Astrologie duidt jouw levenspad

Je wordt geboren op het door jou bedoelde tijdstip. Je neemt je rugzakje mee met daarin een gebruiksaanwijzing voor het leven hier op aarde. Deze gebruiksaanwijzing is nodig, zodat je aan de hand daarvan bepaalde onderwerpen en thema’s meemaakt en doorloopt. Deze zijn onderdeel van jouw levenspad.

Iedereen heeft een eigen levensweg te bewandelen. Vast staat dit zeker niet. Wel kan je aan de hand van je persoonlijke gebruiksaanwijzing bekijken wat er uit te halen is. Een manier om je eigen unieke gebruiksaanwijzing af te lezen is door het leren lezen van de sterren en planeten. Aangezien dit niet zomaar even geleerd is, de studie duurt 5 jaar, is het handig dat er astrologen zijn. Door een astrologisch consult te laten doen bij een astroloog begrijp je wat er in je gebruiksaanwijzing staat en kunnen stukken van je pad nader worden bekeken en toegelicht, zodat je gaat inzien en begrijpen wat er staat.

Een gebruiksaanwijzing met thema’s en onderwerpen
De geheel unieke gebruiksaanwijzing die jij meekrijgt,  geeft de bewegingen aan van je levenspad. Nogmaals: wat geen vaststaand feit is. Het leidt je langs bepaalde thema’s en onderwerpen die in jouw leven een belangrijke rol spelen die dus in ieder geval aan bod gaan komen. Op welke manier en in welke vorm dat gaat plaatsvinden is afhankelijk van jouw keuzes en omgeving gedurende je leven. Het staat dus helemaal niet vast wat er precies in je leven gaat plaatsvinden. 

Vergelijkbaar met een routebeschrijving
De route heb je in handen, maar hoe het eruitziet of voelt is pas duidelijk als je de route loopt. Het meemaken van een route kan door iedereen anders worden ervaren en is ook afhankelijk van wat je zelf doet en beslist. Blijf je bij de mooie bloeiende bloemen staan om er eens goed aan te ruiken? Besluit je achter de heg, die naast de zichtbare route ligt, te kijken, om te zien wat daar is? Of loop je met grote passen en een hoog tempo naar de heuvel die je daar in de verte ziet liggen? Waar jij de focus op legt ontwikkelt zich verder. Als er geen aandacht, groei en ontwikkeling is, gebeurt er niets met dat specifieke stuk van jezelf. Het is er dan wel,maar niet ontwikkeld of veel minder. 

Jouw geboortemoment bepaalt wat je meekrijgt
 Jij geeft zelf kleur en invulling aan je levenspad. Dit wordt bepaald door sterrenstanden op het moment dat jij geboren wordt. Zelf vergelijk ik het altijd met een rugzakje dat je meekrijgt bij je geboorte. Hierin bevinden zich al je mogelijkheden. Wat je ermee doet, is aan jou. Op het geboortemoment staan de planeten, zon, maan en andere sterren in een bepaalde stand. Er ontstaat zo een unieke samenstelling van een ieder. Deze samenstelling is af te lezen in een geboortehoroscoop en geeft weer wat je aan mogelijkheden hebt en op je pad gaat tegenkomen. Niet over de manier waarop je gaat handelen. De manier  waarop je ergens mee omgaat is altijd een keuze die je maakt, bewust dan wel onbewust.

Ik verduidelijk je levenspad door inzichten
Als astroloog kan ik ervoor zorgen dat je de gebruiksaanwijzing beter begrijpt, kan aflezen, zodat je gemakkelijker en eenvoudiger uit de voeten kan op je levenspad. Door inzichten te verschaffen over je levenspad wordt er duidelijkheid geschapen. Zo ervaar je waar je staat en leer je omgaan met jouw hobbels, uitdagingen en mogelijkheden.

De inhoud van je rugzak begrijpen
Het gebeurt geregeld dat er begrip ontstaat voor de eigen blinde vlek. Waarom jou ‘altijd’ overkomt wat je overkomt en wat handig is om nu in het vervolg te gaan doen. Dit komt het overzicht en de ‘bereikbaarheid’ van jouw levenspad zeker ten goede. Je begrijpt de inhoud van  je rugzak beter en daardoor ook waar je je nu bevindt. Zo kan je je pad in haar volle potentieel gaan uitleven en neemt je zelfkennis toe.

Herkenning en erkenning
Hierbij is bewustwording een grote stap in de juiste richting. Het zorgt ervoor dat je levenspad een stuk duidelijker en overzichtelijker wordt dan dat het eerst was. En dat de thema’s en onderwerpen die geregeld de kop opsteken worden herkend en erkend. Je kan ermee aan de slag omdat je begrijpt waar je mee aan de slag gaat. Keuzes worden zo helderder en veelal eenvoudiger gemaakt. Je gaat ontdekken dat er altijd meer mogelijk is dan je eerst dacht…

Een verhelderend en verduidelijkend astrologisch consult kan een doorslaggevend effect hebben. Zal ik met je meekijken? Neem dan contact op: www.kailosinzichten.nl/contact

2 thoughts on “Astrologie duidt jouw levenspad”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: