouwen in beweging komen en nu eindelijk de stap nemen om achter hun droom aan te gaan. Zo gaan ze van droom naar plan naar realisatie. Ze hebben hun knop gevonden hebben deze omgedraaid en zijn in beweging om hun droom werkelijkheid te laten worden. Marije die al jaren een droom heeft om in Spanje te gaan wonen met haar partner. Eveline die verlangde naar gezien te worden door middel van haar verhalen en wijsheden, nu heeft ze net haar derde boek uitgegeven. Monique die nu eindelijk een zelfstandig ondernemer is en steeds meer gevonden wordt waardoor ze meer werk heeft dan ze had durven bedenken.

Echte droomkillers
Uitspraken als ‘Je hoofd boven het maaiveld uitsteken’, ‘Dromen zijn bedrog’, ‘Hoge bomen vangen veel wind’ zijn echte droomkillers. Woorden die weergeven dat je dromen niet gerealiseerd gaan worden en dat je kwetsbaar bent, opvalt, als je wel achter je dromen aangaat. Een gevoel van niet goed genoeg zijn wordt hierdoor opgeroepen. Want hoezo zijn je dromen niet weggelegd voor jou om uit te komen? Ben jij het dan niet waard om je dromen uit te laten komen? Of geloof je er niet in en denk je dat het onmogelijk is?

Ik ben ervan overtuigd dat dromen uitkomen
Het zijn toch jouw dromen die jij droomt? Uniek voor jou. Op maat gemaakt door jou. Simpelweg omdat ze nou eenmaal uit jou zijn ontstaan. Iemand anders, ook ik als hypnotherapeut, kan niet zomaar in je hoofd kijken. Zoals iemand van buitenaf tegen je aankijkt is vaak totaal anders dan als je er middenin zit. Van buitenaf lijkt een andere keuze vaak beter of slimmer, maar of deze dan ook passender is, is niet altijd zo duidelijk. Daarom is het een goede overweging om je te richten op wat jij wilt en wat jouw dromen zijn. Ik denk dat er altijd meer mogelijk is dan je denkt. Ik ben ervan overtuigd dat dromen uitkomen als je maar wilt en in beweging komt. Dat je de ene stap na de andere zet en zo in beweging blijft.

Een zetje of begeleiding nodig?
Wat die droom ook is, ga ervoor. Heb je een zetje of begeleiding nodig? Dan steek ik graag een hand toe zodat jouw dromen stap voor stap plannen worden en deze zich blaadje voor blaadje verder ontwikkelen. Onderweg naar de realisatie van je droom. In juni heb ik nog ruimte in mijn parktijk voor een hypnotherapie sessie of een astrologieconsult. Neem – zonder verdere verplichtingen – contact met mij op: kailosinzichten@gmail.com.

0 thoughts on “Ben jij het waard om je dromen uit te laten komen?”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: